joi, 30 iulie 2015

Trecem prin cele mai călduroase nopţi ale acestui an | Fiecare se răcoreşte cum poate

România trece prin cele mai călduroase nopţi ale anului, cu valori minime cuprinse între 17 şi… 22 de grade. Este imposibil să închizi ochii mai devreme de orele 24.00, iar somnul cu aerul condiţionat pornit este deosebit de riscant pentru sănătate. Ce e de făcut? Nopţi albe în toată ţara! Fiecare se răcoreşte cum poate!

  • Gigi Ionescu vine în fiecare seară la ştrandul Giuleşti
  • Radu și Mihai au venit pentru prima dată să facă baie noaptea în piscină

Ce bine este la ştrand noaptea!

Bazinul administrat de Primăria Capitalei de pe Calea Giuleşti e deschis şi noaptea. Vine lume multă, în special după ora 21.00. În urmă cu două seri, erau zeci de oameni dornici să se răcorească. “Apa este excelentă! Eu vin în fiecare seară”, ne-a spus Gigi Ionescu în timp ce stătea în bătaia furtunului prin care curge apa în bazin.

Promenadă pe Lacul Morii, ca la Mamaia


Digul Lacului Morii a devenit loc de promenade. Lume ca la Mamaia, până la după miezul nopţii: “Domnule, se întâmplă ceva ciudat în Crângaşi, nu mai sunt ţânţari! Dar nu au mai fost anul acesta. Nici rândunele n-au mai fost!”, ne-a spus pensionarul Pavel-Dumitru Năstase.

Aglomeraţie la piscinele de fiţe din Iaşi


În ultima săptămână, piscinele din Timişoara sau Cluj-Napoca au fost arhipline chiar şi la miezul nopţii. La Iaşi, pentru că tinerii erau oricum puşi pe chef, a ieşit petrecere în toată regula la piscinele de fiţe. De partea cealaltă, la Galaţi, localnicii preferă să se plimbe pe faleza Dunării.

Răcoreală cu bere în Centrul Vechi


Centrul Vechi al Bucureştiului e ticsit de lume la miezul nopţii. Căldură, mâncare, ţigări fine şi multă bere… La terasele cu pretenţii atmosfera e răcorită de ventilatoare cu apă.

Pe caniculă, fetele de pe Şoseaua Mihai Bravu au redus preţurile


Cine vrea să se răcorească “altfel” trebuie să ştie că, în funcţie de gusturi, prostituatele de pe Şoseaua Mihai Bravu, în apropiere de noul pod peste Dâmboviţa, şi-au modificat tarifele... în jos. În această zonă, preţurile variază acum între 30 de lei şi 250 de lei, în medie, în funcţie de ce vrea clientul. Pot ajunge însă şi la 500 de lei, în cazul fetelor mai arătoase şi al clienţilor mai groşi la pungă. În tot cazul, faţă de anul trecut preţurile au scăzut cu o treime…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu