miercuri, 14 februarie 2018

Noua formulă de 2 săptămâni de învățare automată a limbilor străine Magnus Carlsson

Noua formulă de 2 săptămâni de învățare automată a limbilor străine Magnus Carlsson

Magnus Carlsson stăpânea definitiv 23 de limbi.
Multipoliglotul, în vârstă de 62 de ani Magnus Carlsson, care vorbește fluent 23 de limbi, a prezentat românilor celebra sa formulă de 2 săptămâni pentru a învăța limbi străine. Aceasta permite într-un timp scurt să stăpânească materialul corespunzător cursului anual de lingvistică. Metoda poliglotului suedez contestă școlile tradiționale de limbi străine.
Deja 75.000 de români au abandonat metodele ineficiente tradiționale de învățare a limbilor străine și s-au alăturat lui Magnus. Tu, de asemenea, indiferent de vârstă, educație și capacitatea, după 2 săptămâni vei vedea fețele nedumerite ale familiei, prietenilor și colegilor. Când vor auzi cât de bine vorbești limba engleză, germană sau spaniolă nu vor putea crede că înveți limba numai 14 de zile.
Întotdeauna este un moment bun pentru a începe să vorbești într-o limbă străină. Te poți convinge de asta în 2 săptămâni. Vei observa schimbări în viața ta de zi cu zi. Vei începe să comunici în mod liber într-o limbă străină în doar 14 de zile de studiere. Fără probleme vei putea citi informațiile de pe site-urile web. Vei câștiga admirația celor apropiați și aprecierea din partea superiorilor și colegilor.
Cum arată formula de învățare automată a limbilor din punctul de vedere al lui Carlsson
Magnus Carlsson a cuprins formula sa de 2 săptămâni în sistemul de flashcard-uri multimedia numit Fast Phrases, singurul care simplifică și accelerează memorarea, pentru ca folosește 100% din capacitatea ta mentală naturală
Metodele tradiționale de învățare a limbilor străine nu acoperă nici măcar o fracțiune din posibilitățile tale înnăscute de memorare și creare a asociațiilor. Ca regulă, nu susțin în mod eficient procesele cognitive, deoarece implică în acțiune doar o mică parte din structura cerebrală. Sistemul de flashcard-uri interactive Fast Phrases funcționează diferit. Se ajunge la 100% din capacitatea pe care o ai deja, dar care acum se află în stare latentă în mintea ta.
În timp ce memorăm cuvinte noi, formula de 2 săptămâni de învățare automată a unei limbi străine Fast Phrases, concomitent pune în funcțiune emisfera stângă și cea dreaptă a creierului. Mesajul verbal ajunge la emisfera stângă, iar imaginea însoțitoare - la cea dreaptă. Creierul funcționează de 5 ori mai eficient decât de obicei. Acest lucru, la rândul său, crește abilitățile cognitive, abilitatea de a memora cuvinte noi și asocierea cu răspunsurile în română. Ca rezultat, asociațiile emergente sunt mai puternice și memorate în profunzime, iar creierul tău își reamintește natural, aproape automat, cuvintele noi.
Formula de 2 săptămâni acționează intensiv
Ce spun românii despre Fast Phrases:
"Am găsit un nou loc de muncă, mai bine plătit, deoarece am surprins angajatorul cu limba mea engleză cursivă. Nu se aștepta de la un tip de 47 de ani! Iar toate acestea datorită lui Fast Phrases" - Marcel Bârlea
După prima zi de folosire a flashcard-urilor Fast Phrases ar trebui să stăpânești 200 de cuvinte noi. După o săptămână, vei observa o diferență majoră în vocabularul tău. Acesta va fi mult mai bogat și variat. După 2 săptămâni de folosire, bariera psihică în fața vorbirii într-o limbă străină va fi distrusă, iar tu vei obține mai multă libertate în a comunica. Fără nici o problemă vei putea reda în cuvinte, ceea ce dorești să transmiți. După o lună, vei ști engleza, germana sau orice altă limbă pe care o alegi, atât de bine, ca și cum ai terminat un curs de câțiva ani. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, poți (și ar trebui!) să profiți de garanția specială Magnus Carlsson. Fără alte întrebări, vei primi rambursarea banilor pentru sistemul de flashcard-uri interactive.
Global Science recomandă această soluție cititorilor. Dând click pe link-ul care îl vei găsi mai jos, poți comanda sistemul de flashcard-uri interactive Fast Phrases cu 140 lei mai ieftin. Oferta specială va fi valabilă până la sfârșitul14-02-2018.

D-na Monica Olaru - una dintre primele persoane, care au folosit formula de 2 săptămâni de învățare automată Magnus Carlsson. Datorită acesteia și-a însușit limba franceză atât de bine, încât a primit un loc de muncă în străinătate și s-a mutat în Parisul mult visat. Efecte uimitoare!
Flashcard-uri Interactive
Fast Phrases
*** GARANTAT ***
Vei stăpâni materialul pentru cursul anual
de limbi străine în
2 săptămâni
Comand
Promoția este valabilă până azi
Promoție specială până miercuri, 14-02-2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu