miercuri, 29 iulie 2015

Cele 3 carti ESENTIALE pentru Tine si Copilul tau

In atentia dnei/dlui Abonat Scacun Cristina, inscris la data de
Bucuresti, 29 - July - 2015

Header

 
 

Aceasta scrisoare este despre COPIII DVS.!
Un argument suficient ca s-o cititi pe nerasuflate...



Sunt o multime de lucruri pe care le doriti pentru copiii dvs. Dar, in esenta, va doriti un singur lucru: ca ei sa aiba o viata implinita si fericita. Sa devina adulti capabili sa se descurce perfect pe cont propriu, echilibrati si optimisti. Iar dvs. sa fiti mandra de ei si de realizarile lor.

Si-acum vestea cea mare:
Copiii dvs. vor deveni exact ceea ce ii ajutati dvs. sa devina!

Da, in tot acest proces de invatare si formare, dvs., ca parinte, jucati rolul esential! De dvs. depinde, in cea mai mare masura, ce vor ajunge si cum se vor descurca copiii dvs.!

Aflati detalii interesante AICI »
Iata cum le puteti oferi copiilor dvs. ce e mai bun PENTRU EI!

Va inchipuiti, poate, ca e vorba de vreo strategie stufoasa?
Nici pomeneala, este vorba de niste simple reguli. De fapt, nu reguli, ci solutii. Solutii pentru a le oferi copiilor dvs. ceea ce este cel mai bun pentru ei si ceea ce ii va ajuta cel mai mult in viata – o educatie adevarata!
Extras din cartea “Cele 100 de reguli ale educarii copilului”,
din Regula 16 – “Invata-i sa esueze cu succes”:


“Nimanui nu-i place sa dea gres, dar pentru copii este uneori mai rau decat pentru adulti. E trist ca exista copii care se sinucid pentru ca au picat la un examen, in timp ce noi, adultii, stim ca un examen picat nu e chiar asa o tragedie.

Inevitabil, copilul tau va pierde la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu. Poate ca nu reuseste sa intre in echipa de fotbal a clasei sau nu este inclus in trupa rock pe care au format-o prietenii lui (fiindca nu are ureche muzicala). Ce-ar trebui tu, ca parinte, sa faci intr-o asemenea situatie? (...)”
Click aici pentru a afla solutia »
Nu uitati! Copiii dvs. vor deveni exact ceea ce ii ajutati dvs. sa devina. E un proces lung, care dureaza 18 ani (pentru fiecare copil). Si in acesti 18 ani veti trece prin scancete, scutece, primii pasi, primele cuvinte, citit-scris-socotit, scoala, prieteni, tigari, sex, rock-‘n-roll.
Cititi aceaste carte! Veti incepe automat sa va corectati anumite obiceiuri mai putin potrivite si, in acelasi timp, va veti forma obiceiuri noi ale caror rezultate benefice pentru copii (si pentru dvs.) se vor vedea imediat!
Ofera-i copilului tau un CADOU de care se va bucura, cu siguranta!
Dragi mamici, stimati tatici, povestea acestei carti pentru copii este cat se poate de simpla si cred ca o traiti si voi chiar acum, daca nu ati trait-o deja. Va invitam sa o descoperiti in paginile cartii “Joaca-te inteligent cu copilul tau”.

Click aici pentru a afla detalii »

Tot aici va asteapta mult-asteptatele fise educationale grupate pe niveluri de varsta si praguri de cunoastere, pentru a putea hotari voi insiva ce vreti sa folositi atunci când va "jucati" cu copilul.
Acum exista libertate si oportunitati de a face bani.
Acum putem oferi ce-i mai bun copiilor nostri.
Dar...

ATENTIE!
NU permite banilor sa-ti distruga copilul!


Ofera copilului tau o educatie financiara corecta si adecvata prezentului in care traim!

Prosperitatea e o sabie cu 2 taisuri.
Ea poate avea si un impact negativ asupra copiilor:
Click aici pentru mai multe detalii »

Esti parinte intr-o era a schimbarii: trebuie sa te descurci in situatii financiare noi sau neobisnuite.

Corect valorificata, prosperitatea face din copilul tau un om echilibrat, capabil sa infrunte cu succes incercarile vietii.

Foloseste cu incredere acest ghid pentru parinti: vei gasi rapid raspunsuri si cele mai optime solutii practice.

Aflati aici mai multe detalii »

Copilul tau s-a nascut sub o stea norocoasa. Invata-l sa fie stapanul banilor, nu slujitorul lor! Te invit sa descoperi toate acestea in lucrarea “Copii nascuti sub o stea norocoasa”. Lectura placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu