miercuri, 1 iulie 2015

Cum se masturbeaza femeile. Totul despre masturbarea feminina

Sa te rasfeti de una singura este o idee minunata. Poti sa te simti bine din multe puncte de vedere chiar daca nu ai un iubit sau macar un partener sexual. Ia in considerare sfaturile noastre care te vor duce la un orgasm mai intens!

Cum se masturbeaza femeile. Totul despre masturbarea feminina
Masturbarea poate imbunatati raspunsul sexual al unei femei?

Masturbarea poate ajuta o femei sa descopere ceea ce o excita si ce tipuri de stimulare functioneaza pentru a avea orgasm.

Masturbarea, de asemenea, permite unei femei sa fie activa sexual atunci cand un partener nu este disponibil.

Jucariile sexuale, vibratoarele, dildourile, bilele vaginale etc. pot fi folosite ca alternative pentru stimulare sau pentru a obtine diverse tipuri de stimulare. Multe persoane folosesc, de asemenea, legume sau alimente, cum ar fi ciocolata sau frisca sau elemente comune de uz casnic, cum ar fi manerele periilor, dispozitive cu baterii, periute de dinti electrice etc.

Exista mai multe tipuri de vibratoare care pot fi folosite pentru stimularea sexuala a unei femei.
Masturbarea poate imbunatati raspunsul sexual al unei femei?
Masturbarea permite unei femei sa fie activa sexual
Schimba-ti tehnicile de masturbare!

Unul dintre lucrurile inselatoare in ceea ce priveste raspunsul nostru sexual este cat de usor de obisnuim cu ceva.

Un terapeut sexual a spus-o in felul urmator: "oamenii au acte sexuale grozave si apoi o fac de fiecare data la fel pana cand entuziasmul, creativitatea si spontaneitatea dispar". Si ne mai miram de ce viata noastra sexuala pare uneori atat de plictisitoare!

Fie ca esti intr-o relatie pe termen lung, fie ca esti singura sau undeva intre acestea doua, este usor sa te gasesti prinsa in rutina.

Pentru a inspira schimbarea in viata ta sexuala si a incepe sa te gandesti la toate posibilitatile dinafara cutiei vietii tale sexuale curente, incepe sa schimbi un aspect din viata sexuala solo.

Tehnici pentru masturbarea feminina

Balonul cu apa

Umple un balon cu apa calda pentru a te putea juca cu diferite forme ale acestuia. Pune putin lubrifiant pe clitoris, apoi apasa balonul impotriva vulvei si incearca sa faci miscari circulare. Apa calda si vibratiile blande ale balonului, plus presiunea acestui impotriva clitorisului tau te vor innebuni.

Deodorantul
Unele deodorante au o minge sau o rola rotativa in partea de sus a produsului pentru usurinta in utilizare. Cand golesti deodorantul, pune lubrifiant. Stii ce sa faci cu el in continuare, nu-i asa? Aceste deodorante au o forma foarte potrivita si pentru penetrare. Dar pentru asta trebuie sa le cureti bine inainte.
Care sunt tehnicile tale de masturbare?
Deodorantele au o forma foarte potrivita pentru penetrare
Tocuri

Daca esti ceva mai agila, aceasta tehnica poate functiona pentru tine. Aseaza-te in asa fel incat calcaiul sa iti fie sub vagin. Incepe sa te misti inainte si inapoi.

Chilotei cu vibrator

Pune un vibrator sau un vibrator de clitoris in chiloti. Umezeste-ti ambele maini si stimuleaza-ti sfarcurile. Vei avea senzatii incredibile!

Dusul

Sub dus, departeaza-ti picioarele si indreapta fluxul de apa direct pe clitoris. Schimband momentele de apa rece cu cele cu apa calda vei experimenta o placere de neuitat.

Inspiratie pentru femeile care se masturbeaza

Masturbeaza-te cu fotografiile nud ale partenerului

Daca esti casatorita sau intr-o relatie, e chiar o idee buna sa te masturbezi cu pozele iubitului tau dezbracat. Acestea trebuie sa fie realizate numai pentru tine, eventual chiar de tine. Pozitiile foarte indraznete si provocatoare ale iubitului tau cu siguranta te vor starni.
Inspiratie pentru femeile care se masturbeaza
Literatura erotica este o grozava sursa de inspiratie pentru masturbare
Fotografiile pot fi si cu voi doi intretinand relatii sexuale. Acest lucru te va face, fara indoiala, sa iti reamintesti de clipele fierbinti petrecute in dormitor. In plus, poti sa te lasi prada fanteziilor despre nazbatiile pe care le faceti sau ai vrea sa le faceti in pat, despre acele lucrurile care te excita cel mai tare.

Foloseste fotografiile mai ales pentru acele momente in care el nu e prin zona si te simti excitata. Profita de tot ce te stimuleaza pentru a obtine un orgasm de una singura.

Masturbeaza-te trimitandu-i sms-uri obraznice

Cititul si scrisul mesajelor text este o metoda foarte la indemana in timpul masturbarii, mai ales daca faci acest lucru cu partenerul tau care stie exact ce te excita si astfel, ce trebuie sa iti scrie.

Spune-i lucruri obraznice si starniti-va unul pe celalalt. Ati putea chiar sa va masturbati in acelasi timp (chiar daca la distanta unul de celalalt) pentru ca astfel veti fi mult mai incitati, iar acest lucru se va reflecta cu siguranta in continutul mesajelor. Descrie-i felul in care te mangai, spune-i la ce te gandesti si ce ai face daca ati fi impreuna.

Starneste-l spunandu-i cat de umeda esti, in timp ce el te poate provoca sa iti imaginezi starea puternica de erectie a penisului lui.

Masturbeaza-te urmarind un film pentru adulti


Aceste filme sunt de mare ajutor pentru ca iti poti spori imaginatia si da astfel un suflu nou fiecarui moment de autostimulare.

In cazul in care filmele pentru adulti nu sunt deajuns, foloseste-ti imaginatia si gandeste-te la orice te poate face sa urci pe culmile placerii. Nu-ti fie rusine de dorintele tale, masturbeaza-te inchipuindu-ti scenele cel mai potrivite pentru tine.
Masturbeaza-te cu jucarii sexuale
Vibratorul poate fi considerat cel mai bun prieten al femeilor
Masturbeaza-te citind o carte erotica

Literatura erotica este, de asemenea, o grozava sursa de inspiratie pentru masturbare, in special atunci cand cuprinde si imagini si e scrisa in asa fel incat cititorul sa se poata indentifica cu ea.

Povestirile erotice pot fi rafinate, dar si vulgare si foarte directe. Depinde numai de starea si de dorintele tale. Poti sa il rogi chiar pe partenerul tau sa scrie o poveste fierbinte in care voi doi sa fiti protagonistii. Ar putea descrie relatiile voastre intime si astfel sa-ti faca noptile singuratice ceva mai calde.

Masturbeaza-te gandindu-te la fructul interzis

Daca esti singura, ai ocazia ideala sa te masturbezi in timp ce te gandesti la barbati inaccesibili, precum seful tau sau un coleg indisponibil. Si celebritatile sunt destul de inspiratoare.

Priveste imagini cu acestea, videoclipuri, filme si joaca-te cu imaginatia ta. Inchipuie-ti ca Enrique Iglesias e cu tine in pat si faceti lucruri foarte, foarte obraznice. Nu exista limite cand te masturbezi, asa ca imaginatia ta nu ar trebui sa cunoasca nici un fel de granite.

Masturbeaza-te in fata oglinzii

Poate parea un pic ciudat, dar in mod sigur este foarte eficient. Uitandu-te la tine in oglinda, nu te simti excitata de corpul tau atractiv? Acest lucru poate fi cu atat mai eficient pentru femeile care isi admira sanii si au o privire destul de intima asupra propriului organ sexual.
Taguri:
masturbare, masturbare masculina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu