duminică, 24 februarie 2019

Un medicament natural revoluţionar: TELOM-R

Un medicament natural revoluţionar: TELOM-R

Un medicament natural revoluţionar: TELOM-R
 
Industria românească a medicamentelor naturale iese la rampă cu tot mai multe crea­ţii valoroase. Unul dintre produsele de mare succes se numeşte Telom-R. Scrisori venite pe adresa redacţiei relatează efectele sale deose­bite în afecţiuni grave, cum ar fi cancerul, acci­dentul vascular cerebral sau infecţiile recidivante. Pentru a afla mai multe despre acest medicament, i-am solicitat un interviu d-nei dr. Cristina Negru, din cadrul echipei ştiinţifice a producătorului braşovean DVR-Pharm.

Un produs natural care salvează vieţi

- După o scurtă perioadă în care medica­mentul TELOM-R a apărut în paginile de publi­ci­tate ale revistei, tot mai mulţi cititori îi laudă, recunoscători, calităţile. Pentru ca virtuţile sale terapeutice să ajungă la cunoştinţa unui număr cât mai mare de beneficiari, vă rog să ne spuneţi care sunt calităţile lui.

- Numele produsului vine de la aşa-numiţii telomeri, care sunt fragmente de ADN ce stochează informaţia genetică a tinereţii şi sănătăţii fiecăruia dintre noi. Evidenţierea rolului telomerilor a fost premiată cu Nobelul pentru medicină, ulterior spe­cialişti din toată lumea încercând să găsească me­dicamente care să pună în valoare această desco­perire. Echipa noastră de specialişti a produs şi a pus pe piaţă o primă formulă naturală care, se pare, acţionează direct la nivelul ADN-ului, stimulând deopotrivă imunitatea şi procesele de refacere din organism.
Telom-R este un produs natural deosebit nu prin nume sau prin teoriile ce stau la baza sa, ci prin ceva mult mai simplu: salvează vieţi! Şi face acest lucru într-o gamă de afecţiuni uimitor de va­riată. Personal, dacă nu aş fi în contact cu pacienţi care şi-au sal­vat efectiv viaţa cu acest produs, mi-ar fi fost foarte dificil să cred în multitudinea calităţilor sale. Cele mai spectaculoase succese sunt în cancer, dar efecte foarte bune au fost obţinute şi în recu­perarea după accidente vasculare cerebrale, în infecţiile rezistente la tratamente, în diferite forme de reu­matism, în prevenirea şi în tra­tarea complicaţiilor acestora. Iar lista ar putea continua... În concluzie, Telom-R este un medicament 100% natural, recomandat deopo­trivă adulţilor şi copiilor, în cure de prevenire a bolilor, dar şi pentru vindecarea afecţiunilor cro­nice. De asemenea, poate fi folosit cu succes şi în susţinerea pacienţilor în timpul convalescenţei.

Acţionează şi în tandem cu tratamentele anti-cancer

- Aţi pomenit despre succesul în cancer! Cum acţionează Telom-R în cazul afecţiunilor onco­logice?

- Telom-R stimulează şi reglează sistemul imu­nitar, care atacă celulele maligne şi le elimină din organism. Apoi, ajută pacientul oncologic susţi­nându-i funcţiile cardiace şi hepatice, foarte soli­citate în această boală. Şi mai face ceva foarte inte­resant: potenţează efectul terapeutic al citosta­tice­lor de sinteză! Aşadar, este un produs care ac­ţio­nează excelent şi în tandem cu tratamentul on­co­logic prescris de medic. Iar faptul că este un tra­ta­ment care se armonizează cu cel medical clasic este de mare ajutor, pentru că nu pune pacientul în faţa unei alegeri lungi şi dificile: alopat versus na­tural, când timpul este atât de scurt şi de preţios în cancer!

- Pacienţii cu cancer pot să urmeze în paralel tratamentul alopat şi cel naturist fără riscuri?

- Când e vorba de cancer nu contează doctrina, ci eficienţa demonstrată. Sunt o susţinătoare a tratamentelor naturale, dar rezultatele şi statistica medicală nu pot fi ignorate! Dacă într-o anumită formă de cancer şansele de supravieţuire ale pa­cientului sunt de 60% urmând chimioterapia, atunci pacientul trebuie să se îndrepte spre acest tip de tratament fără ezitare. Există însă o toxi­citate ridicată a acestor tratamente, care pune în pericol chiar eficienţa terapiei. Aici intervine Telom-R, care susţine funcţiile vitale ale pacien­tului, ca să poată duce la capăt tratamentul. Nu în ultimul rând, Telom-R are efect antidepresiv şi este un tonic psihic foarte puternic şi rapid, esen­ţial pentru bolnavii de cancer. Acest produs pur şi simplu măreşte semnificativ şansele de reuşită ale terapiei anti-cancer, fie că vorbim de intervenţii chirurgicale, radioterapie sau cure cu citostatice.

- Susţineţi că pacienţii cu cancer ar trebui să urmeze şi o cură cu Telom-R, chiar dacă medicul oncolog nu-l recomandă în mod expres?

- Vă voi răspunde relatându-vă unul dintre primele cazuri cu care m-am confruntat: o pacientă din Ploieşti, diagnosticată cu cancer la sân, stadiul III. A fost operată şi, în faza în care se afla boala, pentru a supravieţui era necesară o cură cu cito­statice, urmată de iradiere terapeutică, ambele fă­cute la Fundeni. Adăugaţi la aceste proceduri teri­bile şi naveta obositoare, cu microbuzul, de la Ploieşti la Bucureşti. Când pacienta a început cura cu Telom-R, ajunsese la mijlocul chimioterapiei şi practic nu mai rezista: avea greţuri, dureri de stomac, anemie, devenise şi foarte sensibilă la infecţii. Era o umbră şi nu mai avea putere nici să stea pe scaun în microbuz, pentru a merge la chimioterapie. Medicii i-au spus că organismul ei e prea slăbit şi e posibil să oprească administrarea cito­staticelor, ceea ce ar fi echi­valat cu condamnarea la moarte. Surpriza s-a produs după zece zile de cură in­tensivă cu Telom-R, care i-a diminuat stările de greaţă, i-a ameliorat depresia şi i-a îmbunătăţit imunitatea. Nu doar că a reuşit să ducă la capăt cura cu citostatice, dar tumora s-a diminuat atât de mult în volum, încât nu a mai fost nevoie de radio­terapie. Medicul a fost uimit şi i-a spus că dintre toate pacientele care au făcut odată cu ea trata­mentul, ea avea cele mai mici şanse să supravie­ţuiască. Or, tocmai la ea tratamentul a dat rezulta­tele cele mai bune. Au trecut doi ani şi jumătate de atunci, pacienta face trei cure pe an cu Telom-R, a câte 90 de zile fiecare, se simte excelent, iar ana­lizele sunt foarte bune în continuare.

Ajută la prevenirea răcelilor şi a gripei

- Aţi menţionat efectele Telom-R asupra imunităţii. Poate fi folosit şi în tratarea gripelor care ne-au dat atâtea bătăi de cap în această iarnă?

Un medicament natural revoluţionar: TELOM-RDr. Cristina Negru
 
- Telom-R are o acţiune pe care medicamentele de sinteză nu o au: ajută la prevenirea răcelilor şi a gripei. Chiar dacă ne-am îmbolnăvit deja, admi­nistrarea Telom-R micşorează timpul de vindecare a gripelor şi răcelilor. Avem pacienţi care ne-au spus că au luat Telom-R încă de la primele dureri în gât sau de când a început să le curgă nasul, iar viroza pur şi simplu a dispărut ori a avut simptome mult mai blânde. E un fenomen obiectiv, datorat faptului că imunitatea este activată mult mai rapid cu acest produs.

- Cât timp trebuie luat Telom-R pentru a preveni răceala şi gripa?

- Pentru prevenţie, curele de creştere a imunită­ţii durează minimum 28 de zile. Adulţii şi copiii de peste 12 ani vor lua în acest interval de timp câte o capsulă de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, pe sto­macul gol. La copiii între 5 şi 12 ani, o singură capsulă pe zi, dimineaţa, dă rezultate foarte bune în prevenirea răcelilor. La copiii sub cinci ani nu re­comandăm administrarea capsulelor Telom-R din simplul motiv că sub această vârstă există difi­cul­tăţi în înghiţire şi pericolul de a se îneca. Totuşi, pentru copiii cu vârsta de peste 1 an, la care s-a în­ceput diversificarea alimentaţiei, există siropul TELOM-R PENTRU COPII, care are acelaşi rol de reglare şi stimulare a imunităţii. Pe de altă parte, acest sirop dă rezultate foarte bune ca suport în vin­decarea răcelii şi gripei. Mulţi părinţi ne-au mulţu­mit pentru efectul excepţional împotriva tusei.

Previne apariţia şi evoluţia afecţiunilor cardiace pe fond de stres

- Telom-R are acţiune pozitivă şi în bolile car­dio­vasculare?

- Desigur! Ingredientele prezente în produs (cum ar fi extractul de frunze de măslin sau lăpti­şorul de matcă liofilizat) ajută la menţinerea sănă­tăţii şi flexibilităţii vaselor de sânge. Aşadar, este un produs care ajută la ţinerea sub control a hiper­tensiunii şi a bolii cardiace ischemice. Pe de altă parte, Telom-R ajută la armonizarea dintre sistemul nervos şi celelalte sisteme, inclusiv cel cardio­vas­cular. Din această privinţă, este un element de ma­xi­mă importanţă pentru a preveni apariţia şi evo­lu­ţia afecţiunilor cardiace pe fond de stres. Apoi, tre­buie să ştiţi că acţiunea extractului concentrat de Astragalus din compoziţie asupra telomerilor sti­mulează puternic regenerarea. Astfel, cu Telom-R s-au obţinut rezultate impresionante în recu­perarea după infarct şi, mai ales, după accidentul vascular cerebral.

- De unde poate fi achiziţionat acest medica­ment natural?

- De curând, Telom-R nu mai este un singur produs, ci o gamă întreagă, cu produse specifice, destinate tratării afecţiunilor hepatice, diabetice, cerebrale, articulare, geriatrice etc. În momentul de faţă, gama Telom-R poate fi găsită mai ales în ma­gazinele naturiste, mai puţin în farmacii. Din pă­cate, multe reţele de farmacii încă nu sunt dispuse să distribuie medicamente româneşti naturale. Este o situaţie care sperăm că se va schimba cât mai cu­rând, pentru ca cei interesaţi să poată procura pro­dusele noastre cât mai comod.

- Mult succes!


D-na dr. CRISTINA NEGRU poate fi contactată la tel. 0736.371.516 sau pe email, la contact@dvrpharm.ro. La acelaşi număr pot fi comandate produsele din gama TELOM-R, realizate de laboratoarele DVR-Pharm.
Mai multe detalii despre aceste produse găsiţi pe https://dvrpharm.ro/
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu