miercuri, 29 iulie 2015

Traian Basescu, despre afirmatiile lui Dan Mihalache legat de Palatul Cotroceni: M-a deranjat



Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri despre faptul ca seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, a afirmat ca a gasit la o institutie prezidentiala in paragina. 


”Nu stiu de ce domnul Mihalache simte nevoie sa faca astfel de aprecieri pentru ca acea cladire este intretinuta la standardele normale ale unei intitutii publice”, a spus fostul sef al statului, precizand ca in spatiul alocat administratiei nu este lux. 


”In spatiul rezervat administratiei este austeritatea rezervata instititiilor publice”, a spus Basescu.


”M-a derajnat ca a spus ca nu exista Intranet. Asta e o minciuna sau dansul nu stie cum e cu Intranetul. Ma pot duce sa ii fac un curs ca acum am timp. La Presedintie arhiva este electronica. Consilierii si presedintele nu lucreaza decat pe documente originale. Cancelaria repartizeaza documentul original pe departamente. Dupa aceea, el se arhiveaza electronic si poti sa revii pe el electronic. Mai este un lucru acolo. Accesul in arhiva este limitat”, a mai spus Traian Basescu


Intrebat ce post ocupa Dan Mihalache in Administratia Prezidentiala, fostul presedinte a declarat:  ”Nu exist post de sef al Administratiei. Mihalache se impauneaza cu functia asta, nu oa are. In mandatul meu nu a existat.(...) La mine seful cancelariei primea toata corespondenta si ce venea prin registratura si ce venea direct de le institutii. Seful cancelariei repartiza corespondenta pe departamente”, a mai spus Basescu. 



Urmareste BZI.ro pe FACEBOOK.COM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu