duminică, 21 ianuarie 2018

Avocatul Poporului va efectua o anchetă la Spitalul Municipal Roman în cazul decesului unei femei gravide

Avocatul Poporului va efectua o anchetă la Spitalul Municipal Roman în cazul decesului unei femei gravide

avocatul poporului anchetaAvocatul Poporului s-a sesizat din oficiu și va efectua o anchetă în cazul decesului unei femei gravide la Spitalul Municipal Roman, județul Neamț.
Postul de televiziune DIGI 24 a difuzat în data de 10 ianuarie 2018 un reportaj în care era semnalat decesul unei tinere, gravidă în 21 de săptămâni, după ce a fost „plimbată” în patru spitale.
Conducerea Spitalului Municipal Roman, unitatea medicală unde a fost internată inițial pacienta, a declanșat o anchetă. De asemenea, Conducerea Spitalului de Boli Infecțioase din Iași a sesizat organele de poliție.
Aveți comunicatul de presă aici: http://www.avp.ro/comunicate-de-presa/comunicate2018/comunicat_19ianuarie2018_1.pdf
Reamintim că o tânără din Roman, gravidă în 21 de săptămâni, a murit după ce a fost plimbată între patru spitale din două judeţe. Greşeala pare sa fi fost făcută chiar de medicii din prima unitate medicală, cea din Roman, care nu ar fi descoperit o infecţie urinară care mai târziu a dus la septicemie. Medicii de la Iaşi spun că atunci când pacienta a ajuns la ei, era deja prea târziu, după cum informează stiri-neamt.ro
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu