vineri, 24 iulie 2015

Un fost culturist a pierdut lupta cu o boală cruntă. Cancerul ar fi apărut în urma unei diete cu pizza și energizante

Bărbatul a murit la numai 39 de ani după ce fusese diagnosticat cu o formă agresivă de cancer de ficat.

Publicitate
Dean Wharmby, tată a unui copil, a aflat în noiembrie, anul trecut, că mai are doar câteva săptămâni de trăit după ce medicii au găsit o tumoră enormă la nivelul ficatului său. Având în vedere mărimea acesteia, medicii au refuzat să îl opereze, întrucât o astfel de intervenție chirurgicală i-ar fi pus viața în pericol.
În ultima parte a vieții, Dean încercase să combată cancerul cu ajutorul medicinei naturiste, luând vitamine și adoptând un regim alimentar strict, care a implicat evitarea cărnii și alimentelor dulci.
În trecut, însă, acesta obișnuia să consume 10.000 de calorii pe zi cu ajutorul unei „diete" bazată pe consumul de burgeri, pizza și sandvișuri cu șuncă prăjită, la care adăuga opt cutii de băutură energizantă zilnic. Mai mult decât atât, acesta a recunoscut că ar fi luat și steroizi deoarece "toată lumea o făcea".
Dan fusese culturist timp de 20 de ani înainte de a fi diagnosticat în 2010. Înainte de a muri, acesta a recunoscut că încercarea sa de a crea "fizicul perfect" e posibil să fi cauzat cancerul.
Sursă foto: Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu