miercuri, 14 februarie 2018

Boli infecțioase

Vindecăm ciuperca unghiilor în 30 de zile. Iată cum un remediu din popor, verificat mulți ani la rând, a dobândit atestarea științifică pentru eficiență și a câștigat încrederea dermatologilor de seamă ai țării.

Prezintă, medic primar Alexandru Moraru.
Prima dată când am avut de-a face cu ciuperca tălpilor și a unghiilor a fost în anul 1974, când făceam practică la Facultatea de Medicină din București. Ne-au trimis odată la o unitate militară din oraș, un mediu propice pentru dezvoltarea ciupercii. Of, și m-am chinuit foarte mult atunci cu bieții soldați. Veneau la mine, mă rugau să fac ceva, pentru că picioarele le transpirau în cizme și îi mâncau îngrozitor...
Îi ajutam cum puteam, le scoteam unghiile din rădăcină, ce să le fac... Bine că astăzi sunt alte vremuri, te poți vindeca fără barbaria asta. Însă atunci ciuperca tălpilor și a unghiilor era un adevărat chin. Mă închin în fața curajului și răbdării acelor băieți, pe care-i „tratam” atunci.
Bineînțeles că scoaterea unghiei vindecă ciuperca, este o metodă 100% eficientă. Dar vă închipuiți ce înseamnă să mergi o jumătate de an fără unghii la picioare? Chiar și în zilele noastre, când observi pentru prima dată ciuperca, apar imediat o grămadă de întrebări. Ce se întâmplă dacă nu tratezi ciuperca? Trebuie să scoți unghia? Cum s-o tratezi? Ce să faci pentru ca unghiile să arate din nou sănătoase?
Cu cât te gândești mai mult la asta, cu atât ești mai nedumerit. Cu permisiunea dumneavoastră, voi răspunde la aceste întrebări. Poate că veți afla multe lucruri noi despre ciupercă...
Ce se întâmplă dacă nu tratați ciuperca ?
Tratarea ciupercii nu înseamnă tratarea unei răceli sau a unor afecțiuni respiratorii acute, pe care încercăm să le vindecăm cu ajutorul remediilor pe care le avem la îndemână. Ciuperca este un dușman periculos al organismului. În timpul vieții, ea elimină toxine, din cauza cărora scade imunitatea, și, în consecință, se dezvoltă afecțiuni ale organelor interne, precum și reacții alergice severe .
La persoanele peste 40 de ani, infecția cu ciupercă este una dintre cauzele principale ale răcelilor repetate, ale astmului bronșic, ale dereglării funcționării organelor interne. La această vârstă, infecția unghiei poate duce la apariția dermatitelor pe toată suprafața gambei. De aceea, nu trebuie întârziată tratarea ciupercii. Neglijarea bolii duce la onicomicoză distrofică totală, care provoacă complicații periculoase pentru viață.
Iar acum cel mai important lucru...
În timpul vieții, ciupercile produc elemente toxice: xanthomegnin, penicilină, viomelein și alte elemente asemănătoare antibioticelor. Aceste toxine, ajungând în organism, provoacă boli somatice severe. Pentru a înțelege, priviți fotografiile (Atenție! 18+)
Toxidermia:
apăsați pentru vizualizare (18+)
Hepatopatia (boală a ficatului)
apăsați pentru vizualizare (18+)
Sindromul Laiela (necroliza epidermică toxică)
apăsați pentru vizualizare (18+)
Dacă nu se iau măsuri în stadiile incipiente ale infectării, ciuperca, o dată cu sângele, se răspândește în organele interne și, pe fondul unei imunități scăzute, provoacă dezvoltarea complicațiilor infecțioase: afectarea toxico-alergică a inimii, a ficatului, a organelor din cavitatea abdominală, a rinichilor. Dacă intervenția nu se face la timp, probabilitatea decesului este de 95% .
Dacă nu se începe tratarea ciupercii în stadiul incipient, în câțiva ani distruge în totalitate structura plăcii unghiei și duce la pierderea ei.
apăsați pentru vizualizare (18+)
Cred că am adus destule dovezi pentru a arăta că ciuperca este o infecție periculoasă, a cărei tratare nu trebuie întârziată. Sunteți de acord?
În ciuda acestui fapt, există o părere generală, conform căreia apariția ciupercii la nivelul unghiilor și pe pielea tălpilor este doar o problemă de estetică, pe care, în cele mai multe cazuri, o pun pe seama schimbărilor din organism datorate vârstei. Prin urmare, nu apar îngrijorările, iar atitudinea față de tratare nu este serioasă. Există o serie de sfaturi, care spun că ciuperca unghiilor se vindecă astfel: „spălați unghia cu oțet 2% și aplicați prin masaj o picătură de apă oxigenată obișnuită”. E o mare prostie. Cu o asemenea procedură faceți doar mai rău, deoarece se creează un mediu alcalin, propice pentru răspândirea ciupercii în organism. De aceea este important să știți următoarele...
Cum se tratează ciuperca?
Pentru vindecarea ciupercii este necesar să se distrugă sporii și să se împiedice răspândirea ciupercii în organism. Până acum nu existau preparate care puteau să facă acest lucru. Orice remediu pentru ciupercă avea doar un efect temporar, estetic. Doar în anul 2007 oamenii de știință români au elaborat un preparat care „neutralizează” sporii ciupercii, adică îi împiedică înmulțirea. Remediul se numește „Fresh Fingers” și este un spray cu acțiune antimicotică cu clotrimazol, Extract de miere, vitamine și limonen. Spray-ul pătrunde adânc în piele sau în unghie și distruge ciuperca.
Pentru producerea acestui remediu s-au făcut aproximativ 10.000 de ore de cercetare și s-au cheltuit circa 5 miliarde de lei, pe care Ministerul Sănătății le-a acordat special pentru căutarea unui remediu eficient împotriva ciupercii. Oamenii de știință au testat multe formule, înainte să se oprească la proprietățile curative ale acestui produs.
Pe site-ul oficial al preparatului sunt descrise proprietățile principale ale spray-ului Fresh Fingers, sunt prezentate comentarii ale medicilor specialiști, sunt publicate mai mult de 350 de scrisori de recomandare ale oamenilor care au vindecat ciuperca cu ajutorul acestui remediu.
În concluzie, vreau să spun...
De regulă, când apare problema, cerem sfaturi celor apropiați: prietenilor, mamei sau rudelor. Bineînțeles că ne vor binele. Dar oare ne înțeleg așa cum ne-am dori noi? Sunt ei oare preocupați de rezolvarea unei asemenea probleme? Oare au avut ciupercă și au reușit să scape de ea? Acum, eu nu vă cer să nu aveți încredere în apropiații voștri, eu doar vă sfătuiesc să vă gândiți.
Fresh Fingers este un preparat pentru oameni conservatori, dar pregătiți să acționeze pentru sănătatea și bunăstarea lor. Rezultatul este vizibil după prima săptămână de utilizare. Puteți face comanda pe site-ul oficial al preparatului. Livrarea se face cu plata ramburs, adică plătiți doar după ce comanda a sosit și ați verificat dacă este completă.
Interviul a fost realizat de Turcescu Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu