vineri, 23 februarie 2018

Centrul comercial „Roman Value Center” va avea un hypermarket Carrefour și mai multe magazine ale firmelor renumite

Centrul comercial „Roman Value Center” va avea un hypermarket Carrefour și mai multe magazine ale firmelor renumite

roman value center„„Roman Value Center”, situat la mică distanță de centrul orașului Roman și în imediata vecinătate a gării și a stației de autobuz regionale a orașului, va fi cea mai mare investiție de retail din oraș. Centrul va integra un hypermarket Carrefour și un număr de chiriași – magazine ale firmelor renumite, și va avea un magazin specializat în comercializarea obiectelor pentru amenajări interioare și decorarea casei.”
Aceasta este prezentarea pe care o face investitorul – Prime Kapital, pe site-ul primekapital.com, centrului comercial ce va fi realizat în acest an pe terenul fostei întreprinderi UMARO Roman.
https://primekapital.com/projects/roman-value-centre/
Conform unui raport prezentat de investitor, pe cei 61.000 mp achiziționați se va realiza un centru comercial cu o suprafață de 15.000 mp – Roman Value Center.roman value center 2
Investitorul mai spune că a ales acest loc pentru că municipiul Roman este atractiv pentru astfel de investiții fiind un punct strategic economic în regiunea Moldovei.
În raportul investitorului se mai precizează că centrul comercial se va adresa la peste 100.000 de clienți iar investiția se va amortiza în 10 ani.
Construcția centrului comercial va începe în curând iar inaugurarea este stabilită pentru finalul anului 2018.
Mai multe detalii aveți aici: http://www.masrei.com/pdf/Integrated_annual_report_2017.pdf
Romanul Financiar a prezentat încă de anul trecut intenția investitorului,
Aveți articolul aici: http://romanulfinanciar.ro/stiri-locale-2017/101-iunie-2016/10511-ce-se-amenajeaza-in-curtea-umaro-roman-lucrarile-de-demolare-continua
După cum informează economica.net
Prime Kapital, companie fondată de foştii executivi ai NEPI, Matin Slabbert şi Victor Semionov, s-a asociat anul trecut cu un fond din Africa de Sud, MAS REI. Planul companiilor este de a dezvolta spaţii comerciale în oraşele mai mici din România, malluri, dar şi proiecte rezidenţiale.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu