joi, 30 iulie 2015

Extragere SuperEna Max a €225.000.000


Daca nu puteti citi acest newsletter, va invitam sa accesati versiunea online.

Adauga promo@maildirect.ro in lista ta de contacte pentru a te asigura ca primesti in inbox mailurile MailDirect.

In cazul in care acest email se afla in folderul 'Spam', va rugam sa dati click pe 'Not spam' apoi veti gasi mailul in 'Inbox'.
In acest fel veti putea accesa link-urile din interiorul emailului. Multumim!

Joacă la cele mai mari loterii din lume pe LuckyLottos.com şi câştigă milioane
Joaca Acum!


AZI LOTERIA SUPERENA MAX PUNE €225.000.000 LA BĂTAIE ÎN CADRUL SĂPTĂMÂNII SUPERENA MAX SUPERSTAR

Joaca Acum

SUPERENA MAX este un joc la loto bazat pe SuperEnaLotto, loteria naţională a Italiei. Acest joc este pe formatul 6/90, rezultatele extragerii bazându-se pe numerele câştigătoare din cadrul SuperEnaLotto. Premiul minim oferit este de €90.000.000 şi va creşte treptat pe parcursul a 11 extrageri. Din când în când se va organiza Săptămâna SuperStar când premiul cel mare poate creşte cu €100.000.000 dacă alegi opţiunea SuperStar. Săptămâna SuperStar are loc chiar acum, în perioada 27 iulie - 1 august 2015aşa că fii cu ochii pe potul cel mare şi nu îl lăsa să îţi scape.

LUCKYLOTTOS.COM – îţi oferă o modalitate uşoară, ieftină şi sigură de a juca la 6 dintre cele mai populare loterii din lume ce oferă premii de ordinul milioanelor. Ţinând cont că activăm din 1998 ştim cu siguranţă ce îşi doresc jucătorii noştri şi, aşadar, le oferim o experienţă fantastică în ceea ce priveşte jocul la loterie!

  
ÎNREGISTREAZĂ-TE ACUM ŞI PĂŞEŞTE ÎN LUMEA MILIONARILOR!!
___________________________________________________Daca nu puteti citi acest newsletter, va invitam sa accesati versiunea online.MailDirect Singura companie din Romania pentru E-mail Marketing Legal!

Campanie realizata prin intermediul www.maildirect.ro de SC Marginean Holding AG SRL
RO 25691769, J40/7082/2009, Str. Nitu Vasile, Nr. 51E, Bucuresti, Sector 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu