miercuri, 14 februarie 2018

Mirosul neplăcut din gură este din cauza paraziților. Şeful infecţionist a povestit locuitorilor cum să se salveze pe ei înșiși și pe cei dragi.

Mirosul neplăcut din gură este din cauza paraziților. Şeful infecţionist a povestit locuitorilor cum să se salveze pe ei înșiși și pe cei dragi.

Ne tratăm împreună


Buna ziua, domnule Odobescu! Voi începe cu întrebarea principală, este adevărat că Bucureștiul este liderul în infectarea populației cu paraziți?
«Așa e. Bucureștiul ocupă o poziție de lider în evaluarea infecției cu paraziți. Motivul pentru aceasta este situația ecologică extrem de proastă, inacțiunea autorităților și lipsa de respect față de oameni.»
Și cât de adevărate sunt datele de cercetare dintre relația de infectare cu paraziți și mirosul urît din gură?
Cu doar câțiva ani în urmă, comunitatea medicală susţinea că mirosul neplăcut din gură se formează tocmai în cavitatea orală. Cu toate acestea, studiile recente au arătat că o altă cauză importantă sunt problemele de stomac (care sunt întotdeauna prezente atunci când este infectat cu paraziți). Oamenii de știință au raportat, de asemenea, că este inadmisibil să ignorăm un astfel de simptom aparent . Infecția cu paraziți duce la apariția a aproape tuturor bolilor grave la om.
Personal, am încredere în rezultatele cercetării și pot spune că este confirmată şi de cercetarea institutului nostru. "Mirosul neplăcut" din gură devine o boală gravă. În general, aproximativ 92% din decesele umane sunt cauzate de infectarea cu paraziți. Și aceasta nu este numai decesul din cauza bolii. Marea majoritate a așa-numitelor "decese naturale" sunt consecințele activității paraziților din interiorul corpului.
De obicei, ca paraziți se subînțeleg limbricii banali, cum pot duce ei la apariția unui miros din gură și chiar la decesul unei persoane?
De fapt, este o mare concepție greșită, de a considera că paraziții umani sunt exclusiv limbricii. Există un număr mare de diferiți paraziți care locuiesc în diferite organe. Și conduc la consecințe foarte diferite. Limbricii, și ca să fim mai corecţi helminţii - sunt foarte periculoși. Ei literalmente distrug intestinele, ducând la putrezirea și în cele din urmă la deces. Apropo, chiar și helminţii sunt dificil de detectat și distruşi.
Împreună cu ei, există mii de paraziți care pot locui în ficat, creier, plămâni, sânge, stomac, intestine. Și aproape toți duc la deces. O parte dintre ei încep imediat să acționeze agresiv și să distrugă corpul uman. Altă parte - pînă la un moment anumit acționează imperceptibil până când numărul lor devine astfel încât corpul purtător nu mai poate rezista și persoana decedează.
În același timp, pot spune cu certitudine că practic toți sunt infectați cu paraziți. Pur şi simplu majoritatea dintre ei sunt extrem de greu de detectat. Și când apar consecințele infecției cu paraziți, medicii încearcă să trateze anume consecinţele. Chiar și atunci când corpurile sunt autopsiate, sunt necesare teste speciale pentru detectarea paraziților. Cel puțin pentru majoritatea dintre ei.

Viermii au cauzat insuficiență cardiacă

Puteți oferi câteva exemple specifice de infecții cu paraziți?
Pot să vă povestesc sute de cazuri. Dar mă voi concentra asupra celor care demonstrează cel mai clar pericolul paraziţilor.
În primul rând, după cum s-a dovedit, unii tenii pot duce la cancer. Și, în mod formal, nu infectează însuși omul, ci anume tenii sunt infectaţi. Dar celulele lor maligne se răspândesc în tot corpul, infectând oamenii. Acest lucru se întâmplă când larvele ajung de la intestin la ganglionii limfatici umani. Ca urmare, ele se transformă în tumori canceroase, infectând rapid purtătorul. Decesul vine în doar câteva luni. Săptămâna trecută, a fost înregistrat decesul unei persoane de la astfel de tumori.
Un alt caz răspîndit este infecția creierului uman cu paraziți. Acest fapt duce la nevroze, oboseală rapidă, excitabilitate excesivă și schimbări bruște ale dispoziției. Iar într-o etapă ulterioară, pe măsură ce creierul se umple de paraziți, se dezvoltă boli mult mai grave care în cele din urmă duc la la deces.
Paraziți găsiţi în creierul uman, au condus la deces, ultima etapă. Fotografii de la autopsie

«Realizăm o arhivă foto de la autopsii, unde au fost găsiți paraziți în organe. Nu vă pot arăta alte fotografii, sunt teribile.»
Cel de-al treilea exemplu este infectarea inimii umane cu paraziți. Se crede că aceasta este o boală foarte rară. Dar, de fapt, într-o anumită cantitate, viermii de inimă sunt prezenți la aproximativ 23% din oameni. Asta este, de fapt, fiecare al patrulea. Într-o etapă timpurie, ei sunt absolut invizibili, efectul lor asupra corpului este redus la zero. Dar cu cît trece mai mult timp, activititatea viermelor este mai vizibilă în inima omului. Ei sunt cauza principală a multitudinii de boli de inimă, dar atunci când vine vorba de moarte subită din cauza stopului cardiac, atunci ponderea acestor paraziți reprezintă aproape 100% din cazuri.
Cu ce este încă periculoasă infecția cu paraziți?
«La bărbați, paraziții provoacă: prostatită, impotență și, în continuare, - adenoma, cistita, nisip și pietre în rinichi, în vezica urinară. La femei: durerea și inflamațiea ovarelor. Se dezvoltă fibroma, mioma, mastopatiea fibrocistă, inflamațiea glandelor suprarenale, vezicei urinare și a rinichilor. Și bineînțeles că apare îmbătrânirea prematură a pielii.»
Cum să ne protejăm de paraziți? Sunt careva teste, medicamente?
Din păcate, se poate afirma că până în prezent nu există instrumente precise pentru diagnosticarea paraziților în interiorul unei persoane. Acest fapt se datorează prezenței unui număr imens de specii de paraziți (mii de variante) și, parțial, cu un nivel extrem de ridicat al complexității detectării lor. Procedura pentru o analiză completă de detectare a paraziților în România este disponibilă în doar câteva locuri și costă bani imenşi.


Primele simptome prin care puteți înţelege că aveţi paraziți în corpul Dvs. sunt:
Mirosul neplăcut din gură
• Alergiile (erupții cutanate, lăcrimarea ochilor, nas curbat)
• Răceli frecvente, angina, congestie nazală
• Oboseala cronică (obosiţi repede, indiferent de ceea cu ce vă ocupaţi)
• Dureri de cap frecvente, constipație sau diaree
• Dureri în articulații și mușchi
• Nervozitatea, tulburările de somn și a poftei de mîncare
• Cercuri şi pungi sub ochi
Dacă posedaţi de două simptome din cele enumerate mai sus - 100% că aveți în organism paraziți.
Dacă e să vorbim despre medicamente, atunci totul este problematic. Până în prezent, există doar un singur remediu care vă permite să scăpați de paraziți. Care, apropo, a fost creat în România.
Miros neplăcut din gură? E probabil că sunteți infectat cu paraziți? 100% eficacitate!

Povestiţi-ne mai amănunţit despre acest remediu?
Acest medicament antiparazitar se numeşte Bactefort, care a fost creat cu participarea Institutului nostru de Parazitologie și un grup de tineri oameni de știință independenți. În paralel, am lucrat asupra a douăzeci de medicamente antiparazitare. Dar, în procesul de dezvoltare, am decis să ne concentrăm asupra Bactefort, ca fiind cea mai eficientă opțiune..
Bactefort este o combinație unică între bilele de urs, ferului Dzungarian, sucul de fructe sumac și alte 20 de componente auxiliare. În procesul de creare și testare, acest medicament s-a dovedit extrem de eficient. Astăzi, aceasta este unica invenţie eficientă. Și dacă era vorba doar de bani, întregul volum ar fi fost exportat. Peste hotare sunt gata să achiziţioneze Bactefort la orice preţ. Dar avem o instrucțiune din partea autorităților, potrivit căreia un volum semnificativ e necesar să rămână în țară și să fie vândut cetățenilor români.
Mai mult decât atât - marja de la exportul pentru cumpărătorii de peste hotare (Bactefort este vândut în străinătate de zeci de ori mai scump decât costul său de producere), ne permite să-l vindem pe piața internă la prețuri care sunt cu mult sub costul de producere.
Din ce cauză este atit de eficient Bactefort? Prin ce se diferă de late medicamente pentru purificarea corpului de paraziți?
Așa cum am spus, astăzi Bactefort - este unicul medicament de purificare a corpului de paraziți, care există în general în lume, care întradevăr are eficacitate. Anume din această cauză reţelele şi companiile farmaceutice vor să primească Bactefort. În comparaţie cu alte medicamente antiparazitare, Bactefort funcţionează imediat împotriva întregului spectru de paraziți cu care pot fi infectaţi oamenii. Având în vedere problemele legate de diagnosticare, aceasta permite purificarea eficientă a întregului organism. Am spus deja mai sus că este aproape imposibil să înțelegeți cu ce paraziți sunt infectați oamenii. Însă Bactefort distruge și elimină paraziți din organism, care trăiesc oriunde - de la creier și inimă până la ficat și intestine. Aşa efect nu are nici un medicament existent astăzi.
În plus, nu este un medicament chimic, ci un produs complet natural care exclude o reacție alergică, o încălcare a echilibrului intestinal și alte probleme care pot apărea în tratamentul comprimatelor clasice, care, pe lângă rezultat împovărează organismul, forțând-ul să proceseze o masă de diferiți compuși chimici.
Cred că cititorii noștri vor fi interesați să afle unde pot achiziţiona Bactefort?
La momentul de faţă Bactefort este disponibil doar pe site-ul proiectului. Am încercat de multe ori să ajungeь la un acord cu reţelele farmaceutice, însă ei doresc să stabilească cel mai mare preț posibil pentru el și să-l vândă la acest preţ, însă noi nu dorimacest lucru. Înţelegeţi, Institutul de Parazitologie este o structură non-profit. Și nu avem un scop de a câștiga. Dorim doar să oferim întregii populații acest medicament. Prin urmare, îl vindem cu o pierdere, compensând diferența datorată exporturilor. Însă scopul principal al reţelelor farmaceutice este de a câștiga bani. Prin urmare, avem abordări radicale diferite în ce priveşte stabilirea prețului.
Sper că în cele din urmă vom fi capabili să convenim și medicamentul v-a fi vândut la același preț în reţelele farmaceutice. Pentru moment, poate fi comandat numai on-line. Am încercat să facem totul convenabil și simplu - produsul este livrat prin poștă sau prin curier, iar plata este numai după primire și verificare. Nu e nevoie de gesturi suplimentare.
Doriţi să le mai spuneţi ceva cititorilor noștri înainte ca să terminăm interviul?
Singurul lucru pe care vreau să-l spun este să aveţi grijă de viața și sănătatea Dvs. Nu puteți suspecta acest lucru, dar în interiorul Dvs. cu o probabilitate de 97-98% locuiesc paraziți. Ei pot fi oriunde - în sânge, intestine, plămâni, inimă, creier. Paraziții vă devorează literalmente din interior, otrăvindu-vă corpul. În cele din urmă, apar numeroase probleme de sănătate care reduc viața cu 15-25 de ani. Asta este dacă nu vorbim despre problema deceselor subite, care sunt, deasemenea, asociate cu efectele paraziților asupra corpului uman.
P.S.: L-am rugat pe prof. Liviu Odobescu să acorde o reducere suplimentară pentru cititorii noștri. El a căzut de acord şi acum toată lumea poate achiziţiona Bactefort cu o reducere suplimentară de 75%.

Cantitatea produsului este limitata, grăbiți-vă să comandați până nu e prea târziu!
Reducerea dvs. expiră peste: 08 : 11

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu