miercuri, 1 iulie 2015

Cum se masturbeaza barbatii. Totul despre masturbarea masculina

Masturbarea masculina este o experienta personala care, prin autosatisfacere, duce la o mare placere pur erotica. Afla in continuare tot ce trebuie sa stii despre masturbarea masculina!

Cum se masturbeaza barbatii. Totul despre masturbarea masculina
De ce e bine sa te masturbezi?
Pentru a sti ne ce place cand vine vorba de sex - si ce le place persoanelor care conteaza pentru noi - trebuie sa ajungem sa ne cunoastem propriul corp mai intai. Trebuie sa stim cum reactioneaza corpul uman la anumiti stimuli, ce ne stimuleaza pofta sexuala si ce o face sa dispara. Putem realiza acest lucru numai daca ne exploram corpurile cu ajutorul masturbarii.

Orice potentiala dezamagire sau nemultumire in timpul sexului poate fi ajutata in acest fel. Daca barbatii si femeile isi cunosc bine corpurile, ei sunt proprii lor sexologi.

Efectele calmante ale masturbarii


Intr-o lume in care stresul exista la fiecare colt, este bine sa iti acorzi timp sa te relaxezi. Una dintre modalitatile cele mai grozave este cu siguranta masturbarea, in timpul careia nu ar trebui sa omiti sa creezi si o atmosfera placuta. Fa o baie cu spuma, pune muzica relaxanta si uita de restul lumii. Concentreaza-te numai pe tine si corpul tau. Rasfata-te. Ofera-ti un orgasm care sa te faca sa uiti de toate grijile. Daca un orgasm nu e suficient, ofera-ti inca unul.

Iti promitem ca acest rasfat te va face sa fii mult mai pregatit sa faci fata sarcinilor de zi cu zi.
Efectele benefice ale masturbarii
Una dintre modalitatile cele mai grozave de relaxare este cu siguranta masturbarea
Masturbarea este sanatoasa pentru prostata

Barbatii de 20 de ani care ejaculeaza mai mult de cinci ori pe saptamana, sunt mai putin susceptibili sa dezvolte cancer de prostata, arata un studiu efectuat in Australia. Studiul s-a axat pe ejacularea in urma masturbarii, avand in vedere ca prin sex barbatii pot lua diverse infectii care cresc si mai mult posibilitatea cancerului de prostata.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca, in masura in care ejaculeaza mai mult, barbatii cu varste intre 20 si 50 de ani, cu atat sunt mai putin susceptibili sa dezvolte cancer de prostata. Efectul protector fiind chiar mai mare pentru cei care se masturbeaza cel mai frecvent cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani.

In studiile anterioare, oamenii de stiinta au descoperit ca substantele cancerigene incep sa se dezvolte in prostata, atunci cand un barbat nu ejaculeaza destul de frecvent.

Masturbarea nu este o asigurare ca esti in siguranta fata de cancerul de prostata, cu toate acestea, ejacularea de material seminal reduce cu siguranta probabilitatea bolii.

Efectele negative ale masturbarii asupra erectiei si orgasmului
Se poate spune ca masturbarea are unele efecte negative asupra erectiei si orgasmului, dar acestea sunt doar de scurta durata. Dupa un orgasm obtinut prin masturbare, urmatorul orgasm va fi mai greu de atins. Acest lucru poate fi si un efect pozitiv daca esti ingrijorat ca vei termina prea repede atunci cand ai relatii sexuale cu o partenera.

Erectia este tot mai putin tare dupa fiecare ejaculare, deci este mai bine sa te abtii de la masturbare inaintea unei intalniri care promite mult. Atat erectia, cat si orgasmul, vor reveni la starea lor normala daca te abtii de la masturbare pentru o zi sau doua.
Efectele negative ale masturbarii
Dupa un orgasm obtinut prin masturbare, urmatorul orgasm va fi mai greu de atins
Efectele negative ale masturbarii compulsive
Ca orice altceva in viata, masturbarea se recomanda cu moderantie. Cand masturbarea devine centrul vietii, cand te masturbezi cu orice pret, de exemplu de mai multe ori pe zi, cand risti sa iti pierzi serviciul din cauza asta sau relatia ta are de suferit, atunci ai o problema.

In acest caz, masturbarea este un instrument folosit pentru eliberarea de toata tensiunea si frustrarea, si nu mai este conectata la placere. Daca observi ca masturbarea a luat controlul asupra vietii tale, trebuie sa te gandesti la consultarea unui specialist.

Este destul de evident ca masturbarea are mai multe efecte pozitive decat negative. Singurul lucru la care trebuie sa fii atent este sa folosesti lubrifiant, astfel incat sa eviti orice situatii neplacute.

Tehnici de masturbare masculina


Cand nu ai o placinta cu mere in care sa-ti bagi "instrumentul", incepi sa devii creativ si sa gasesti alte lucruri cu care poti acelasi lucru.

Masturbeaza-te cu o banana

De data asta nu folosesti banana ca un vibrator, ci mai degraba ca pe un vagin artificial. Taie-i partea superioara, pune banda adeziva de jur imprejurul bananei, scoate-i miezul afara si fa o gaura pe partea cealalta. Poti, de asemenea, sa torni putin apa calda peste banana pentru a simti o placere si mai mare. O anumita persoana a declarat ca acest mod special de masturbare o face si pe partenera sa fericita, deoarece penisul lui miroase si are gust ca de banana.
Tehnici de masturbare masculina
Cand nu ai o placinta cu mere in care sa-ti bagi "instrumentul", incepi sa devii creativ
Masturbeaza-te cu paine

Unii oameni saruta o bucata de paine inainte de a o manca, altii se gandesc la moduri interesante de a se masturba, delectandu-se cu o "paine vagin". Una dintre cele mai interesante moduri de masturbare cu paine este sa golesti o bagheta de miez si sa o umpli cu lubrifiant.

Exista un tip care, spre exemplu, se masturbeaza in mod regulat cu paine umpland-o cu ketchup si imaginandu-si ca o defloreaza. Am auzit, de asemenea, de cineva care foloseste aluat pentru a explora noi modalitati de masturbare. El a inceput prin a-si scoate penisul din aluat inainte de termina, dar modalitatile sale de masturbare au "evoluat" mergand pana la capat si umpland aluatul cu sucul lui masculin. Apoi a facut paine din acel aluat si si-a servit prietenii!

Bag-o intr-un borcan cu miere

Asa cum bine stiti, mierea e o substanta care sporeste frecarea si este folosita de cuplurile mai in varsta pentru ca vaginul femeii nu mai este atat de stramt. Poate fi, de asemenea folosita in masturbarea masculina. Infinge penisul intr-un borcan cu miere. Senzatia va fi asemanatoare cu cea a unui act sexual real, pentru ca mierea e un lichid gros si lipicios, iar penisul tau va fi cuprins din toate partile si n-o sa-l poti scoate prea usor din borcan. Incearca si vezi daca merge. Daca nu sunt albine prin preajma, ai gasit solutia perfecta.
Modalitati creative de masturbare
Pune-ti prezervativul pe penisul in erectie, intinde-te pe burta si incepe sa-l freci de pat
Pune-ti un prezervativ si freac-o de pat
Daca o sa te masturbezi asa, n-o sa fie chiar ca si cum ai face-o cu o femeie, dar principalul avantaj e ca nu vei fi nevoit sa-ti folosesti mainile, deci n-o sa ai sentimentul ca esti complet singur, mai ales daca-ti folosesti imaginatia si te ajuti cu niste fotografii potrivite sau un film porno. Pune-ti prezervativul pe penisul in erectie, intinde-te pe burta si incepe sa-l freci de pat. Patul si corpul tau vor acoperi complet penisul, ceea ce inseamna ca va fi suficienta frecare si ca te asteapta un orgasm serios. Incearca asta si nu te rusina pentru ca de fapt o faci cu patul tau.

Pepenele si American Pie


In celebra comedie "American Pie", protagonistul este prins de tatal sau cand se masturbeaza cu o placinta. Este destul de logic, mai ales daca placinta este calda si destul de groasa. Poti sa faci ceva asemanator cu un pepene, lucru demonstrat foarte clar in filmul "The Wayward Cloud", unde acest fruct este folosit in locul vaginului. Asa cum stiti, pepenele e un fruct umed si foarte "adanc", ceea ce il face sa semene cu un vagin si sa dea niste senzatii asemanatoare. Nu-ti fa griji, nimeni nu va observa ca te masturbezi.

Un sul de hartie igienica si un aspirator

O modalitate foarte ieftina si practica ce nu trebuie s-o discutam in amanunt. Vorbim despre gaura din sulul de hartie igienica, unde un barbat isi poate introduce penisul fara dificultate. Recomandam sa folositi un prezervativ pentru a avea umezeala necesara. Acelasi principiu se aplica si daca folositi un aspirator, care e un tip de vagin ceva mai periculos. Aspiratoarele care pot sufla aer sunt de asemenea folositoare. Poti schimba modurile aspiratorului si poti fi extrem de satisfacut.
Taguri:
masturbare, prostata, orgasm, ejaculare, tehnici masturbare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu