joi, 25 ianuarie 2018

Virginia Ruzici, despre victoria Simonei Halep: "Este gata să moară pe teren, numai să câştige"

25 Ian 2018 - 15:13
Virginia Ruzici, despre victoria Simonei Halep: "Este gata să moară pe teren, numai să câştige"


Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a declarat că aceasta "a trecut la o altă dimensiune, tenisistic şi psihologic" si ca are "o nouă ocazie de a câştiga un turneu de Grand Slam".

“Simona refuză să piardă! Este gata să moară pe teren, numai să câştige. Este genetic! Simona este dintotdeauna, o mare, mare luptătoare. În momentul de faţă, după ce a devenit numărul 1 mondial, a trecut la o altă dimensiune, tenisistic şi psihologic. Deci, joacă în acest turneu, în calitate de numărul 1 mondial şi bineînţeles că vrea să ţină acest loc. E adevărat că are o nouă ocazie de a câştiga un turneu de Grand Slam, după ce a pierdut acea finală la Roland Garros. O motivează şi mai mult, îi dă această dorinţă de a nu ceda, cu orice chip”, a explicat Virginia Ruzici victoria din semifinala cu Angelique Kerber, într-un interviu acordat postului de radio Europa FM.

Virginia Ruzici consideră că Halep va fi în formă maximă sâmbătă, la ora meciului cu Caroline Wozniacki
”Are o zi liberă. Acest lucru este important. Bineînţeles că va primi tratamente, înţeleg că glezna nu este complet refăcută. Cu siguranţă că Simona va avea timp să se calmeze puţin, să se gândească la ceea ce s-a întâmplat. Cred că va avea încrederea necesară, cu condiţia ca efectiv fizicul să se refacă suficient de bine. Dar are o fibră bună, este o jucătoare care are această capacitate de a se reface repede. Deci, cred în potenţialul ei de a-şi ridica din nou, nivelul pentru a câştiga această finală”, a mai spus aceasta pentru Europa FM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu