joi, 30 iulie 2015

Mesaj CUTREMURATOR al unei bolnave de cancer în fază terminală către fiica sa: ”Cred că încă nu sunt pregătită să spun adio”

30 Iul 2015 - 09:39
Mesaj CUTREMURATOR al unei bolnave de cancer în fază terminală către fiica sa: ”Cred că încă nu sunt pregătită să spun adio” facebook Heather McManamy
O mamă din Wisconsin, bolnavă de cancer în fază terminală, a găsit o formă de a fi alături de fiica sa de 4 ani în toate momentele importante din viața sa. Femeia a scris peste 40 de mesaje pentru micuță, prin intermediul cărora o încurajează și îi oferă sfaturi.

Conform www.dailymail.co.uk, Heather McManamy, 35 ani, din McFarland a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul al doilea în 2013. În august 2014, medicii au anunțat-o că boala s-a agravat, fiind în fază terminală. Mamă a unei fetițe de 4 ani, a căutat o metodă să îi fie aproape acesteia și de la distanță. Astfel, a pregătit felicitări care marchează evenimentele din viața fiicei sale Brianna: primul dinte căzut, obținerea permisului de conducere, ziua nunții sau momentul în care, la rândul ei, va deveni mamă.

Cu toate acestea, femeia speră să aibă ocazia de a-i înmâna Briannei câteva din felicitările pe care i le-a pregătit și să o ducă la grădiniță pentru întâia oară, declarând pentru știrile ABC „Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a fi alături de fiica mea și soțul meu. Cred că încă mai am speranță. Cred că încă nu sunt pregătită să spun adio.”

Heather McManamy le-a mai relatat jurnaliștilor că vrea să inspire și alți părinți care se află în situația ei, încurajându-i să lase copiilor dovezi tangibile ale iubirii lor. Pe lângă cele 40 de felicitări, tânăra mamă a lăsat și câteva filmări, sfătuind-o să rămână sinceră cu propria persoană și să aibă încredere în forțele proprii.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu