joi, 31 august 2017

Cum mi-am regenerat părul într-o lună

Cum mi-am regenerat părul într-o lună

Publicat 2/08/2017 | Autor: Ion
Salutare tuturor, prieteni! Vă amintiți, în urmă cu o jumătate de an vă spuneam că vreau sa-mi regenerez părul și am cerut sfaturi despre cum să fac asta FĂRĂ operație?
V-am ascultat sfaturile, am încercat totul: de la șampoane speciale și o mulțime de pastile, până la aparate speciale și exerciții. Este doar marketing! După părerea mea părul e CHIAR mai puțin...
M-am resemnat cu acest lucru și l-am pus pe seama geneticii, deoarece toți din neamul meu au chelit la 30 de ani. Probabil că toate acestea se stabilesc la nivel genetic.

Salvarea a venit pe neașteptate...

Trecuse aproape o jumătate de an, când am dat peste blogul unui bărbat, care și-a regenerat părul chiar ACASĂ în câteva săptămâni! A folosit o loțiune specială pentru păr Bliss Hair timp de o săptămână și a observat că părul a început să-i crească la loc, acolo unde înainte avea chelie! Iar deja după 2 săptămâni părul a acoperit complet chelia. Cu alte cuvinte, o regenerare COMPLETĂ a părului fără să se deplaseze de acasă!!!
Am aflat mai multe detalii. Se pare că produsul conține ingrediente speciale care favorizează regenerarea rapidă a părului, elimină mătreața și previne apariția acesteia. Iată care sunt ingredientele:
1. Hotflux Uleiuri esențiale
2. Vitamine Minerale
3. Proteine Extracte din plante:
4. troscot chinezesc avocado
5. lucernă Centella asiatică
6. ligustikuma sichuan
În general, acest bărbat recomanda anume folosirea loțiunii Bliss Hair regulat . După spusele lui, doar loțiunea de la această firmă are efect cu adevărat, toate celelate sunt produse contrafăcute.
După ce am citit articolul am dat fuga să comand loțiunea Bliss Hair. Am comandat-o de aici.
Am făcut comanda, coletul a sosit peste câteva zile la poștă cu plata ramburs. Totul este sigur.

Care este rezultatul?

Am desfăcut cutia, am citit instrucțiunile, am aplicat loțiunea pe cap, pe rădăcinile părului. Mi-am fotografiat scalpul ÎNAINTE. Am făcut o astfel de procedură efectiv 10-15 zile și am întrebat-o pe soție dacă se vede vreun rezultat? Răspunsul ei m-a șocat: ”părul s-a îndesit cu siguranță” , a spus ea.
Așa că am folosit Bliss Hair aproximativ o lună și am făcut o fotografie DUPĂ. Sincer să spun, aproape am încremenit!!! Chelia s-a acoperit COMPLET cu păr ! COMPLET! Ca în tinerețe! Într-o lună! ACASĂ! Fără operație!!! Vă vine să credeți??? Eu și azi sunt șocat și mă bucur enorm de părul meu cel nou!!!!!
Se întâmplă. Nu m-aș fi gândit niciodată că o loțiune ieftină oarecare poate avea o asemenea influență asupra părului. Prețul loțiunii este egal cu 4 bilete la film. Decideți voi dacă este mult sau puțin, având în vedere completa inutilitate a acestui film. Nu faceți economie în detrimentul înfățișării voastre! Înfățișarea voastră exterioară este cea mai bună investiție!
În genere, bărbați, vă recomand tuturor să încercați loțiunea Bliss Hair! Dacă cineva a folosit-o, scrieți impresiile voastre.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu