vineri, 24 noiembrie 2017

Reacția halucinantă a viceprimarului Sectorului 2 la ultimul eveniment la care a participat Stela Popescu. A șocat pe toată lumea | VIDEO Flowers Distribuie La ultimul eveniment la care a participat, Stela Popescu a fost alături de viceprimarul Sectorului 2, cel care a fost lipsit de reacție la comportamentul șocant al vedetei. La ultima apariție în public, starea de sănătate a Stelei Popescu nu era deloc bună. La un moment dat, când a urcat pe scenă pentru a-și primi premiul, la Gala Femeilor de Succes, actrița era incoerentă și a scăpat trofeul din mână. Atunci, organizatorii au decis să cheme un șofer pentru a o conduce acasă. La evenimentul respectiv, la cățiva pași de mare actriță s-a aflat viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu. Reacția acestuia este de-a dreptul halucinantă, pare mai degrabă amuzat de situație, nici urmă de îngrijorare. „Interesant este faptul că PRIVIRILE celor din jur nu exprimă o stare de normalitate. Domnul VICEPRIMAR care îi înmânează „premiul” este absolut uluit de discursul halucinant al actriţei.., Are FIX PRIVIREA UNUI VIŢEL LA POARTA NOUĂ. Dar GHICI CE? Se grăbeşte să îi dea premiul şi să scape de ea. Publicul (din ce îmi dau seama analizând sunetul) este consternat… Doamna Stela Popescu vorbeşte aproape neinteligibil iar în sală e o linişte mormântală… DAR GHICI CE? Publicul trece peste fiecare moment bizar, aplaudând… DE CE? Pentru că în mod REAL NIMENI NU SE ÎNTREABĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ!!! „M-aţi zăpăcit de tot” spune doamna Stela Popescu la un moment dat… „Nu contează, DOAMNA STELA, sunteţi TOTUL pentru TEATRUL şi FILMUL ROMÂNESC ” e replica de complezenţă a tristului amfitrion”, a scris Sever Andrei pe o rețea de socializare. „Înainte de a mă asculta… Eu am venit acum nu pentru că eu sunt neorganizată, ci pentru că voi sunteţi…De 20…50 şi…20 şi… am văzut acasă, toată casa mea am…V-am văzut pe voi, pe băieţei, pentru că ei nu m-au chemat. Eu n-am chemat. N-a venit. Nu ştiu de ce. De ce m-aţi chemat, mă, dacă nu m-aţi chemat, să vin la voi aici? …. Am 7.000 de prostii…M-am îmbrăcat, m-am coafat…Sunt plină de draci, că eu am temperament. Mai bine mergeam acasă decât să mă vedeţi în halul asta. Sunt al dracului de nervoasă, nu mai vin la voi….Dar eu tot vă iubesc şi vă respect. M-aţi zăpăcit, m-aţi zăpăcit, măi“, sunt cuvintele regretatei artiste. Stela Popescu a încetat din viață joi, 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani. A fost găsită decedată în holul casei de la reședința sa din București. Stela Popescu a fost căsătorită cu Puiu Maximilian, împreună cu care a înfiat o fată, Doinița, care este fiica biologică a cumnatului său. Stela Popescu are o nepoată, Stanca, care este actriță în Germania.

Detalii şocante ies la iveală după moartea Stelei Popescu. În seara galei, actriţa nu a ştiut drumul spre casă

Publicat: (acum 4 ore) // Actualizat: (acum 3 ore) // Sursa: romaniatv.net
Trupul Stelei Popescu a fost depus în aplauze la Teatrul Constantin Tănase. Marea actriţă a fost găsită, joi, fără suflare în casa ei. Cu două zile înainte fusese prezentă la o gală unde i se înmânase un premiu. Acolo a avut primele simptome că are probleme de sănătate, dar din păcate nimeni nu şi-a dat seama şi nu a cerut ajutor.
Foto: spynews.ro
Stela Popescu, suferinţă vizibilă la ultima ei apariţie. Actriţa fusese invitată, cu 2 zile înainte să moară, la Gala Femeilor de Succes pentru a primi un premiu, iar toată lumea prezentă a putut observa că doamna teatrului de revistă nu era în apele ei. Avea dificultăţi de vorbire, era nervoasă şi a scăpat pe jos diploma primită.
"Sunt plină de draci. M-am îmbrăcat, după aceea m-am culcat. Am făcut fericire, de 2-3 ori, n-am vrut să viu, pe urmă iar am plecat... habar n-am de ce am plecat. Mai bine mergeam acasă decât să mă vedeţi în halul ăsta. Sunt al dracului de dracu dracu. Nu mai vin la voi, că nu mă mai chemaţi, că nu mai pot să mai vin, nu? Eu voi veni, pentru că vă iubesc. Şi m-am... Încă o jumătate de oră... M-aţi zăpăcit", a spus Stela Popescu pe scenă.
Citeşte şi: Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu, depus în aplauze la Teatrul "Constantin Tănase". Sute de oameni au venit să-şi ia ADIO
Întrebat dacă nu şi-a pus nişte semne de întrebare în momentul în care Stela Popescu a scăpat din mână premiul abia primit, Dan Cristian Popescu, primarul Sectorului 2, a declarat la România TV că "nu" pentru că pusese totul pe seama supărării.
"Am văzut-o urcând pe scenă, după care a început acel discurs, care într-adevăr mi s-a părut că este tulburată, că nu este în apele dânsei. Am pus pe seama supărarii pe organizatori. Reproşa că nu a venit maşina, că nu a venit coafeza, că a fost o întârziere. Am crezut că dânsa s-a pregătit şi cei care trebuia să o ia nu au mai venit. După eveniment am auzit că a dus-o şoferul acasă", a completat edilul.
Dan Cristian Popescu, primarul Sectorului 2 al Capitalei, a auzit că a avut probleme şi după ce a plecat de la gală.

"Am înţeles că şoferul care a dus-o acasă a spus că a avut probleme în a-şi recunoaşte casa. Dânsul a spus că a condus-o până în casă. Aşa am auzit. În acea seară premiera trebuia să fie la ora 20.00, dansa a întârziat în jur de o oră. Trebuia să fie primul premiu care trebuia să fie acordat şi au început cu alte premii. Pentru că deja se intrase într-un alt program, a stat vreun sfert de oră la masă cu Andreea Marin şi Monica Anghel. Venise până în afara Bucureştiului, în Otopeni, a mers printre mese, a vorbit cu cele două doamne", a declarat Dan Cristian Popescu, primar sector 2.
Tudor Ciuhodaru a declarat la România TV că cei prezenţi la gală îşi puteau da seama că ceva nu este în regulă cu Stela Popescu şi puteau cere ajutor medical.
"Erau tulburări de vorbire, incoerenţă, tulburări motorii, toate acestea la o persoană de o anumită vârstă puteau sugera un accident vascular cerebral, dar avem o mare problemă în România: educaţia pentru sănătate. Nimeni nu ştie să recunoască aceste simptome. Aceste simptome sunt puse de cele mai multe ori pe seama oboselii, supărărilor. Accidentul Vascular Cerebral este o urgenţă medicală. Mulţi dintre pacienţii noştri se recuperează rapid şi complet. este o chestiune de timp. Cu cât se intervine mai repede... Minutele sunt de platină, iar ora este de aur. Cele mai multe persoane care suferă un accident vascular cerebral nu recunosc simptomele şi nu ştiu ce să facă în asemenea situaţii. 70% dintre pacienţi nu au ştiut ce li s-a întâmplat", a spus medicul.
Trupul neînsufleţit al actriţei Stelei Popescu a fost depus vineri la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase". Sâmbătă sicriul va fi depus la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică va avea loc înmormântarea, potrivit reprezentanţilor Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".
Potrivit unui anunţ al Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", trupul neînsufleţit al actriţei a fost depus pentru un ultim omagiu vineri, 24 noiembrie 2017, începând cu orele 15.00 în foyerul Sălii Savoy a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".
Sâmbătă, 25 noiembrie, actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va avea loc înmormântarea, alături de soţul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu