miercuri, 14 februarie 2018

Respirația urât mirositoare din gură este din cauza paraziților. Specialistul în infecții le-a spus rezidenților cum pot să se apere ei înșiși pe cei dragi.

Respirația urât mirositoare din gură este din cauza paraziților. Specialistul în infecții le-a spus rezidenților cum pot să se apere ei înșiși pe cei dragi.

Editor: Specialiști au descoperit o noua cauză a respirației urât mirositoare: infecție cu paraziți. Recent s-au finalizat rapoartele unui studiu care a verificat că paraziții și rezidurile toxice formate în stomacul unei persoane sunt un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor de putrefacție. Tocmai acesta este motivul pentru care la persoanele infectate cu paraziți poate fi observată respirația urât mirositoare.
- Vom discuta această problemă cu expertul în parazitologie Dr. Max Lowell.
D-le Dr. Max Lowell, bună ziua! Voi începe cu problema principală. E adevărat că majoritatea populației din București este infestată cu paraziți?
- Da. Bucureștiul ocupă una dintre pozițiile de top în ceea ce privește infestarea. Acest lucru rezultă din cauza condițiilor de mediu extrem de proaste, precum și lipsa de acțiune din partea autorităților față de oameni.
- D-le specialist, cât de adevărate sunt aceste studii referitoare la relația dintre infestare și respirația urât mirositoare?

Chiar și acum câțiva ani, comunitatea medicală a crezut că respirația urât mirositoare se formează în cavitatea orală. Cu toate acestea, studiile recente au indicat că problemele cu stomacul și ficatul (care sunt mereu prezente atunci când ești infestat cu paraziți) provoacă, de asemenea, respirație urât mirositoare. Cercetătorii au tras, de asemenea, un semnal de alarmă că acest „simptom aparent normal” nu trebuie ignorat. Infestația cu paraziți duce la boli în întreg corpul uman.

Respirația urât mirositoare este un semn clar al prezenței paraziților în organism
și duce la complicații fatale

Personal, am încredere în rezultatele cercetării efectuate. „Respirația urât mirositoare” banală se poate transforma într-o boală gravă. În general, aproximativ 92% dintre bolile umane sunt cauzate de infestarea parazitară. Și nu e vorba doar de moarte din cauza bolilor. Majoritatea așa-numitelor „decese din cauze naturale” sunt de fapt o consecință a activității paraziților din interiorul corpului uman.
- De obicei, când vorbim de paraziți, ne referim la viermi. Pot aceștia să cauzeze într-adevăr respirația urât mirositoare sau chiar moartea?
- De fapt, este o mare greșeală să presupunem că paraziții sunt doar viermi. Există o mare varietate de paraziți care trăiesc în diferite organe ale corpului. Și aceștia au efecte diverse. Și, apropo, viermii - pentru a fi mai exacți, helminții - sunt foarte periculoși. Aceștia efectiv distrug intestinele, cauzând degradarea lor și, în final, moartea. Chiar și viermii sunt foarte greu de localizat și de distrus.

Pe lângă aceștia, există mii de paraziți care pot trăi în ficatul tău, creier, plămâni, sânge și stomac. Și aproape toți sunt mortali. Unii dintre ei încep să acționeze imediat agresiv, distrugând corpul. Alți paraziți trăiesc neobservați, până când numărul lor crește atât de mult, încât corpul nu mai poate rezista împotriva lor, deci persoana moare.

Astfel, pot spune cu toată încrederea că practic toată lumea este infestată cu paraziți. Problema este că majoritatea dintre ei sunt extrem de dificil de detectat. Iar când consecințele unei infecții parazitare devin observabile, specialiști încearcă să le elimine. Chiar și în timpul autopsiei unui corp, este nevoie de teste speciale pentru detectarea paraziților. Cel puțin pentru o mare parte dintre ei.
Există mii de paraziți care pot trăi în ficatul tău, creier, plămâni, sânge și stomac. Și aproape toți sunt mortali. De obicei, totul începe cu un simplu miros neplăcut în gură.
- Puteți să ne oferiți exemple specifice de infestație cu paraziți?

- Vă pot spune despre sute de cazuri. Dar poate cel mai bine ar fi să mă concentrez pe acele exemple care demonstrează clar pericolele paraziților.

Pentru început, după cum s-a dovedit, unii viermi intestinali pot cauza cancer. Mai mult, inițial, viermii înșiși fac această boală, mai degrabă decât oamenii. Iar celulele lor maligne se răspândesc în întregul corp, infectând oamenii. Acest lucru se întâmplă când larvele viermilor trec din intestine în ganglionii limfatici ai omului. Ca urmare, aceștia se transformă în tumori canceroase, otrăvind rapid corpul uman. Moartea are loc efectiv în câteva luni. Încă un caz de moarte din cauza acestui tip de tumori a fost înregistrat săptămâna trecută.

În această poză: celulele unei tumori maligne care se transmit de la viermele parazit la om
Un alt caz comun este infestarea creierului uman. Acest lucru duce la nevroze, oboseală cronică, iritabilitate excesivă și schimbări bruște de dispoziție. Și, în stadii mai avansate, pe măsură ce creierul se umple de paraziți, se dezvoltă boli mai grave, care duc în final la moarte.

Avem o arhivă foto a autopsiilor în care s-au găsit paraziți în diferite organe ale corpului. Aici sunt câteva fotografii, dar trebuie să vă avertizez, sunt oribile.

Al treilea exemplu este infestarea inimii umane. Se crede că această boală este foarte rară. Dar, de fapt, viermii de inimă sunt prezenți la aproximativ 23% din oameni. Adică, mai bine zis, tot a patra persoană. În stadiu incipient, sunt total invizibili și au impact zero asupra corpului uman. Dar, pe măsură ce trece mai mult timp, cu atât devin mai observabili viermii din corpul uman. Aceștia sunt cauza de bază a multor boli de inimă și, dacă vorbim de moarte bruscă din cauza infarctului miocardic, acești paraziți sunt de vină în aproape 75% din cazuri.
- Mai există și alte consecințe periculoase ale infestării cu paraziți?
La bărbați, paraziții cauzează prostatită, impotență, adenom, cistită, pietre la rinichi și vezica urinară.
La femei, provoacă durere și inflamații ale ovarelor, fibroide, fibroide uterine, boala fibrocistită a sânilor, precum și a glandei renale, inflamarea vezicii urinare și a rinichilor. Desigur, aceste probleme sunt însoțite și de îmbătrânirea prematură a pielii.
- Cum să te protejezi de paraziți? Există teste, medicamente?

- Din nefericire, se poate afirma că nu există metode sigure pentru a diagnostica paraziții din corpul uman. În parte, acest lucru se datorează existenței unui număr foarte mare de tipuri de paraziți (peste 2000 de specii cunoscute) și în parte din cauza unui nivel foarte mare de dificultate a detectării lor. Un examen parazitar complet poate fi efectuat în doar câteva locuri din România și costă foarte mult.
Simptomele infestării parazitare sunt următoarele:
  • Respirație urât mirositoare;
  • Alergii (iritații, ochi înlăcrimați, nas care curge);
  • Răceli frecvente, dureri în gât, congestie nazală;
  • Oboseală cronică (obosești rapid, indiferent ce faci);
  • Dureri de cap frecvente;
  • Constipație sau diaree;
  • Durere articulară sau musculară;
  • Nervozitate, insomnie, tulburări de apetit;
  • Cearcăne, pungi sub ochi.
Dacă este observat cel puțin unul dintre simptome, există probabilitatea de 87% să existe paraziți în corpul tău.

Vorbind despre remedii, există câteva probleme. În prezent, există un supliment foarte eficient care îți permite să scapi de paraziți. Care, de altfel a fost creată în România.
- Despre ce fel de dezvoltare este vorba și de cine a fost creată? Puteți să ne dați mai multe amănunte?

- Este vorba despre agentul parazitar „Detoxic”, care a fost dezvoltat de un laborator independent, în colaborare cu o echipă internațională de cercetători. Peste 20 de diferite preparate antiparazitare au fost studiate cu atenție în paralel. Dar în timpul procesului de cercetare, a devenit evident că numai Detoxic este eficient.

Detoxic este un amestec din bilă de urs, felulă, Dzhungarian, suc de fructe sumac și 20 de componente auxiliare. În timpul dezvoltării și testării sale, băutura s-a dovedit a fi extrem de eficientă. În prezent, este singurul remediu care oferă rezultate vizibile. Și dacă vorbim doar despre bani, ar fi trebuit să fie produs doar pentru export. Astfel,

există o anumită cantitate care poate fi exportată (Detoxic este vândut în străinătate de zece ori mai scump decât prețul real), ceea ce ne permite să-l vindem pe piața internă la prețuri mult mai mici decât în Vest.
- De ce este Detoxic atât de special? Care este diferența dintre această băutură și alte produse antiparazitare?

După cum am spus deja, produsul nostru este o soluție foarte eficientă pentru această problemă și chiar funcționează. Ajută la eliminarea completă a paraziților. Din acest motiv, este urmărit de lanțurile farmaceutice internaționale și companiile farmaceutice. În comparație cu alte produse antiparazitare, acționează direct împotriva întregii game de paraziți care ar putea infesta corpul uman. Dacă luăm în considerare problemele diagnosticării, acest lucru îți permite să îți cureți eficient întregul corp. Am menționat și înainte, este aproape imposibil să detectezi ce tip de paraziți au infestat corpul. Iar Detoxic distruge și elimină toți paraziții care trăiesc oriunde în corp - de la creier la inimă, ficat și intestine. Niciun alt produs disponibil azi nu este capabil de asta.

În plus, nu este un medicament chimic, ci un produs complet natural, care elimină reacțiile alergice, dezechilibrele florei intestinale și alte probleme care pot apărea atunci când tratezi o boală cu pilule clasice, ceea ce îți face corpul să proceseze o mulțime de compuși chimici.
- Cred că cititorii noștri ar fi interesați să afle de unde pot cumpăra Detoxic.

- În prezent, Detoxic poate fi comandat doar de pe site-ul oficial al acestui proiect. Am încercat de multe ori să îl introducem spre vânzare în lanțurile farmaceutice, dar, din nefericire, farmaciile vor să pună un adaos comercial foarte mare și să îl vândă mult mai scump decât ne dorim. Rețineți că laboratorul nostru independent este o organizație non-profit. Iar obiectivul nostru nu este de a câștiga, ci de a asigura populației întreaga cantitate necesară din acest remediu. Așa că suntem dispuși să îl vindem în România în pierdere, deoarece compensăm diferența din exporturi. Principalul obiectiv al lanțurilor farmaceutice este de a câștiga. Prin urmare, avem abordări radical diferite în ceea ce privește stabilirea prețurilor.

Sper că în timp vom reuși să ajungem la un acord și Detoxic va fi vândut în fiecare farmacie din țară la același preț. Între timp, poate fi comandat doar online. Totul e confortabil și ușor - produsul poate fi livrat prin poștă sau curier și există opțiunea de plată la livrare, după verificarea coletului. Nu e nevoie de nimic altceva pentru a primi produsul.
- Înainte de a încheia interviul, mai doriți să le transmiteți ceva cititorilor noștri?

- Singurul lucru pe care vreau să-l spun este să aveți grijă de sănătatea voastră. Poate nu bănuiți asta, dar paraziții trăiesc în corpul vostru cu o probabilitate de 97-98%. Pot fi oriunde - în sânge, intestine, plămâni, inimă, creier. Paraziții efectiv te mănâncă din interior, otrăvindu-ți corpul în același timp. Ca urmare, există numeroase probleme de sănătate, care reduc durata de viață cu 15-25 de ani. Nici măcar nu menționez problema morții neașteptate, care este de obicei asociată cu efectele paraziților asupra corpului uman.
P.S.: L-am întrebat pe dr. Max Lowell dacă face o reducere suplimentară pentru cititorii noștri. El a acceptat și acum oricine poate achiziționa Detoxic cu reducere suplimentară de 50% .
Interviu realizat de Cristina Roman
Fotografii din surse deschise

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu