miercuri, 1 iulie 2015

Libidoul: Ce trebuie sa stii despre el

Libidoul este dorinta sexuala sau interesul unei persoane de a se angaja in relatii sexuale cu un partener. Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le afli despre el?

Libidoul: Ce trebuie sa stii despre el
Cum poti sa ai un libidoul mai mare?

Sexul este distractiv si are multe efecte benefice asupra bunastarii tale si chiar asupra sanatatii. Multe persoane insa nu se pot bucura de sex pentru ca au libidoul scazut. Dar acesta nu este o boala cronica incurabila - exista cateva moduri foarte simple de a-ti creste libidoul.

Libidoul are nevoie si de romantism

Varsta si alimentatia necorespunzatoare nu pot fi intotdeauna raspunzatoare pentru scaderea libidoului. Uneori trebuie doar sa ii acorzi suficient timp partenerului tau. Daca nu exista o comunicare corespuzatoare intre voi si nu reusiti sa luati nici macar o masa pe zi impreuna, nu te poti astepta sa fii plina de dorinta sexuala. Incearca sa savurati o cina romantica si sa beti un pahar cu vin, dar nu abuzati de alcool sa nu iti pierzi din nou pofta sexuala.

Ingrijeste-ti corpul pentru a avea un libidou mare

O viata sexuala grozava depinde si de cat de multa energie fizica ai si cum te simti. Deci, macar din cand in cand incearca sa faci cateva exercitii in afara dormitorului tau. Daca faci un antrenament de 30 de minute in fiecre zi, iti poti creste semnificativ libidoul. Nu trebuie sa faci gimnastica. Este suficient sa faci o plimbare sau jogging timp de jumatate de ora dimineata.
Libidoul are nevoie si de romantism
O viata sexuala grozava depinde si de cat de multa energie fizica ai si cum te simti
Libidoul vine... gandindu-te la sex

Sexul si libidoul nu apar pur si simplu. Din pacate, nu poti doar sa apesi pe un buton atunci cand vrei pasiune si dorinta. Gandeste-te la viata ta sexuala asa cum te gandesti si la alte lucruri. Planuieste-o asa cum planuiesti si alte evenimente din viata ta. Gandeste-te la sex si, mai ales, include fantezii si imaginatie. Deci, umple-te cu pofta sexuala.

Libidoul are nevoie de vitamine esentiale


Organismul nostru s-ar degrada in mod sigur daca nu i-am oferi un aport suficient de vitamine. Si, daca acesta este afectat, atunci au de suferit si activitatile noastre fizice, implicit sexul, una dintre cele mai importante indeletniciri ale omului.

Libidoul si vitamina A

Vitamina A are o importanta majora pentru reproducerea normala.Lipsa acestei vitamine poate duce la sterilitate. Ea afecteaza si productia de hormoni sexuali, iar atunci cand este cronica, deficienta de vitamina A determina uscarea intensa a pielii.

Unde poti gasi vitamina A? In peste, oua, produse lactate (branzeturi, iaurt simplu), legume cu frunze verzi si in fructele galbene.

Libidoul are nevoie de vitamine esentiale

Vitamina C afecteaza calitatea sexului pentru ca aceasta joaca un rol cheie in absorbtia fierului
Libidoul si vitamina B1

Vitamina B1 este implicata in organism in producerea de energie si metabolizarea carbohidratilor, proteinelor si grasimilor. Lipsa acestei vitamine, prin urmare, poate conduce la un nivel foarte scazut de energie si implicit afecteaza si libidoul.

Semnele deficitului de vitamina B1 sunt oboseala, iritarea, constipatia si uneori cresterea ritmului cardiac. Iti recomandam asadar nuci, fasole, ananas, seminte de grau, orez brun si cereale.

Libidoul si vitamina B3

Lipsa vitaminei B3, numita si niacina, poate provoca eruptii ale pielii, probleme intestinale si chiar usoare tulburari mintale. Viata sexuala este legata de nivelul acestei vitamine in organism prin faptul ca pune sangele in miscare (fapt deosebit de important atunci cand vrei sa ai orgasm) si stimuleaza procesele cerebrale.

Iar cand ai probleme cu sanatatea mintala si cu digestia, consecintele se simt si in viata sexuala. Pentru a evita acest lucru, ar trebui sa consumi in cantitati moderate carne de pui, peste, brocoli proaspat si iaurt.

Libidoul si vitamina C

Vitamina C afecteaza calitatea sexului pentru ca aceasta joaca un rol cheie in absorbtia fierului din alimente, participa la formarea celulelor rosii din sange si ajuta celulele albe sa lupte impotriva infectiilor.

Ea este indispensabila in procesul metabolic, fiind o componenta importanta in activitatea glandelor suprarenale - glande care guverneaza viata sexuala in mod substantial. In timp ce fierul ajuta la absorbtia oxigenului de catre celulele care mentin tesutul conjunctiv si permit producerea de energie, sangele ofera organelor interne oxigen, hormoni si nutrienti.
 Experti care te pot ajuta sa-ti trezesti libidoul

Un bun expert bioenergetician va fi in masura sa iti spuna de la prima intalnire daca motivul pentru lipsa poftei sexuale

Experti care te pot ajuta sa-ti trezesti libidoul - specialistul bioenergetician


Pentru ca libidoul are legatura atat cu aspectele fizice, cat si psihologice ale unei persoane, un bun specialist bioenergetician este o solutie buna pentru a lucru cu lipsa de dorinta sexuala. Chiar daca unii oameni sunt inca sceptici cu privire la aceasta tehnica de vindecare, ea poate fi foarte eficienta atunci cand este realizata de cineva care isi poate sustine cunostintele de medicina alternativa cu o experienta vasta si diferita.

Un bun expert bioenergetician va fi in masura sa iti spuna de la prima intalnire daca motivul pentru lipsa poftei sexuale este in tine sau rezultatul unor imprejurari. Daca este vorba de prima optiune, acesta va incerca sa preia toata pofta sexuala reprimata din corpul tau prin punerea mainilor pe corpul tau. El va incerca sa te elibereze. Nu ar trebui sa fii jenat din cauza comportamentului neobisnuit care poate sa te insoteasca odata cu aceasta tehnica de vindecare.

Experti care te pot ajuta sa-ti trezesti libidoul - medicul generalist


Irwin Goldstein, redactor principal al ziarului Jurnalul de Medicina Sexuala spune ca persoanele cu probleme de libidou ar trebuie sa mearga la un medic general prima data. Acesta va acorda atentie si altor simptomelor in afara de bataile de inima anormale si tensiunea arteriala. Mai mult decat orice altceva, acesta iti va verifica conditia fizica, relatia cu partenerul si obiceiurile pe care le ai. Cum te simti este foarte important in cazul in care vorbim de depresie. Un factor fizic pentru lipsa de libidou pot fi, de asemenea, durerile in timpul actului sexual, deoarece acestea te pot face sa eviti relatiile sexuale.
Lipsa poftei sexuale poate fi cauzata de probleme in atingerea orgasmului
Sexologii sunt detectivi in domeniul problemelor sexuale
Experti care te pot ajuta sa-ti trezesti libidoul - sexologul

Sexologii sunt detectivi in domeniul problemelor sexuale. Lipsa poftei sexuale poate fi cauzata de disfunctii erectile, probleme de ejaculare prematura, probleme in atingerea orgasmului etc. Oamenii ezita de multe ori sa mearga la un sexolog deoarece se simt jenati sau nu-si iau problemele sexuale destul de in serios si spera ca vor disparea de la sine sau le vor rezolva ei insisi.

Experti care te pot ajuta sa-ti trezesti libidoul - terapeutii sexuali

Atunci cand un medic generalist sau un sexolog afla ca problemele libidoului sunt rezultatul unei tulburari psihice, ei te pot trimite la un terapeut specialist. Intr-un astfel de caz, expertul dedica o perioada de timp pentru a discuta despre relatia cuplului. Problemele sunt adesea rezultatul sovaielii unei persoane de a se angaja intr-o relatie sau se afla in imposibilitatea de a mentine o relatie pe termen lung. Terapeutii de multe ori pomenesc si despre relatiile de familie pentru a descoperi o trauma din copilarie.
Taguri:
libidou, sex, vitamine, romantism, experti, doctor, dorinta sexuala
Urmareste Sexgen.ro prin:
rss
newsletter
mobile
Autor:
Mihaela Enache

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu