duminică, 3 iunie 2018

Scrisoarea unei dame de companie către soția unui client

O prostituată din SUA, care desigur rămâne sub anonimat, a publicat o scrisoare deschisă în care explică de ce bărbații apelează la „serviciile” ei.
Femeia nu a dorit altceva decât să le dea un sfat soțiilor menit să le ajute în căsnicie, iar scrisoarea ei a devenit virală pe Internet. Iată care este mesajul ei:
„Dragă soție,
Deși nu te cunosc, știu că s-ar putea ca soțul tău să te înșele cu o prostituată. Știu acest lucru pentru că la rândul meu sunt o lucrătoare sexuală și am o mulțime de clienți.
Probabil că te gândești că soțul tău nu ar face una ca asta. Aveți o viață sexuală împlinită, serile voastre speciale în care vă uitați la filme și mergeți în fiecare vară în Las Vegas. Pe scurt, ești de părere că aveți o căsnicie perfectă.
Dar să te întreb ceva: Când a fost ultima oară când tu și soțul tău ați făcut amor de trei ori într-o singură săptămână? Când s-a plâns ultima oară din această cauză? Nu crezi că este posibil ca între timp să fi rezolvat singur această problemă, cu ajutorul meu?
Vestea bună este că dacă soțul tău apelează la serviciile mele, înseamnă că vrea să păstreze căsnicia cu tine. Alege să primească afecțiune și sex de la o profesionistă, fără alte implicații. Gândește-te cum ar fi fost dacă în locul meu era bona, sau o vecină, sau cea mai bună prietenă a ta.
Sunt o profesionistă. Sunt discretă, iar atenția și sexualitatea mea se măsoară în ore, ore în afara cărora este al tău. Și ceea ce este și mai important este că eu nu îl iubesc pe soțul tău și nici nu îl voi iubi vreodată. Simt doar compasiune pentru el și atât.

picioare cu pantofi rosii
Nu voi reprezenta niciodată o amenințare pentru căsnicia voastră, pentru că în afara orelor pentru care soțul tău mă plătește, nu vreau să am de-a face cu el. Eu nu fac parte din viața lui, sunt un fel de angajată. Oricât de mult s-ar bucura de serviciile pe care i le ofer, nu va investi pe plan emoțional.
Din experiența mea, bărbații nu cheltuiesc pe sex decât fix cât își permit. Dacă, spre exemplu, soțul tău are nevoie de sex o dată la două săptămâni și își permite să ia pe furiș o mie de dolari din bugetul lunar al familiei, se va întâlni cu o femeie care are exact aceeași meserie ca mine. Chiar dacă își dorește sex mai des, nu își poate permite și va controla această dorință. Iar dacă își cheltuie salariul cu mine, chiar îți recomand să divorțezi de el. Înseamnă că este inconștient.
Cât despre boli, nu ai de ce să îți faci griji. Majoritatea lucrătoarelor sexuale din ziua de astăzi sunt mai sănătoase și mai prudente decât o secretară dintr-un birou obscur.
Poate că tot nu îți place ideea că se culcă cu mine, dar te întreb din nou: Când a fost ultima oară când ați făcut amor de trei ori într-o singură săptămână? Nu spun că este datoria ta să îl faci fericit ci doar că poate nu îți dorești să faci sex cu el atât de des. Ești prea ocupată, obosită, stresată sau poate nu te atrage. Te înțeleg, nici pe mine nu mă atrage.
Asta este ideea. Eu sunt ingredientul secret în multe căsnicii sănătoase, pentru că atunci când se întâlnește cu mine, amândoi primiți cantitatea de sex de care aveți nevoie. Atâta timp cât nu îi umbli în telefon, s-ar putea să ajungeți să sărbătoriți 50 de ani de căsătorie. Nu este nevoie să îmi mulțumești, dar accept dacă ții neapărat”.
Citește și – Scrisoarea unei amante către toate femeile măritate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu