duminică, 18 martie 2018

„Dacă nu sprijină acum Moldova și Romanul, cei care ne conduc nu vor mai reuși să păcălească oamenii cu vorbe la următoarele alegeri!”

„Dacă nu sprijină acum Moldova și Romanul, cei care ne conduc nu vor mai reuși să păcălească oamenii cu vorbe la următoarele alegeri!”

adunare pnl bacau 1Primarul municipiului Roman Lucian Micu a participat, sâmbătă, la Adunarea Regională a Organizațiilor Liberale din Moldova, care a avut loc la Bacău. La finalul întâlnirii, s-a adoptat o rezoluție importantă „UNIȚI, RIDICĂM MOLDOVA”.
Adunarea Generala Regionala a organizațiilor PNL din Moldova - Bacău 17 martie 2018, s-a desfășurat in prezenta președintelui Partidului National Liberal Ludovic Orban și a secretarului general Robert Sighiartau.
Astăzi, la Bacău, am participat la Adunarea regională a organizațiilor liberale din Moldova. Sper ca măcar în anul aniversării centenarului Marii Uniri să punem pe lista de priorități zona noastră, pentru că și cetățenii din Moldova istorică merită să aibă condiții de viață ca cei din regiunile dezvoltate din țară, nu mai vorbesc de decalajul față de țările europene. adunare pnl bacau 2
Cu acest prilej, am adoptat o declarație prin care am reamintit importanța infrastructurii - nevoia ca autostrăzile Brașov - Bacău și Iași Târgu Mureș să depășească stadiul vorbelor, la fel cum am reamintit că Moldova are nevoie de un Spital regional, care să le ofere pacienților sănătate.
Sunt multe lucruri de care Moldova și Romanul au nevoie și sper ca cei care ne conduc să audă și să înceapă să acționeze de acum pentru binele nostru, altfel nu cred că vor mai reuși să păcălească oamenii cu vorbe la următoarele alegeri”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu