duminică, 18 martie 2018

Eveniment deosebit în familia deputatului Laurențiu Leoreanu. Acesta va fi socru mare

Eveniment deosebit în familia deputatului Laurențiu Leoreanu. Acesta va fi socru mare

casatorie 1Deputatul Laurențiu Leoreanu va avea în luna mai, anul curent, un eveniment deosebit în familie. După ce, anul trecut, băiatul său Alexandru Leoreanu s-a căsătorit, iată că anul acesta urmează să se căsătorească cel de-al doilea băiat, Mircea Leoreanu.
Deputatul Laurențiu Leoreanu ne-a declarat că este foarte emoționat și speră ca băiatul său, după căsătorie, să rămână în municipiul Roman cu familia.
Mircea Leoreanu se va căsători cu Ramona.
„Sunt fericit și mă bucur mult. Mă bucur pentru tineri; pentru mezinul familiei și pentru prietena lui, Ramona. Suntem alături de ei și-i susținem pentru că ne sunt foarte dragi.casatorie 2
Ne bucurăm că ei cresc, că ei își formează familiile lor iar noi ne întristăm că trec anii și îmbătrânim. Sperăm ca toate lucrurile să meargă bine, așa cum a fost și la băiatul cel mare, sperăm ca familia noastră să crească.
Mai sper ca să rămână în localitate, cu noi. Ramona nu este din localitate dar sper să vină să locuiască aici și măcar un băiat să rămână alături de mine. Evenimentul deosebit va fi la jumătatea lunii mai”, a declarat deputatul Laurențiu Leoreanu.
Le urăm casă de piatră!
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu