miercuri, 3 ianuarie 2018

Cele mai tari bancuri cu Revelionul lui Dan Negru

29 Dec 2017 - 14:02
De șaptesprezece ani, Dan Negru surprinde telespectatorii cu un program excepțional în seara dintre ani, iar aparițiile fidele în cadrul celei mai spectaculoase petreceri de revelion, organizate de Antena 1, nu sunt trecute cu vederea de public. Și anul acesta, vedeta va serba cea de-a optsprezecea ediție- majoratul Revelioanelor, iar longevitatea ca moderator a dat inevitabil naștere unor glume foarte spumoase.
În mediul online circulă foarte multe ironii pe seama faptului că Dan Negru este în continuare alături de cei din fața micilor ecrane în seara de Revelion. Dacă unii consideră că petrecerile sale datează din Era de Piatră, alții găsesc resemnare în faptul că vor avea parte de momente de distracție în fața televizorului chiar dacă nu au un plan concret în seara de 31 decembrie. Nici agențiile de turism nu s-au lăsat mai prejos și au inclus în programul de sfârșit de an oferte speciale, pentru a-și îndemna clienții să renunțe la obiceiul de a petrece revelionul alături de vedetele Antenei 1 și a pleca în vacanță. Mai mult, anumiți retaileri online care se ocupă cu vânzarea electrocasnicelor au promovat televizorul pe care poți urmări trecerea dintre ani alături de faimosul prezentator, exemplu că printr-o comunicare care să includă brand-ul creat de vedetă pot ajunge mai repede către consumatori. Dan Negru nu a ignorat reacțiile de pe internet, ba chiar a distribuit pe contul său personal o bună parte dintre acestea și s-a amuzat copios alături de fani.
Anul acesta Antena 1 va ține în suspans telespectatorii, deoarece promite o petrecere din care voia bună și surprizele nu vor lipsi. Dan Negru va petrece alături de alte zeci de vedete, dar și alături de cei din fața micilor ecrane, care an de an urmăresc cu nerăbdare programul special de sărbătoare al show-ului de Revelion.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu