duminică, 18 martie 2018

Interpretarea viselor: ce înseamnă când visezi pe cineva mort?

Interpretarea viselor: ce inseamna cand visezi pe cineva mort?

Cu siguranta ti s-a intamplat si tie sa visezi o persoana care a decedat. Ce spune interpretarea viselor despre acest lucru? Ce inseamna de fapt.
Misticii care se ocupa de interpretarea viselor sustin ca visele noastre pot fi conexiuni cu alte lumi, inaccisibile in mod constient. In timpurile stravechi, se credea ca atunci cand visezi pe cineva mort inseamna ca primesti un semn care nu poate fi ignorat.
Interpretarea viselor. Persoanele decedate apar in visele noastre cu un mesaj, un sfat sau un avertisment pe care trebuie sa il intelegem pentru a evita problemele si greselile care pot aparea in vietile noastre.
Oamenii de stiinta cred ca visele despre rude sau prieteni care au murit sunt doar o manifestare a depresiei sau a sentimentelor de vinovatie. Cartile recente care abordeaza subiectul persoanelor decedate care apar in vis, nu iau in considerare mai multe nuante: persoana moarta este in cimitir, este vie si fericita, invie in fata noastra sau o percepem ca fiind decedata de mult timp, scrie learning-mind.com
Interpretarea viselor. Se crede in mod frecvent ca visele despre persoanele care au murit, in care vorbim cu ele, le ascultam sfaturile sau fac ceea ne spun, sunt un semn de vesti neasteptate sau schimbari in viata. Interpretarea crestina a cartilor despre vise sustine ca avem astfel de vise atunci cand sufletul persoanei decedate nu si-a gasit inca pacea. Se cere apoi sa se faca ritualuri suplimentare in biserica pentru sufletul persoanei decedate.
Interpretarea viselor despre persoanele decedate in ritualurile pagane se rezuma la respectarea tuturor cerintelor persoanei decedate pentru a evita furia zeilor.
Chiar daca este inspaimantator sa visezi persoane moarte, acesta poate fi n semn bun. In caz ca visezi ca o persoana moarte invie, ar putea insemna ca ceva ce ai pierdut este pe punctul de a se intoarce la tine.
Interpretare viselor. O carte englezeasca pentru interpretarea viselor sustine ca visele cu persoane moarte sunt un semn de vesti bune in familie, precum o nunta, nasterea unui copil sau un eveniment fericit. In plus, daca visezi o ruda moarta inainte de nunta, este un semn ca nunta nu ar trebui sa se intample.
Interpretare viselor. Atunci cand visezi parinti care au murit, este un semn ca ceva rau urmeaza sa se intampla.
Cateodata, visele in care comunici cu parintii decedati te pot ajuta sa iti gasesti pacea interioara, increderea si chiar sa iti cresti succesul in afacere si bunastarea familiei.
Se crede, de asemenea, ca este imposibil sa influentezi visele in care apar persoane decedate pe care le-ai iubit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu