luni, 21 mai 2018

Reacția agresivă a autorităților după mesajul Oliviei Steer privind rujeola. Ministrul a anunțat lansarea unei campanii fără precedent

Reacția agresivă a autorităților după mesajul Oliviei Steer privind rujeola. Ministrul a anunțat lansarea unei campanii fără precedent

Distribuie
Reacția agresivă a autorităților după mesajul Oliviei Steer privind rujeola. Mesajul soției lui Andi Moisescu a venit in contextul în care în tara noastră au fost numeroase cazuri de rujeolă și mulți copii au murit din cauza acestei boli.
Ministrul Sănătății a anuntat lansarea unei campanii fara precedent in tara noastra. Sorina Pintea a declarat ca in 1 iunie va demara o campanie de vaccinare “door to door” (din usa-n usa) impotriva rujeolei.
“Proiectul meu de suflet din acest moment este demararea unei campanii de vaccinare “door to door” in zonele unde imunizarea este la un nivel scazut si unde avem focare de rujeola. Am facut un atelier de lucru la Slanic Moldova, impreună cu UNICEF si am stabilit niste reguli pe care le voi pune intr-un ordin de ministru, pana apare legea vaccinarii. Avem deja 52 de morti in urma imbolnavirii de rujeola. Deci nu mai putem astepta”, a declarat ministrul sanatatii, potrivit Agerpres.
Un mesaj publicat recent de Olivia Steer pe pagina de Facebook a dat naștere unui nou val de comentarii din partea internauților. Fosta prezentatoare care a transmis că Germania a ajuns la decizia conform căreia „rujeola nu există”, a declarat că existența rujeolei nu a fost dovedită de niciun cercetător sau biolog.

Vacanţe mai ieftine prin intermediul companiilor aeriene. Ce oferte au pentru această vară operatorii aerieni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu