luni, 25 iunie 2018

Subiecte limba română Bacalaureat 2018 edu.ro. Ce au avut de rezolvat elevii. VEZI AICI SUBIECTELE

25 Iun 2018 - 11:22
Subiecte limba română Bacalaureat 2018 edu.ro. Ce au avut de rezolvat elevii. VEZI AICI SUBIECTELE Marin Raica/Intact Images
Vezi galeria foto
SUBIECTE BAC ROMÂNĂ. Absolvenţii de liceu susţin luni prima probă scrisă, cea la limba şi literatura română, din cadrului sesiunii iunie-iulie a examenului de bacalaureat.

Bacalaureatul va continua marţi, cu proba la limba şi literatura maternă, care va fi susţinută de elevii aparţinând minorităţilor naţionale, miercuri - cu proba obligatorie a profilului, iar vineri va fi proba la alegere a profilului şi specializării.
Afişarea primelor rezultate, care se va face în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie, până la ora 12,00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12,00 - 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.
Subiectele date la Limba și literatura română la Bacalaureat 2018 diferă în funcție de profil – astfel sunt subiecte pentru profilul real și pentru profilul uman.
Din primele informaţii, subiectul al treilea a fost din genul liric. Se pare că autorii care au picat în acest an la proba de română la Bacalaureat 2018 au fost Mihai Eminescu şi Tudor Arghezi.
La profilul uman, elevii au avut la primul subiect arta poetică din opera lui Ion Barbu sau Lucian Blaga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu