joi, 8 octombrie 2015

Par - in plus sau in minus?

Uneori ii invidiam pe barbatii plesuvi. Nu au ce pieptana, ce coafa. Nu sunt nevoiti sa inlature ce e de prisos.
Pe mine m-a lasat natura sau, poate, Dumnezeu cu parul distribuit aiurea. Pe scalp, acolo unde l-as fi vrut mai rezistent si mai sanatos, e gras, rar, subtire si cade infiorator. Uneori mi se pare ca chelesc in crestetul capului. In schimb creste uneori mai vizibil in alte zone. Cel mai rau e cand creste pe fata, unde nu ai cum sa acoperi zonele cu probleme. Si ce poate fi mai neplacut decat sa vezi o femeie cu barba si mustati? Desigur sa fii una din ele.
Ce e de facut in asemenea caz? Desigur sa inlaturi firele crescute inestetic. Si s-o faci printr-o metoda eficienta: odata inlaturate, firele de par sa nu mai apara. Desigur, acest lucru nu reuseste din prima, dar nu trebuie sa fie prea multe tentative.
Una dintre metodele cele mai eficiente este epilarea cu ceara. Se poate folosi cu succes ceara de unica folosinta, fiind un produs care imbina eficienta cu igiena personala.

Oferta de produse de epilare este destul de bogata si de variata:  produse de epilare cu ceara, accesorii pentru epilat, cartuse de ceara, ceara de unica folosinta, ceara pentru epilat, hartie de epilat, kituri pentru epilat. Bunavointa sa fie destula si pielea unei persoane, fie barbat sau femeie, poate arata impecabil in doi timpi si trei miscari. Si nu doar bunavointa ci si perseverenta. Intr-un cuvant - dorinta de a fi nu doar frumos ci si superingrijit.
Articol scris pentru SuperBlog 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu