duminică, 31 ianuarie 2021

3 zodii preferate de un Vărsător pentru căsătorie

 Acest rebel al zodiacului nu se va căsători cu oricine, mai ales că un mariaj cu un Vărsător nu va fi una convențională. Dar asta nu înseamnă că este complet împotriva ideii de a-și asuma un angajament pe termen lung. Pur și simplu face lucrurile în stilul lui și are nevoie de un partener care să-la accepte. Întrucât un Vărsător este mai fericit singur decât într-o relație, nu va fi ușor să-i câștigi inima, scrie bustle.com.

ADVERTISING

Cu toate acestea, există trei zodii potrivite pentru el și cu care este cel mai probabil să se căsătorească pentru că îi vor acorda libertatea de care are nevoie. Viitorul este preocuparea lui de bază așa încât vor relații inovatoare, un partener dornic de progres și care să țină ritmul cu el. Condus de plaenta Uranus, el este considerat „ Jokerul ”zodiacului și poate fi puțin ciudat. Pentru ca Vărsătorul să se lege de un partener trebuie să aibă o legătură mentală puternică cu acesta, altfel nu se va angaja. Intelectual și logic, atras de oameni unici și independenți, ca și el, acesta poate fi destul de pretențios în dragoste. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Vărsătorul este atras de semnele mai independente, iar Berbecul este unul dintre acestea. Așa că pasiunea și optimismul Berbecului îl vor face să se îndrăgostească, din momentul în care își va da seama că are mintea deschisă și este lipsit de prejudecăți. Vărsătorul va simți, în sfârșit, că cineva îi apreciază felul unic și ciudat de a fi. Cele două semne se completează foarte bine. Berbecul este un șef puternic și inteligent, care poate aspira la creativitatea Vărsătorului, iar acesta din urmă are capacitatea de a-l liniști pe Berbec. Fără îndoială, vor fi o pereche dinamică.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Aceste două semne de aer se potrivesc foarte bine pentru că știu să se stimuleze intelectual. Ei vor purta conversații uimitoare în timp ce se vor plimba prin parc. Le place să învețe despre oameni și lumea din jurul lor, și nu vor rămâne niciodată fără subiecte de conversație. Întrucât comunicarea este importantă pentru amândoi, vor putea să-și rezolve problemele. Cu Gemenii, Vărsătorul va simți că a găsit, în cele din urmă, un partener care virbează pe aceeași frecvență. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul va încălzi inima rece a Vărsătorului. Spiritul aventurier al Săgetătorului va fi deosebit de atractiv pentru Vărsător, căruia îi place spontaneitatea. Prin urmare, cei doi vor avea parte de vacanțe deosebite. Totodată, ambele semne sunt extrem de nerecunoscătoarea, așa încât se vor înțelege foarte bine. Săgetătorului nu i se va părea niciodată că ideile Vărsătorului sunt prea îndrăznețe și îl va ajuta să meargă chiar mai departe. Amândoi au nevoie de mai multă libertate în relație decât alte semne, așa că își vor respecta reciproc nevoia de spațiu. Săgetătorul poate găsi un echilibru bun între gândirea profundă și distracție, așa că Vărsătorul nu se va plictisi niciodată.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu