sâmbătă, 26 mai 2018

Lucian Micu: „Va fi o vară cu multe surprize!” A fost inaugurată activitatea estivală în cel mai frumos ștrand din Moldova

Lucian Micu: „Va fi o vară cu multe surprize!” A fost inaugurată activitatea estivală în cel mai frumos ștrand din Moldova

inaugurare sezon estival strand 1Vineri, 25 mai, primarul municipiului Roman Lucian Micu a inaugurat activitatea estivală în Ștrandul Roman, unul dintre cele mai frumoase obiective de acest gen din România.
Alături de primarul Lucian Micu a stat realizatorul acestui obiectiv, deputatul Laurențiu Leoreanu care a lăudat modul în care a fost și este întreținut Ștrandul Roman și Zona de Picnic – agrement.inaugurare sezon estival strand 2
Am deschis sezonul estival în Ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement ”Moldova”, prilej cu care i-am premiat și pe romașcanii care au câștigat concursul organizat de noi și dedicat Zilei Internaționale a Familiei, sărbătorită la mijlocul acestei luni.
Vremea este frumoasă și cred că vom avea un sezon în care ne vom putea bucura de multe zile cu soare și răcoare de la apa din cele trei bazine. Personalul este instruit pentru a menține ordinea și curățenia în complex, iar salvamarii se vor asigura că nu vor exista incidente neplăcute.
inaugurare sezon estival strand 3Pentru sezonul actual, materialul pentru umbrele care s-a deteriorat anul trecut a fost schimbat, iar pe parcursul acestei veri vom mai achiziționa umbrele și șezlonguri, pentru ca să putem oferi condiții optime de relaxare cât mai multor persoane.
Pentru anul în curs, pregătim și câteva evenimente, petreceri cu spumă, activități recreative pentru cei mici și sesiuni de mișcare în aer liber și în apă.
În același timp, pentru zona de foișoare, am trecut la inaugurare sezon estival strand 4implementarea unui sistem de protejare de briza de pe malul Moldovei a spațiilor destinate grătarului. De asemenea, pentru a evita incidentele din trecut pe tema ”gusturilor muzicale”, vom monta un sistem audio în fiecare foișor, care va fi reglat din recepția Complexului, astfel încât muzica din zona de picnic să fie una uniformă, la fel cum este cea din zona bazinelor”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu