luni, 27 martie 2017

Imprumutul la nevoie se cunoaste - e o adevarata plasa (de siguranta) financiara

Se tot intampla ca, luna de luna, sa ne regasim in aceeasi situatie: banii nu ne ajung pana la salariu! Prima optiune de siguranta sunt rudele, dar vrei ca sambata de sambata sa fii sunat de acestia si sa te simti obligat sa ii inviti pe la tine? Sau sa le dai palpitatii, in cazul imprumutului unor sume mai mari comparativ cu posibilitatile lor financiare, de teama ca nu-si vor revedea prea curand (sau poate deloc!) banii imprumutati? Nici o problema, poti apela la vecini, dar sigur vrei sa le povestesti cum si de ce si cand le vei inapoia banii? Probabil ca NU. Sau vrei sa apelezi la oricare dintre bancile existente pe piata de credite, riscand oricand sa te trezesti ca dobanda si comisioanele platite iti vor mari si inmulti ratele pana cand vei fi sufocat de-a binelea. Iarasi probabil ca NU.
De acum poti sa soliciti un imprumut rapid chiar din confortul casei tale, poti sa alegi exact suma de care ai nevoie si perioada care te avantajeaza, accesand www.telecredit.ro, completand formularul online si avand raspunsul imediat!
  • Produsul Telecredit.ro este disponibil exclusiv online – site-ul este responsive, se poate accesa de pe orice dispozitiv conectat la Internet (laptop, tabletă, mobil);
  • 100% transparență – toate informațiile sunt exprimate într-o manieră transparentă, astfel încât clientul cunoaște încă de la început toate detaliile împrumutului;
  • Solicitare simplă și rapidă – alegerea sumei și a perioadei dorite;
  • Completarea formularului durează în jur de 5 minute;
  • Minimum de documente;
  • Procesare rapidă;
  • Transferul banilor se face în aceeași zi, în urma aprobării împrumutului și a confirmării clientului.
Cum functioneaza mecanismul de creditare? 
Odata ce aplici, noi analizam cererea ta rapid si banii ajung la tine in timp record, in scurt timp de la aprobarea imprumutului tau.
Nu exista intermediari sau brokeri de credite, suntem creditori directi si suntem langa tine atunci cand ai nevoie de un imprumut.
Nu exista costuri ascunse sau comisioane, astfel incat la data scadenta platesti doar suma imprumutata si dobanda.

APLICI USOR

advantages ballons Alege suma si perioada imprumutului prin deplasarea cursorului spre stanga sau dreapta. Imprumutul este 100% online.

CREEAZA CONT

advantages ballons Pentru a aplica este necesar sa iti creezi cont de utilizator - acceseaza sectiunea "Intra in cont". Prin intermediul contului de utilizator vei putea aplica pentru imprumut.

DATE PERSONALE

advantages clock Trebuie sa completezi datele din cartea de identitate, starea civila, venit si contul unde vrei sa iti viram banii.

TRIMITI DOCUMENTELE

advantages ballons Pentru a finaliza cererea de imprumut este necesar sa trimiti online o copie dupa CI, o copie dupa extrasul de cont din ultima luna, precum si un document de venit aferent anului anterior (adeverință de venit, fisa fiscala sau extras de cont aferent anului anterior). Toate acestea se incarca din sectiunea "Contul meu".

CEREREA ESTE ANALIZATA

advantages clock Cererea ta de imprumut va fi analizata de specialistii Telecredit in cel mai scurt timp de la aplicare, iar tu vei notificat prin SMS si e-mail.

PRIMESTI BANII

advantages clock In momentul in care cererea ta de imprumut a fost aprobata, banii vor intra in contul tau bancar si ii vei putea folosi imediat.

RAMBURSEZI

advantages clock Ai ales perioada in care rambursezi creditul. In conditiile in care nu poti inapoia suma la timp exista optiunea de refinantare.

REFINANTARE

Daca a intervenit o problema si nu poti plati creditul la scadenta, te putem ajuta in continuare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu cel putin trei zile inainte de data scadenta. Iti putem acorda o refinantare daca achiti la data scadenta dobanda datorata pentru imprumutul initial. Pentru a alege optiunea refinantare, te rugam sa intri in sectiunea "Contul Meu".

RAMBURSARE ANTICIPATA

Daca doresti sa rambursezi anticipat imprumutul, noi iti oferim aceasta posibilitate. Este avantajos sa platesti imediat ce ai posibilitatea, iar astfel vei plati doar principalul si dobanda acumulata pana la momentul efectuarii platii creditului pana primesti salariul, fara taxe de rambursare anticipata sau alte costuri suplimentare.

Telecredit este o institutie financiara nebancara, monitorizata de BNR si inscrisa in Registrul General sub numarul RG-PJR-41-110287 din data de 01.09.2014. Suntem creditori directi si nu folosim intermediari (brokeri de credite).
Suntem prietenul la care nu trebuie sa-ti fie rusine sa apelezi atunci cand ramai fara cash. Iti dam imprumutul imediat, ca intre prieteni.
Fiecaruia dintre noi i se intampla sa ramana fara bani atunci cand are nevoie de medicamente, cand trebuie sa alimenteze masina cu combustibil, cand trebuie sa-si achite utilitatile sau poate cand se distreaza cu prietenii intr-un pub si ar vrea “sa mai dea un rand de bere”. Pentru toate aceste situatii si pentru multe altele exista prietenul tau, Telecredit.

Telecredit ofera imprumuturi pe termen scurt, cu sume intre 100 si 2000 de RON pe o perioada maxima de 30 de zile.
Telecredit este oricand alaturi de tine atunci cand ai nevoie, fie ca doresti un imprumut pentru situatii de urgenta, fie pentru simplele placeri. Telecredit ofera imprumuturi rapide atat persoanelor cu statut de salariat, cat si pensionarilor. Cu ajutorul imprumutului Telecredit poti sa iti alegi singur suma de de care ai nevoie si perioada in care doresti sa rambursezi imprumutul.

Alege un imprumut online urgent de la Telecredit cel putin din urmatoarele motive:
  • Suntem creditori directi - nu suntem brokeri sau altfel de intermediari;
  • Acordam credite rapide, 100% online;
  • Aplici usor, esti evaluat rapid si primesti banii in cel mai scurt timp in contul bancar;
  • Nu percepem comisioane si nu avem alte costuri ascunse;
  • Transferul banilor se face in aceeasi zi, dupa aprobarea imprumutului si confirmarea ta;
  • Poti primi imprumutul de la noi, chiar daca ai si alte credite. 

Telecredit iti rasplateste fidelitatea! Daca esti deja clientul nostru, beneficiezi de urmatoarele avantaje:
  • Nu trebuie sa mai completezi niciun formular (avem deja toate datele tale). Trebuie doar sa alegi suma si perioada pentru care doresti un nou imprumut urgent fara acte;
  • Aprobarea imprumutului se poate face imediat, fara niciun document;
  • Suma maxima pe care o poti solicita creste de la 500 lei pana la 2000 lei.
Poti participa la programe de loialitate, in care vei beneficia de reduceri substantiale la dobanda sau poti castiga premii in urma concursurilor organizate de Telecredit pentru clientii sai.


Un credit fara adeverinta de salariat este un imprumut acordat doar in baza unui minim de documente: o copie a cartii de identitate si un extras de cont, fara giranti sau garantii sau fara confirmarea la angajator. Ai nevoie de o suma rapida de bani, de cash pentru o situatie neprevazuta, urgenta? Telecredit.ro isi propune sa ofere o solutie rapida de creditare in momentele de urgenta financiara. Indiferent de natura situatiei neprevazute ( plata unor consultatii medicale, a unei facturi restante, un eveniment in familie) poti avea la indemana o suma de bani suplimentara, fara batai de cap.
Pentru a obtine un imprumut rapid online tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul www.telecredit.ro, sa alegi suma si perioada de rambursare dorite si sa completezi cei cativa pasi necesari analizei de credit. Imprumutul Telecredit este 100% online, fiind o optiune avantajoasa in momentul in care ai nevoie de o suma de bani urgenta. De ce?
  • Iti alegi singur suma dorita si perioada de rambursare;
  • Adaptat nevoilor tale, sume cuprinse intre 100 si 2000 lei;
  • Accesibil de oriunde, fie ca te afli la servici, acasa sau intr-un restaurant cu prietenii tai;
  • Completarea dureaza maxim 10 minute;
  • Virament instant al banilor, in maxim 30 de minute de la semnarea contractului;
  • Rambursare rapida la finalul perioadei scadente.
Cererea de imprumut pe care o completezi spre aprobare nu implica nicio obligatie, cum ar fi plata unui avans sau a vreunui cost suplimentar. De asemenea, de mentionat este ca la imprumutul Telecredit nu exista comisioane de analiza, comisioane de administrare sau alte taxe ascunse. Toate informatiile de care ai nevoie sunt prezentate intr-o maniera transparenta inca de la inceput.
Cu ajutorul unui credit fara adeverinta de venit , poti reusi sa iti rezolvi orice problema fiananciara, fara sa fie nevoie sa te justifici in fata nimanui pentru motivul imprumutului, dorindu-ne sa devenim un adevarat sprijin financiar.

In aceste cazuri, situatiile de urgenta se rezolva cu un imprumut URGENT de la Telecredit! Imprumuturile rapide au avantaje numeroase si sunt ideale atunci cand ai nevoie urgent de o suma de bani. Momentele de criza pot fi destul de neplacute. Daca in cazul imprumutului bancar, procesul de imprumut implica drumuri la banca, o multitudine de acte, iar analiza dureaza in jur de 3-5 zile lucratoare, la Telecredit, aprobarea se face foarte rapid, in cele mai multe cazuri, instant, iar banii devin disponibili imediat dupa semnarea contractului. Sumele disponibile sunt cuprinse intre 100 si 2000 de lei, iar perioada de rambursare este intre 10 si 30 de zile. In plus, nu exista comisioane sau costuri ascunse, iar conditiile sunt foarte avantajoase.
In cazul in care te decizi sa apelezi la un credit rapid fara acte, iata mai jos o serie de avantaje multiple:
  • Nu ai nevoie de garantii sau giranti;
  • Nu ai nevoie de adeverinta de salariat;
  • Procedura simpla, sunt necesare doar cateva click-uri;
  • Clauze transparente, dobanda clara inca de la inceput;
  • Banii instant, la cateva minute de la semnarea contractului.
Creditul rapid fara adeverinta de salariu, de la Telecredit este destinat oricarui tip de urgenta fie ca aceasta este de ordin medical, un accident minor de masina, o reparatie care nu poate fi amanita sau orice plata a unei facturi neplanificate. Indiferent de situatie, iti putem garanta ca te poti baza pe creditul rapid fara acte pentru a obtine cat mai usor posibil suma de bani de care ai nevoie!
Telecredit.ro incurajeaza creditarea responsabila, astfel incat, inainte de a aplica pentru un imprumut este necesar sa te asiguri ca la data scadenta vei avea la dispozitie suma de bani necesara pentru rambursare. In cazul in care pe parcusul perioadei contractuale vei avea parte de un alt eveniment neprevazut, trebuie sa stii ca Telecredit este printre singurele institutii financiare nebanacare care iti ofera posibilitatea unei refinantari fara costuri, pe perioade cuprinse intre 10 si 30 de zile.

Desi de cele mai multe ori, notiunea de credit de nevoi persoanale este folosita pentru imprumuturile bancare, Telecredit considera imprumuturile sale mai mult decat cele persoanale, chiar mai mult, aspectului persoanal ii adaugam rapidatea cu care poti primi suma de bani solicitata!
Principalele valori pe care Telecredit le considera cele mai importante in desfasurarea activitatii sale sunt:
  1. Transparenta totala - dorim sa ne asiguram ca in momentul te decizi sa apelezi la un credit de nevoi personale sti exact care sunt costurile. Noi credem ca atunci cand oamenii detin aceste informatii pot lua deciziile cele mai potrivite pentru ei. In acest sens, sectiunea "intrebari frecvente" aflata pe site-ul Telecredit vine in completarea informatiilor pe care clientul trebuie sa le cunoasca inca de la inceput.
  2. Flexibilitate si control - cu ajutorul calculatorului online aflat pe site, decizi singur suma (intre 100 si 2000 lei) si perioada (intre 10 si 30 de zile) de care ai nevoie pentru un credit online
  3. Selectivitatea - Telecredit incurajeaza o creditare responsabila, in decursul vietii noastre existand perioada bune, dar si perioade mai putin bune in care sa aplicam pentru un credit online. Desi acordam libertatea de a alege suma si perioada imprumutului dorit, in baza analizei cererii de imprumut se ia in considerare bonitatea financiara. Atfel, in cel mai scurt timp de la completarea forumularul online si a transmiterii documentelor necesare, se ofera o rezolutie a cererii de imprumut, atat prin SMS, cat si prin e-mail.
Credem ca fiecare dintre noi se confrunta pe parcursul unei luni cu o situatie neprevazuta. Cand sfaturile de economisire nu te mai ajuta, iar parintii sau prietenii nu stau nici ei prea bine la capitoulul "buget" , nu uita ca te poti baza ajutorul imprumutului pe termen scurt Telecredit.
 Imi amintesc ca in urma cu cativa ani un cuplu de prieteni avea mare nevoie de bani pentru o locuinta. Studenti fiind, au stat o vreme la camin. Prima locuinta proprie (de fapt pe numele unuia dintre parinti) a fost o garsoniera mica, imgramadita, fara prea mare confort. Totusi era mai bine decat nimic pentru inceput. Visau totusi sa aiba candva o locuinta mai mare. Dar momentan nu si-o permiteau; se angajasera pe rand, pe masura ce isi terminasera studiile. Curand familia li s-a marit... cu un copil, o fetita. Un timp s-au multumit sa ramana in garsoniera respectiva, dar locuinta devenea parca din ce in ce mai mica, pe masura ce copilul crestea. Si-au zis ca asa nu se mai putea pentru mult timp si au inceput sa isi faca planuri pentru o locuinta mai mare. In cativa ani au gasit un apartament mai mare; era convenabil, pe moment, dar inca mai era de lucru la el. Treptat-treptat si l-au amenajat. Nu imediat, ci in decurs de 1-2 ani, au reusit sa il faca locuibil: au amenajat interiorul, au mobilat toate camerele, au reparat, varuit, redecorat totul. Si totusi visau la ceva mai mult: o casa intr-o zona mai linistita (apartamentul respectiv era totusi undeva spre etajul 8...), cu vecini cu care sa se poata intelege, cu toate utilitatile si cu acces la mijloace de transport spre servici si scoala pentru copil. Dupa cateva incercari nereusite, au gasit momentul oportun si mijoacene necesare: puteau sa isi construiasca o casa nu departe de locatia apartamentului in care stateau pana atunci; isi puneau la bataie mare parte din economii, mai obtineau niste bani din vanzarea apartamentului in care stateau si completau cu un credit la banca. Zis si facut: au inceput sa construiasca cu ce aveau pana atunci si cu ce mai imprumutasera. Au gasit un cumparator pentru apartament, cumparator care i-a pasuit o vreme pana reuseau cat de cat sa termine constructia casei.
La un moment dat, au venit la noi. Disperati...
- Nu ne puteti imprumuta cu niste bani? Avem musai nevoie sa ne terminam casa de urgenta...
- Dar ati facuut deja un credit la banca. Nu e de ajuns?
- Ba da, nu ar fi problema cu banca. Putem obtine suma necesara pentru constructii, dar e cam anevoios, trebuie cam multe hartii; ar trebui sa ducem toate facturile pentru toate cheltuielile facute pentru a justifica unde si pe ce am cheltuit banii. Numai ca trebuie sa ne mutam cat de repede posibil, cumparatorul apartamentului nu ne mai asteapta prea mult sa ne mutam. Daca nu ne-am crampona atat sa aducem documente justificative si am lucra cu bani cash ar merge mai repede si am termina constructia inainte de a fi dati afara din apartamentul pe care l-am vandut deja.
Le-am dat o suma de bani rezonabila pentru a reusi sa isi termine casa, cu promisiunea returnarii banilor in cateva luni. Numai ca acele cateva luni s-au inmultit, ajungand la aproape un an. Am primit banii inapoi dar... pana i-am primit am stat in niste emotii fantastice; mersesem pe incredere si nu aveam cum sa fortam inapoierea banilor, iar suma era totusi destul de maricica. Dar bine ca s-a rezolvat problema si totul s-a terminat cu bine.
Daca ar fi lucrat acum, intr-o situatie similara, cu Telecredit.ro, totul ar fi mers mai repede si mai usor. Cu un minim de documente, cu o transparenta totala, rapid si fara comisioane, suma ceruta ar fi fost obtinuta rapid, asa ca toata treaba pentru care ar fi fost nevoie de bani s-ar fi pornit imediat si s-ar fi terminat repede. Banii se puteau returna chiar mai repede sau, in cazuri speciale, se putea refinanta creditul sau se puteau acorda alte imprumuturi. Plus ca Telecredit.ro le-ar fi fost un ajutor de nadejde pentru orice nevoie personala de bani.
 
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu