joi, 3 august 2017

Carti deschise pentru minti deschise - editia 2017

PrinteazaFacebook

Carti deschise pentru minti deschise!
Te asteptam in librarie!
- editia a IX-a, 2017 -
 
Carti deschise pentru minti deschise“, este mesajul cultural pe care Editura Herald, prin intermediul campaniei Te asteptam in librarie!“, il transmite si in acest an tuturor iubitorilor de carte, si anume acela de a pune in prim-plan rolul esential pe care cartile il joaca in educatia noastra non-formala.
Cartea reprezinta o calatorie spre universurile noastre interioare. Asa cum spunea Allan Percy in cartea “Turistul interior”, cautarea interioara este o calatorie lunga. De aceea, inainte de a o incepe, trebuie sa pregatim hartile de navigare si un mic bagaj. Cand deschizi o carte, de fapt iti deschizi mintea. Cartile sunt chei aflate la dispozitia ta, pe care le poti folosi oricand si oriunde. Ele te ajuta sa descifrezi lumea si oamenii care te inconjoara, sa te adaptezi la nou, beneficiind atat de intelepciunea si experienta de viata a ganditorilor din trecut, cat si de ideile revolutionare, de ultima ora, ale specialistilor contemporani.
Cartile Herald sunt instrumente care iti deschid perspective noi, iti ofera raspunsuri la intrebari esentiale si te ajuta sa gandesti liber. Parcurgand texte fundamentale si domenii precum mindfulness, spiritualitate, parentaj, stiinta, psihologie, filosofie, dezvoltare personala, fiecare poate gasi noi vehicule pentru a inainta pe propria cale de dezvoltare. Anul acesta iti propunem din nou sa te lasi purtat in lumea captivanta a cartii si sa pornesti, alaturi de Editura Herald si partenerii sai, intr-o noua aventura a cunoasterii.
In aceasta vara, Editura Herald lanseaza editia a IX a a campaniei Te asteptam in librarie!. Intre 1 august si 1 noiembrie 2017, te invitam sa intri in cele 150 de librarii partenere din Bucuresti si din tara si sa descoperi cele 30 de carti aflate in promotie.
„Actioneaza cu dragoste” de Russ Harris, „Bebelusul meu intelege tot”  de Aletha Solter, „Misticii islamului” de Reynold Nicholson, „Pe calea mea” de Alan Watts, „Daruieste iubirea care vindeca” de Harville Hendrix, „India vazuta si nevazuta” de Vasile Andru, „Piatra filosofala” de Israel Regardie, „Capitole din autobiografia mea” de Mark Twain,  „Turistul interior” de Allan Percy sunt doar cateva dintre titlurile pe care le vei gasi pe rafturile librariilor incepand cu 1 august 2017. Pe langa cultivarea unei minti deschise, te vei bucura de 20% reducere la titlurile selectionate.
Te asteptam in librarie!este o campanie cu acoperire nationala, ajunsa la cea de-a IX-a editie, care a evoluat de la an la an, ca fenomen cultural ce incurajeaza si promoveaza lectura, orienteaza cititorul catre alegerea cartilor potrivite, atrage atentia asupra rolului de spatiu cultural viu si activ indeplinit de librarii si faciliteaza schimbul de idei. 

Contact: Sorin Lucaci, PR & Events Coordinator, 0744.325.209, sorin.lucaci@edituraherald.ro
Parteneri: Himalaya, Realitatea TV, Itsy Bitsy, cinemagia, TVR, TVR Timisoara, Radio Romania Cultural, Bucuresti FM, Radio Romania Iasi, Radio Romania Tg.Mures, Radio Romania Timisoara, Radio Romania Cluj, Radio Brasov, MIX TV, WylFM, Smart FM, GoldFM, Senso TV, Bookblog, brasovultau.ro, festivaluri-romanesti.ro, GoodRead.ro, Literaturapetocuri.ro, Edu-News.ro, 4Arte.ro, Agentia de carte, gratuitor, IQool, Bookaholic, Bookhub.ro, Bookuria.info, Filme-Carti.ro, PR Wave, Raftul cu Idei, Rabit Media, eva.ro, Societatesicultura.ro, Booktopia, Serial Readers, Traieste constient.


 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu