duminică, 26 ianuarie 2020

Noutăţi pe piaţa vaccinurilor - HELPVAXIN

Noutăţi pe piaţa vaccinurilor - HELPVAXIN

Noutăţi pe piaţa vaccinurilor - HELPVAXIN
Foto: Shutterstock
 
- Un produs inovator pentru imunitate -

Vaccinarea este subiectul momentului, atât la noi, cât şi pe plan internaţional, provocând dezbateri între adepţii şi opo­zanţii săi. Din păcate, publicul e pus să aleagă în­tre două sloganuri simpliste: "Vreţi să fiţi să­nă­toşi? Vaccinaţi-vă!". "Vac­cinul reprezintă o ame­nin­ţare". Pe cine să crezi? Din fericire, există însă şi voci raţionale, iar ele aparţin unor specialişti. Unul dintre ei este d-na dr. PAULA POPIEL, mem­bru al echipei ştiinţifice Bionovativ, care a scos de curând pe piaţă un produs revoluţionar: HELPVAXIN.

Nu toate vaccinurile au eficienţă maximă

- În ce tabără vă plasaţi, d-nă doctor? Este vaccinul folositor sănătăţii, sau nu?

- Vorbim de o procedură medicală care are deja circa 200 de ani vechime... În acest timp, cu ajutorul ei a fost eradicată variola, iar in­cidenţa poliomielitei a fost redusă aproape la zero. Dacă acum nu prea se vorbeşte despre aceste boli, care îna­inte secerau milioane de vieţi, acest fapt se datorează, în primul rând, vaccinării. Este un adevăr ştiinţific de ne­con­testat!

- Să înţelegem că tabăra antivaccin bate câmpii?

- Nu are sens o discuţie pro sau anti-vaccin. Şi asta pentru că vorbim de medicină, care se bazează pe studii şi dovezi concrete, nu pe "credinţe", ca în cazul sectelor religioase. Avem enorm de multe studii ştiinţifice care arată că există boli în care vaccinurile au o eficienţă de peste 80%. Pe de altă parte, în unele afecţiuni vaccinurile protejează într-o proporţie de sub 50%. Ce înseamnă acest lucru? Că unele vaccinuri trebuie făcute neapărat, iar altele mai trebuie îmbunătăţite, rezerva în folo­sirea lor fiind parţial justificată.

- Aţi intervenit în războiul vaccinurilor cu un produs redutabil, HELPVAXIN. Care e rolul lui?

- În engleză, help înseamnă ajutor. Exact asta face produsul nostru: ajută organismul celor care se vaccinează. Capsulele HELPVAXIN, între al­tele, cresc imunitatea, ceea ce ajută organismul să recunoască tipul microbului invadator şi să pro­ducă anticorpi împotriva lui. Ideea acestui produs a pornit de la studii care arată că administrarea unor plante, cum ar fi ginsengul coreean sau sibe­rian, creşte rata de succes a vaccinării.

- HELPVAXIN are succes şi în cazul tuber­culozei, o boală care face din nou ravagii, în po­fida campaniilor de vaccinare!

Noutăţi pe piaţa vaccinurilor - HELPVAXIN
Dr. Paula Popiel
 
- Administrarea unor imunostimulatoare de calitate îmbunătăţeşte răspunsul imun la vaccinare, inclusiv cea anti-tuberculoză. Recomand cura cu HELPVAXIN, începută cu două săptămâni înainte de vaccinare şi continuată vreme de 6-8 săptămâni după această procedură. În acest interval, organis­mul are nevoie de ajutor pentru a produce acele arme chimice, anticorpii, eficiente împotriva baci­lului care a fost inoculat.

- Contestatarii spun că cea mai mare proble­mă a vaccinului este chiar reacţia imunitară foar­te puternică pe care o produce şi care poate afecta grav organismul. Iar explozia de boli auto­imune şi alergice din ultimele decenii este pusă tot pe seama vaccinării intensive...

- Suprareacţia imunitară a fost luată în calcul, atunci când a fost concepută reţeta HELPVAXIN. Acest produs revoluţionar este construit, în pri­mul rând, pe ideea imuno-modulării. Foarte pu­ţini specialişti înţeleg plantele imunomodu­la­toa­re, care temperează reacţia sistemului de apă­rare al organismului, împiedicându-l să-şi atace pro­priile ţesuturi. Plantele au acest efect de pro­tecţie, fără a scădea capacitatea de apărare în faţa bolii, din contră! Studiile de medicină experi­mentală şi clinice arată că specii ca astragalus, ginseng si­berian sau angelica de China au această acţiune de reglare imunitară, inclusiv în cazul vaccinării. Şi toate aceste plante le regăsim în componenţa HELPVAXIN.

- HELPVAXIN poate fi folosit şi în cazul sugarilor şi al copiilor mici?

- Dacă vorbim de sugari, recomandăm admi­nistrarea HELPVAXIN mamei care alăptează, ime­diat după naştere. Aceasta, deoarece este ştiut fap­tul că laptele matern transmite în mod natural sub­stanţe cu rol imunostimulent şi imunoreglator. O capsulă pe zi, luată de mamă, este suficientă, pro­dusul HELPVAXIN având în componenţă şi prin­cipii active care stimulează lactaţia. La copiii de peste 5 ani, preparatul se poate administra fără pro­bleme. Atunci când copilul refuză capsula, ea se poate desface, se pune conţinutul într-o linguriţă, şi se adăugă puţină dulceaţă parfumată - zmeură, căpşuni. În cazul în care nici aşa capsula nu este acceptată, atunci recomandăm siropul HELPVAXIN. El se administrează din momentul diversificării alimentaţiei, şi până la vârsta de 5 ani. Acesta con­ţine aceleaşi principii active ca şi capsulele, dar într-o formulă mai uşor de administrat copiilor.

Noutăţi pe piaţa vaccinurilor - HELPVAXIN
 
- În curând va începe campania de vac­cinare îm­potriva rujeo­lei. Mulţi pă­rinţi se tem că acest vaccin nu pro­tejează sau chiar are efectul opus! Este Help­va­xinul o speranţă?

- Într-adevăr, există multe discuţii despre rujeolă şi vac­cinarea îm­potriva ei. Con­form datelor statistice, efici­enţa acestei imunizări este de peste 90%, adi­că nu e per­fectă, dar oferă o protecţie reală. HELPVAXIN este re­co­mandat să fie folosit co­relat cu toată gama de vaccinuri, inclusiv în cazul aşa-numitului ROR, adică vaccinul împotriva ru­jeolei, oreionului şi rubeolei.

- Alt vaccin tot mai vehement contestat este cel contra gripei. Studiile clinice arată o eficienţă de doar 50% sau chiar mai puţin. Poate HELP­VAXIN să crească acest procent de imunizare?

- Există multe indicii ştiinţifice care ne fac să răspundem afirmativ la această întrebare. Totuşi, nu putem spune cu cât creşte procentul de reuşită în cazul gripei. Asta, pentru că vaccinul anti-gripal este, de regulă, tetravalent, conţinând patru tulpini virale, care au fost active în anul precedent. Marea problemă este că viruşii gripali suferă foarte uşor mutaţii, apărând noi şi noi tulpini în fiecare an. Cu toate astea, eu recomand HELPVAXIN-ul, deoa­rece are un foarte important rol de protecţie a orga­nismului, conferit de imuno-modulatoarele din com­ponenţa sa. Trebuie înţeles că vaccinul este o procedură destul de solicitantă pentru organism. Mo­bilizarea sistemului de apărare, atunci când se­si­zează prezenţa unui microb, are o amploare im­presionantă. De aceea este necesară susţinerea acestui proces - şi nu doar cu HELPVAXIN. Se re­co­mandă şi o alimentaţie sănătoasă, bazată în spe­cial pe fructe şi legume proaspete şi grăsimi nesa­turate, bogate în Omega 3. De asemenea, se reco­mandă somn suficient în perioada post-vacci­nare, evitarea sedentarismului, dar şi a eforturilor foarte intense.

- O mare îngrijorare printre părinţi o stâr­neş­te vaccinul hexavalent, care conţine şase tul­pini microbiene. Este prea mult pentru organis­mul copiilor?

- Ca medic, interacţionez mult cu asemenea părinţi îngrijoraţi, care uneori refuză vaccinarea copilului. Le pot spune că deja avem un istoric de folosire a vaccinului hexavalent, iar imunizarea funcţionează. Există, evident, şi argumente pentru o vaccinare mai blândă, care să nu imu­ni­zeze si­mul­tan împotriva atâtor microor­ga­nisme. În ţările europene, pentru pă­rinţii îngrijoraţi, există posibi­litatea de a cumpăra aşa-numitele monovac­ci­nuri, care imunizează împotriva unui singur tip de mi­crob o dată. Noi avem, într-adevăr, HELPVA­XIN, cu toată complexitatea sa de efecte. Totuşi, ar ajuta foarte mult renunţarea la aceste abordări fa­na­tice anti- sau pro-vaccinare. A­ceas­­ta, pentru că zgomotul lor aco­peră cererile de bun simţ, raţionale. Avem nevoie de vaccinuri bune, adecvate cât mai multor tipuri de pacienţi. De asemenea, avem ne­voie de tot mai multe studii şi de aducerea în ţară a celor mai noi metode de imunizare. Or, socie­tatea noastră, divizată artificial pe această temă, nu poate cere eficient aceste lucruri.
Noutăţi pe piaţa vaccinurilor - HELPVAXIN
 

- Adeseori, vaccinările produc febră, dureri musculare sau de cap. Are Helpvaxinul eficienţă şi contra acestor neplăceri?

- Contra acestor simptome am creat un produs ajutător, numit HELPVAXIN FLASH. Şi acesta este disponibil sub formă de capsule sau sirop, fiind administrat câteva zile înainte de vaccinare şi încă şapte zile după aceea. Acest produs adjuvant conţine extracte vegetale cu efect antiinflamator şi antialgic. De regulă, combinăm administrarea pro­du­sului de bază HELPVAXIN cu HELPVAXIN FLASH, acesta din urmă adresându-se aşa-numi­telor efecte adverse minore (frisoane, febră, dureri, stare de slăbiciune pasageră). Împreună, cele două produse sunt, probabil, una dintre cele mai bune formule pre şi post-vaccinare din lume.

Produsele HELPVAXIN şi HELPVAXIN FLASH pot fi comandate la tel. 0736.371.516 sau online, pe https://www.life-bio.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu