duminică, 3 iunie 2018

Cele mai tari 15 poziţii pentru îndrăgostiţi

Cele mai tari 15 poziţii pentru îndrăgostiţi

Alina Plugaru, sex-experta Libertăţii, a ales 15 poziţii pe care nu trebuie să le ocoleşti, dacă îţi doreşti o zi sau o noapte plină de senzaţii tari.
1. “Este o poziţie perfectă pentru începutul actului sexual, mai ales că un preludiu lung asigură plăcere maximă. În plus, bărbatul are acces la toate zonele erogene ale iubitei sale”, susţine Plugaru.

2. “Bărbatul stă oarecum rela­xat, iar femeia impune ritmul şi durata actului sexual. Este o poziţie foarte excitantă pentru partener, care poate admira în voie fundul iubitei lui”, crede Alina.

3. Bărbatul e culcat pe spate, femeia se aşază pe el şi se prind amândoi de mâini. “Partenerii trebuie să se coordoneze perfect. Femeia va impune ritmul mişcării, iar dacă oboseşte, se poate sprijini de braţele iubitului”.

4. Femeia se aşază pe spate, înclină capul şi ridică abdomenul în aşa fel încât să-i vină în întâmpinare partenerului. “Orgasmul e garantat şi intens în această poziţie”, susţine Alina Plugaru.

5. Femeia stă pe spate şi ri­­­­dică un picior, pe care-l sprijină pe umărul partenerului. Acesta stă în genunchi. “Este o poziţie mai complicată, pentru care mobilitatea femeii este esenţială, dar plăcerea e una intensă”, crede Plugaru.

6. “Bărbatul stă relaxat şi femeia face toată treaba. Plăcerea lui va fi deosebită. Pentru un plus de senzaţii tari, el îşi poate pune mâinile pe sânii partenerei, iar ea poate să-şi stimuleze clitorisul”.

7. Este o poziţie ideală pentru cuplurile aflate la începutul relaţiei. “E o variantă a poziţiei clasice «Misionarul». Îmi place pentru că partenerii se pot privi în voie în timpul acţiunii şi îşi pot şopti vorbe de amor”, consideră Alina.

8. “Această poziţie înlesneşte partidele de durată, iar senzaţiile pot fi incredibile! S-ar putea însă ca penetrarea să nu fie adâncă, aşa că e nevoie ca femeia să-şi mişte continuu şoldurile spre bărbat”.

9. “Femeia nu trebuie decât să-şi ridice fundul, băr­batul face toată treaba şi îi va asigura partenerei o plăcere intensă”, susţine Alina. Iată şi un pont: cu cât femeia îşi întinde şi depărtează picioarele, cu atât penetrarea e mai adâncă.

10. “În această poziţie penetrarea e maximă, iar plăcerea este asigurată, dar numai dacă femeia ştie să se mişte”.
Bărbatul are posibilitatea să mângâie fesele partenerei, să-i dezmierde sânii sau să-i stimuleze clitorisul.

11. “Vrei să-l simţi mai adânc ca niciodată în tine? Această poziţie e perfectă! În timp ce te strânge în braţe, are posibilitatea să se joace cu sânii tăi şi, în plus, tu eşti cea care impune ritmul!”, le învaţă Plugaru pe femei.

12. “Este o poziţie care face femeia să se simtă iubită. În plus, penetrarea e adâncă”, susţine Plugaru. Iată şi un pont: femeia îşi poate pune o pernă sub abdomen  pentru a mări unghiul de penetrare.

13. “Dacă v-aţi plictisit de pat, înlocuiţi-l cu un scaun! Veţi avea o partidă de sex inedită! Penetrarea va fi adâncă, dacă femeia stă pe marginea scaunului şi depărtează picioarele, iar bărbatul se poate desfăta privind sânii iubitei lui.”
14. “Este o poziţie clasică, dar care poate aduce plăceri nebănuite, dacă partenerii au răbdare şi fac dragoste «pe îndelete». Este ideală pentru ro­man­tici, care îşi pot spune cuvinte dulci şi se pot mângâia în voie”, crede Alina.

15. “Ia-ţi iubita în braţe, «pune-o la zid» şi spor la treabă! Poziţia asta oferă senzaţii tari, cu condiţia ca bărbatul să fie suficient de puternic să-şi ţină partenera”, susţine Alina Plugaru.
fotografii: Profimedia.cz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu