duminică, 21 ianuarie 2018

Lucian Micu: „Nu înțeleg cum această femeie și-a permis să mânjească numele meu și al orașului nostru cu astfel de minciuni”

Lucian Micu: „Nu înțeleg cum această femeie și-a permis să mânjească numele meu și al orașului nostru cu astfel de minciuni”

micu andronescuProtestele de la București au urmări și la Roman. După cum am putut afla de la digi24.ro , Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educației, a afirmat că are surse prin care a fost informată că primarul municipiului Roman ar fi finanțat drumul la București al protestatarilor din municipiu.
Pot să vă transmit şi dumneavoastră ca să vedeți mesajele care spun că unii primari - şi vă dau exemplu concret mesaj primit de la cineva din Roman - au plătit drumul, cheltuielile pentru transportul celor care au ieșit în stradă”, a declarat Ecaterina Andronescu pentru Digi24.
„Dacă oamenii ies pentru că sunt nemulțumiți este dreptul lor constituțional şi trebuie să-l respectăm. Dacă cineva vrea să arate că România este o ţară neguvernabilă, atunci trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru acest lucru”, a adăugat vicepreședintele PSD.
De-a lungul anilor, am fost martor la multe episoade în care adevărul a fost acoperit de minciuni și îmi pare rău să observ că mai există politicieni care chiar nu mai au niciun scrupul.
De dimineață, un cetățean mi-a spus că fostul ministru al educației, Ecaterina Andronescu, cunoscută ca ministrul Abramburica, și-a permis să mă acuze public, fără nicio dovadă, că am plătit persoane să protesteze la București împotriva Legilor Justiției.
Nu înțeleg cum această femeie și-a permis să mânjească numele meu și al orașului nostru cu astfel de minciuni sfruntate. Dreptul de a protesta este al oamenilor. La Roman nu a protestat nimeni sâmbătă seară, dar dacă au fost romașcani care s-au dus la București pentru a-și manifesta nemulțumirea față de guvernarea PSD - nu a fost datorită mie, ci din cauză că în politică mai există personaje mizerabile.
Dragi romașcani, să nu plecați niciodată capul în fața celor care vor să vă jignească și să arunce cu noroi asupra orașului nostru! Am încredere că cei de la Digi24 vor demonta minciunile vicepreședintelui PSD și am încredere că justiția va scoate la lumină adevărul despre Roman”, a declarat primarul municipiului Roman Lucian Micu.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu