duminică, 12 noiembrie 2017

3 femei adevărate din zodiac. Sunt puternice, calde și deștepte

Toate femeile sunt speciale prin modul lor unic de a fi. Dacă unele dintre exponentele sexului frumos se deosebesc prin caracterul puternic, firea lor caldă sau inteligență, altele reunesc toate aceste trăsături, fiind astfel tipul de femeie ideală, pe care orice bărbat și-o dorește.
Acesta este cazul și celor trei femei adevărate din zodiac. Ele îi impresionează pe cei din jur cu înțelepciunea lor, dar și cu frumusețea, delicatețea și tăria de caracter. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!
3 prietene care vorbesc

Iată care sunt cele 3 femei adevărate din zodiac!

Fecioară
Femeia Fecioară este classy și conștientă de frumusețea sa, iar acest lucru o face să aibă mulți admiratori. Ai foarte mare grijă de aspectul tău, dar ești atentă și în ceea ce privește stilul tău de viață. Totuși, cea mai importantă trăsătură a ta este inteligența și independența de care dai dovadă. Muncești din greu și ești atentă la orice detaliu. Atunci când te afli într-un conflict, îți păstrezi calmul și rezolvi problema extrem de repede. Fecioarele sunt adevărate dive, iar exemplele perfecte sunt Sophia Loren și Raquel Welch, născute în această zodie. Atunci când ești într-o relație, te transformi într-o persoană extrem de caldă, care își pune întotdeauna partenerul pe primul loc. Tocmai din aceste motive faci parte din categoria femeilor adevărate din zodiac!
Scorpion
Intensă și secretoasă, femeia Scorpion este definiția sex appeal-ului. Misterul tău îi vrăjește întotdeauna pe cei din jur, chiar și pe partenerul tău, pe care îl surprinzi de fiecare dată cu firea ta imprevizibilă. Fiind guvernată de Pluto, planeta transformării, îți conduci perechea pe noi culmi. Întotdeauna cauți să te reinventezi, iar acest lucru te face să ai un aer fresh și interesant. Exteriorul tău delicat și interiorul puternic sunt totuși o combinație periculoasă. Ești o femeie deșteaptă, care își folosește frumusețea pentru a obține ceea ce își dorește. Doar bărbatul care te va merita va afla că ești o persoană caldă și extrem de iubitoare.
femeie cu rochie in dungi care sta jos
Capricorn
Femeia Capricorn este una dintre cele mai atrăgătoare femei din zodiac, o combinație de tărie de caracter, inteligență și ceva dulce. Toate acestea sunt amplificate de înțelepciune și de umor. Întotdeauna cauți să îți îmbunătățești aptitudinile și să îți îmbogățești cunoștințele. Ești o persoană cu picioarele pe pământ, care poate fi extrem de caldă cu persoanele dragi. Spre deosebire de celelalte femei din zodiac, devii din ce în ce mai bună odată cu înaintarea în vârstă, iubirea și pofta de viață văzându-se chiar în ochii tăi mari și strălucitori.
Acestea sunt cele 3 femei adevărate din zodiac, care reușesc să îi surprindă de fiecare dată pe cei din jur cu calitățile lor nenumărate.
Surse foto: iStock

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu