marți, 28 iulie 2015

(P) Ce si-ar dori sa stie orice femeie!

“SA APARI IN VOGUE , TREBUIE SA INSEMNE CEVA. ESTE O APROBARE! ESTE O VALIDARE!“ (Anna Wintour editor sef Vogue USA).

Publicitate
Mă uitam la vedetele  de  la Hollywood  și  mă întrebam care este secretul  pielii lor mereu tinere. Și mi-am promis că într-o zi, îl voi afla.

Dragi cititoare,

Lucrez de aproape 30 de ani ca redactor de frumusețe și de-a lungul timpului, am testat enorm de multe metode de înfrumusețare. Totuși, de-a lungul timpului, nimic nu mă uimise cu adevărat în ceea ce privește industria de cosmetice anti-aging. Asta pentru că nu descoperisem acea cremă miraculoasă (la care și eu, și alte femei visează) care să ofere rezultate rapid. Toate promiteau că efectele se vor vedea peste cel puțin o luna. Despre operații estetice, nici nu am vrut să aud. Pentru nimic în lume, nu aș fi trecut prin astfel de chinuri, anestezie generală, recuperare medicală și toate celelate riscuri pe care le presupune o intervenție chirugicală.
DUPĂ CE ANI DE ZILE, INVESTEȘTI BANI ÎN CREME ȘI TRATAMENTE FACIALE ȘI REZULTATELE ÎNTÂRZIE SĂ APĂRA,  ÎȚI PIERZI ÎNCREDEREA ÎN COSMETICE. NU VĂ PRONUNȚAȚI ÎNSĂ PÂNĂ NU ÎNCERCAȚI SERUMUL DE LA IDUNNE.

ÎNTRE ȘTIINȚĂ ȘI MIRACOL

Odată cu trecerea anilor, producția de colagen și elastină, cele două substanțe proteice care asigură elasticitatea pielii, încep să scadă considerabil-ceea ce afectează structura feței, dar și aspectul pielii. Extrem de implicați în descoperirea unor produse cosmetice anti-aging de ultimă generație, care să le fie de folos femeilor când se confruntă cu astfel de situații, specialiștii de la Idunne au dezvoltat un serum, ce a stârnit o adevărată revoluție în industria de frumusețe. Acesta are puterea de a întineri tenul cu 10 ani în doar 60 de secunde.Iar ceea ce este cu adevărat revoluționar este că toți cei care folosesc serumul, remarcă transformarea cu ochii lor, în două minute. Spre deosebire de alte creme, în cazul serumului 2 Minute Face Lift nu este nevoie să aștepți să apăra rezultatele!
POȚI OBȚINE ACUM UN EFECT DE LIFTING FĂRĂ SĂ RECURGI LA METODE INVAZIVE, COSTURI ENORME. ÎN PLUS, EFECTUL ESTE EXTREM DE RAPID.

CARE SUNT REZULTATELE?

Pe lângă efectele benefice pe termen lung pe care le are asupra pielii, serumul oferă rezultate foarte rapide, vizibile cu ochiul liber în doar 60 de secunde : reduce ridurile, are efect de lifting, reduce aspectul porilor, redă pielii fermitate și o reîntinereste pur și simplu.
Descopera acum secretul tineretii si convinge-te singura de miracolul din spatele 2 Minutes Idunne Facelift.

Cercetătorii din Elveția avertizează:

cu 67% mai puțin păr încărunțit și recuperarea culorii naturale datorită noului tratament

Atenție: Tratament Grey Active Ultra împotriva albirii părului pentru femei și bărbați, vândut în majoritatea magazinelor, dar pentru astăzi: 28 iulie 2015 an poți în continuare să-l promești pe internet.
Reporterul nostru Alina Herman
prezintă tratamentul de refacere a culorii naturale a părului, care câștigă rapid popularitate în întreaga lume
Noul tratament reține încărunțirea părului la femei și bărbați, o revenire pe care o asteptăm de ani. Este antidotul pentru persoanele care luptă cu încărunțirea prematură, parțială sau totală – cosmetologii elvețieni nu au nici o îndoială. Abordarea lor inovatoare de analizare a pigmentului părului permite reducerea firelor albe de păr cu 67% într-o lună.
Noua formulă își datorează succesul unei analize aprofundate a cauzelor de pierdere a pigmentului natural al părului. Specialiștii de la Institutul de Igienă și Frumusețe din Zurich au descoperit faptul că de procesul de albire este responsabil învelișul de colagen, care blochează producerea pigmentului natural al părului. Descoperirile lor au fost apoi confirmate în studii clinice controlate. În România, noul tratament a fost deja testat de către cititorul nostru - Dl. Cristian Atanasiu (53 ani) din Orăștie.
"Înainte arătam ca un bătrânel, îmi era rușine să ies din casă"
Învelișul de colagen este foarte sensibil la deficiențele de vitamine, îngrijirea necorespunzătoare, modificările hormonale sau stres. Când funcția sa este afectată, învelișul se întărește și se strânge în jurul părului. În acest fel, în jurul foliculilor de păr ajunge tot mai puțină melanină, părul începe să-și piardă culoarea lor naturală, iar în scurt timp încărunțesc. Se produce parțial iar, în multe cazuri, are loc dispariția completă a acestei substanțe. În asta constă de fapt importanța descoperirii cercetătorii elvețieni.
Cosmetologii din Zurich au mers cu un pas mai departe și au identificat substanțele care relaxează învelișul de colagen, datorită cărora nivelul de melanină crește, iar structura părului este "întinerită". S-a dovedit că cele trei ingrediente inovatoare îndeplinesc cel mai bine această compoziție: afinele, substanța PABA și coenzima Q10
- Acțiunea lor este remarcabilă și multifuncțională. Introduse în organism accelerează producția naturală de pigmentare a părului, opresc procesul de albire, retrăgând efectele acestuia. În acest fel, părul își recapătă culoarea naturală, iar sensibilitatea la încărunțirea continuă este redusă - explică dr. Alexander Fischer, director al Institutului de Igienă și Frumusețe - Am stabilit că cele mai favorabile niveluri ale acestor substanțe se află în Grey Active Ultra - adaugă dr Fischer.
Primul dintre ingredientele inovatoare ale tratamentului este extractul de afine, care relaxează structura învelișului de colagen și hrănește părul. Al doilea ingredient este PABA, care relaxează vasele de sânge de la nivelul pielii scalpului, crescând circulația sângelui în foliculii părului. În acest fel încep să producă mai multă melanină – principalul pigment al părului. Astfel de rezultate nemaipomenite sunt confirmate de domnul Cristian.
"Culoarea naturală revenea într-un timp șocant de rapid. Părul imediat a revenit la aspecul de altădată"
În rețeta preparatului Grey Active Ultra aceste ingrediente naturale au fost folosite pentru prima dată, deoarece proprietățile lor de redare a pigmentului părului, au fost descoperite în urmă cu doar câteva luni. Testele consumatorilor au arătat că după o lună de utilizare în jur de 97% de persoane au observat o reducere semnificativă a firelor cărunte și o îmbunătățire totală a aspectului.
Din acest motiv noul tratament Grey Active Ultra a fost foarte repede recunoscut de cosmeticienii și dermatologii din Europa de Vest și Statele Unite ale Americii. Au confirmat că după o lună de tratament numărul firelor cărunte scade cu până la 67%.
Recent, formula Grey Active Ultra este de asemenea disponibilă în România, unde a câștigat o popularitate din ce în ce mai mare. Eficiența sa dovedită științific, demonstrează că tratamentul este recomandat femeilor și bărbaților care luptă cu încărunțirea prematură a părului. Domnul Cristi confirmă:
"Din nou mă văd în oglindă ca pe un bărbat sigur pe el, cu părul negru"
În prezent Grey Active Ultra este vândut în magazinele tradiționale. Din acest motiv – special pentru cititorii noștri – producătorul acestuia a pregătit o propunere unică pe Internet. Doar astăzi noua metodă va fi disponibilă la un preț mai mic decât cel de vânzare on-line.
Autor: Amalia Halep, World of Science

INFORMAȚIE IMPORTANTĂ

  1. NOTĂ: formula Grey Active Ultra este însoțită de garanția unică "100% satisfacție". Dacă după o lună nu vei fi mulțumit de efecte, te poți folosi de garanție - atunci vei primi rambursarea banilor pentru tratament, fără alte întrebări.
  2. Doar astăzi avem o promoție unică pentru Cititorii revistei World of Science : cu ajutorul link-ului de mai jos poți comanda Grey Active Ultra cu 140 lei mai ieftin. Oferta specială va fi valabilă până la sfârșitul 28-07-2015.
Îmi place!
Numărul de persoane, care apreciază asta: 828.296.

Rezultatele demonstrate pentru formula Grey Active Ultra*

mai puține fire de păr albe
97%
reducerea deteriorării părului
99%
previne încărunțirea
89%
îmbunătățirea aspectului părului
93%
* Rezultatele sondajului completat de către cei 231 de Cititori ai revistei World of Science

Opiniile persoanelor care au aplicat tratamentul Grey Active Ultra:

Marius Panciu (53 de ani) din Brașov: „Acest tratament m-a făcut să nu mă mai rușinez de aspectul meu. Mi-a întinerit părul atât de eficient, încât procesul de încărunțire a fost inversat. Am reușit recuperarea culorii naturale a părului care era deja alb. Sentimentul de masculinitate a revenit!”

Eugen Enache (46 de ani) din București: „Mulțumită noului tratament nu doar că am stagnat procesul încărunțirii. După o lună părul meu arătă ca nou. Sunt foarte mulțumit”.

Efectele nemaipomenite sunt confirmate de consumatori
9/10 persoane ce utilizează formula Grey Active Ultra evaluează rezultatele tratamentului cu 100% conform așteptările acestora.
Siguranță și eficacitate confirmate
Formul Grey Active Ultra a fost supusă testelor clinice din laboratoarele Unicersității Americane din Scranton (SUA), ce demonstrează siguranță și eficacitate.
Tratamentu Grey Active Ultra a fost de asemenea testat de 10 mii de românce și români de peste 35 de ani. Verdictul? Chiar și bărbații cu părul încărunțit cu 90% au găsit în acesta un mijloc efectiv de recăpătare al pigmentului natural al părului. Au recunoscut, că acesta este cel mai potrivit produs pentru persoanele care au probleme serioase cu albirea părului într-un stadiu avansat.
Citește mai mult »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu