miercuri, 14 februarie 2018

În SUA și în țarile occidentale toți bărbații tratează prostatita timp de 2-3 săptămâni, o dată în viață, o dată și pentru totdeauna.

În SUA și în țarile occidentale toți bărbații tratează prostatita timp de 2-3 săptămâni, o dată în viață, o dată și pentru totdeauna.

Între timp, în România: medicii lacomi în cîrdășie cu farmaciile ascund remediile eficiente și anual «îi mulg» pe bărbați de bani.
Prostatita este cea mai frecventă boală la bărbații cu vârsta de peste 40 de ani, în timp ce doctorii semnalează o tendință neplăcută de "întinerire" a bolii. Barbatii se adresează din ce în ce mai frecvent la medici cu astfel de "probleme" la vîrsta de 30, 25 si chiar 20 de ani.
Creșterea cazurilor de boală medicii o explică prin următoarele premise: fiecare bărbat:
  • cu stil de viață sedentar,
  • ce duce o viață sexuală neregulată,
  • ce are obiceiuri dăunătoare,
  • care a suferit de boli infecțioase
  • cu predispoziția ereditară
  • care a suferit stres, boală sau hipotermie
aproape că garantat va avea probleme cu prostata. Cu cît se întrunesc mai multe condiții - cu atât mai repede. Cineva la 25 de ani, cineva la 45 de ani, este o chestiune de timp.
Simptomele prostatitei - verifică-te:
În 2017, urologii români au dezvăluit statistici înfricoșătoare: mai mult de 55% dintre bărbații cu vârsta peste 40 de ani se confruntă cu probleme de prostată într-o formă sau alta. Determinarea prezenței prostatitei este destul de simplă și nu necesită studii medicale, majoritatea simptomelor sale sunt specifice:
  • Dureri prelungite sau acute
    • în partea inferioară a abdomenului, în scrot
    • în perineu sau penis
  • Tulburarea urinării
    • urinare frecventă, arsură în uretra
    • senzație de „negolire completă a vezicii urinare“
    • dificultate la urinare (jet slab)
  • Tulburarea funcției sexuale
    • Scăderea apetitului sexual
    • scăderea duratei și calității erecției
  • Tulburarea ejaculării:
    • ejacularea prematură sau probleme cu realizarea acesteia
    • ejacularea slabă
  • Creșterea oboselii și iritabilității organismului
Chiar și în ciuda declinului evident al calității vieții, mulți bărbați trăiesc cu prostatită ani de zile, fără să suspecteze consecințe ireversibile spre care pot duce niște senzații mai mult sau mai puțin neplăcute.

Prostatita netratată duce întotdeauna la adenoma prostatei ("moartea bărbăției")
În parte, ei pot fi înțeleși, mai ales ținând seama de medicina de care avem parte la moment în țară. În majoritatea cazurilor, după diagnosticarea cu prostatită, vizita la medic devine un adevărat chin. Medicii elimină cele mai acute simptome cu ajutorul "medicamentelor recomandate de farmacisti", dar totuși, cu fiecare hipotermie sau nerespectare a regimului, prostatita "apare din nou".
Cum este tratată prostatita în România (și cum NU trebuie tratată)
Din păcate, în țara noastră cu un nivel de medicină nu prea foarte dezvoltat (ultimul loc în Europa!), nu ve-ți putea scăpa de prostatită, chiar dacă vă doriți foarte mult aceasta.
Procedura standard pentru tratamentul prostatitei în România.
  • Bărbatul se adresează la clinică. Cu plată sau fără - nu contează, pentru că în cele din urmă va trebui să plătiți oricum
    . În plus, mai sunt și cozile fără sfârșit.
  • Medicul efectuează examinarea, vă prescrie o mulțime de analize medicale. Unele nici nu sunt necesare. se fac pentru orice eventualitate, cu scopul de a depista și alte boli. Plus analizele costă bani.
  • După examinare, medicul diagnostichază "prostatita" și prescrie "medicamentele recomandate". Medicamentele prescrise sunt pentru a ameliora simptomele acute ale bolii, dar nu și tratamentul prostatitei cronice. Și, cu siguranță, urologul recomandă medicamentele companiilor, ale căror reprezentanți i-au adus cel mai mult bani. Aceste medicamente sunt cunoscute de toți.
  • În plus la medicamentele "recomandate" pentru ameliorarea simptomelor, medicii prescriu întotdeauna masajul prostatic rectal sau un tratament cu aparataj special pentru o acțiune similară. Aceasta fiind o procedură umilitoare și foarte neplăcută - masajul se face cu un deget prin anus. În medie, masajul implică 10-14 sesiuni. Pentru fiecare sesiune, desigur, trebuie să plătiți. În țările Europei Occidentale, acest masaj nu a fost efectuat de mai mult de 20 de ani, deoarece medicamentele moderne pot vindeca prostatita și fără el!
  • În plus la tratamentul de bază, medicii prescriu de multe ori medicamente pentru a îmbunătăți funcțiile sexuale, pentru a îmbunătăți calitatea spermei și "a restabili organismul" după antibiotice etc.
În consecință, dacă locuiești în România și ai prostatită, atunci veți cheltui 2000-10000 de lei anual medicilor și farmaciștilor lacomi! Urologii formează un curs de terapie bazat pe capacitățile financiare ale pacientului, în primul rând . Apoi, atunci când ,,medicamentele recomandate,, nu vă mai ajută, veți elimina pur și simplu prostata. Astfel a fost construită afacerea farmaceutică urologică din România.
Cum este tratată prostatita în SUA și țările din Europa de Vest (cum TREBUIE tratată)
În țările occidentale, pentru a vindeca prostatita, nici măcar nu trebuie să mergi la medic. În caz că apar primele siptome este suficient să mergeți la farmacie și să cumpărați un produs verificat în zeci de ani – adaosul bazat pe extractul din fructul unui palmier pitic (Saw Palmetto), a cărui eficacitate de 98% a fost dovedită în anii 80.
Desigur, după numeroase verificări privind siguranța metodei - suplimentul a devenit standardul de aur în tratamentul prostatitei "o dată pentru totdeauna" în SUA și Europa de Vest. Desigur, un astfel de medicament nu este avantajos pentru mafia farmaciei românești - este mult mai avantajos ca oamenii să cumpere anual aceleași medicamente care doar să reducă simptomele de durere, decât un preparat care să vindece boala complet, ieftin și accesibil pentru fiecare.
Spre deosebire de țara noastră, în SUA, Marea Britanie, Franța, Germania și alte țări dezvoltate, asigurarea este foarte dezvoltată. Companiile de asigurări nu sunt interesate de fiecare al doilea bărbat să viziteze medicii de 2 ori pe an - deoarece companiile de asigurări sunt obligate să plătească toate aceste cheltuieli, iar salariile medicilor sunt destul de mari. Dimpotrivă, ei sunt interesați să facă tratamentul cât mai eficient și mai rapid posibil. O dată și pentru totdeauna.
În țările occidentale, interesele companiilor de asigurări au învins mafia farmaciei și, din fericire, pentru oamenii de rind, întotdeauna este în vînzare un remediu pentru tratamentul prostatitei ...
Se va schimba situația din România spre bine?
Din păccate nu există schimbări pozitive în sfera de activitate a farmaciilor și medicilor din România, pentru că afacerea farmacologică este de miliarde, iar cei mai bogați din România au venituri din aceasta. Probabil sunteți la curent cu aceasta.
faceți pe Internet, pe site-uri speciale. Recent, unul dintre cele mai eficiente medicamente occidentale – Prostect, a apărut și în România. Aproape imediat după apariție, a câștigat încrederea populației de la noi.
Mai jos o să vedem care este deosebirea dintre Prostect și cel mai popular remediu din țară împotriva prostatitei, care este recomandat de farmacii.


Prostect

Un alt remediu
Forma de vînzare picături – 50 ml. în pachet Capsule – 60 buc. în cutie
Acțiunea Lecuiește complet prostatita, inclusiv cea cronică. O dată și pentru totdeauna. Doar cu un curs de lecuire. Îndepărtează numai simptomele acute ale prostatitei - dureri și tulburări de urinare.
Acțiuni suplimentare: • Îmbunătățește libidoul
• Previne ejacularea precoce
• Îmbunătățește potența
• Normalizează funcționarea vezicii urinare
• Îmbunătățește starea vaselor de sânge
Înmuierea scaunului, întărirea peristalticii intestinale
Efecte adverse, daune organismului Nici una. Compoziție complet naturală. • Dacă este folosit frecvent, poate provoca modificări maligne în glanda prostatică
• Reduce potența
• Cauzează probleme intestinale
• Suprimă imunitatea, duce la dezvoltarea alergiilor
• Cauzează durere severă în stomac
Pricipiul acțiunii Acționează complex asupra prostatei cu cele 5 componente naturale ale sale, special selectate. Asigură un efect antiinflamator și tonic. Elimină toataă flora patogenă din prostată, îmbunătățește structura și funcțiile prostatei. Este recomandat pentru prostatita cronică, stagnantă și bacteriană. Îndepărtează temporar durerea din prostată, ascunzând cursul bolii. Însă după sfârșitul acțiunii medicamentului, boala se agravează din nou.
Componență Componente naturale din plante și vitamine Singurul ingredient natural este fructul zdrobite al palmieruiului pitic (nici măcar nu este extract!). În rest doar substanțe chimice - dioxid de titan; colorant de oxid de fier; colorant roșu de cochineal (E124), etc.
Garanții 365 zile de garanție de la producător garanția lipsește


Prostect poate fi comandat de pe site-ul official
Împotriva acestui medicament este deja desfășurată o campanie pe scară largă, inițiată de cele mai mari rețele de farmacii din țară. Este posibil ca în curînd să dispară din vînzare. Recomandăm tuturor bărbaților să cumpere Prostect, atît timp cît aceasta încă este posibil. La moment preparatul se vinde la un preț redus


Site-ul oficial al preparatului Prostect în România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu