joi, 30 iulie 2015

Slabesti pana la 1 kg in doar 24h

Daca intampinati probleme in vizualizarea acestui email, incercati varianta online.

Noul comprimat pentru slabire accelerata, acum fabricat si distribuit in Europa

Am slabit 7 kg in prima saptamana, fara regim si simt ca traiesc din nou!

Ananasul este recunoscut de peste 20 ani, pentru calitatile sale in materie de slabit. Cu ananasul, cu cat mancati, cu atat slabiti. De cate ori mancati, pierdeti in greutate.

Acum este posibil sa slabesti 10, 20, 30 kg sau chiar mai mult, foarte repede, datorita unor comprimate „miraculoase” care, pentru prima data, concentreaza o atat de mare cantitate din principiul activ de slabire al ananasului: bromelina.

Datorita bromelinei, uimitoarea enzima din ananas, 2 comprimate de Ananas Extra Forte devoreaza pana la 900 g de grasime (de 900 ori greutatea lor)

De cate ori mananci, cele 2 comprimate vor arde echivalentul a de 900 ori greutatea lor in grasime.
ananas
ananas
ananas Datorita unei noi tehnologii de fabricare, brevetata si exclusiva, comprimatele Ananas Extra Forte reprezinta puterea de slabire a mai multe kilograme de ananas.

Testele clinice o dovedesc

Puterea de slabire a acestor noi comprimate s-a testat asupra a 340 persoane. Rezultatele sunt fara apel, pierderile in greutate au fost de 590-940 g/zi. Deci, aproape un kilogram zilnic! Iar cele 340 persoane testate au fost alese, tocmai pentru rezistenta lor la slabire.
Incearca acum Ananas Extra Forte

Cu primele 10 zile de cura, trebuie sa slabesti cel putin 5 kg sau iti primesti banii inapoi. Acesta este un angajament ferm! Asadar, ai 10 zile pentru a verifica adevarul spuselor noastre, iar aceasta incercare nu te va costa nimic. Alege sa urmezi in continuare programul Ananas Extra Forte si vei primi GRATUIT un sistem electronic de masurare a masei de grasime corporala.
ananas

Nu mai sta pe ganduri si afla totul despre comprimatele hiperconcentrate de ananas. Incepe sa slabesti chiar de azi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu