vineri, 4 august 2017

Ce activități credeți că ar face o petrecere reușită în Ștrandul Roman? Bătaie cu spumă, discotecă, jocuri și concursuri

Ce activități credeți că ar face o petrecere reușită în Ștrandul Roman? Bătaie cu spumă, discotecă, jocuri și concursuri

activitati strandPrimăria municipiului Roman intenționează să organizeze joi, 10 august, o petrecere la Ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement ”Moldova”. Vă invităm să veniți cu opinii referitoare la ce evenimente să se organizeze pe parcursul zilei, astfel încât toți cei care vor veni în Ștrand să se distreze cât mai bine. Având în vedere că evenimentul se dorește a fi unul fără cheltuieli semnificative, vă așteptăm sugestiile până duminică, 6 august, ulterior urmând să comunicăm și detaliile petrecerii.
Consider că picnicul organizat în Parcul municipal a fost o activitate frumoasă pentru orașul nostru și vă propun să organizăm o manifestare similară și în Ștrand, mai ales că vremea este perfectă pentru băile de soare și apă. Am organizat o sondare a opiniei și vă invit să veniți cu propuneri pentru a putea să organizăm o distracție pe cinste!
Având în vedere că evenimentul se dorește a fi unul fără cheltuieli semnificative, vă aștept sugestiile până duminică, 6 august, ulterior urmând să comunicăm public și detaliile petrecerii. Ce activități credeți că ar face o petrecere reușită?” – Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
Ce activități credeți că ar face o petrecere reușită?
Intrați pe acest link pentru a răspunde:
Sunt și câteva răspunsuri – sugestii până acum:
-      Ar fi fascinant o baie de spuma, ceva nou pentru orașul nostru și o mare surpriza pentru romașcani. Sa nu mai spun de un dj bun care sa facă atmosfera.
-      Eu cred o petrecere in aer liber, muzica, ceva băuturi. Lumea sa danseze.
-      Ziua: muzică pentru toate gusturile, din 1990 și până la hituri actuale, să se audă în tot perimetrul clar și bine. Acces interzis celor care sunt beți, recalcitranți, necivilizați. Organizați un treasure hunt pentru adolescenți, găsiți un clown măcar pentru copii, jocuri diverse pentru cei mici. Noaptea: muzică dance, muzică electronică, trap, dubstep, petrecere la piscină strict pentru cei tineri, până când pleacă publicul, deci nu până la 22, că aceea nu e petrecere. Nu mai țineți cont de persoanele depășite de vreme și de vremuri care cer liniște și care se plâng de muzică. Aici e oraș, nu e sat. Și e vară, ar putea să mai lase frustrările proprii și se bucure și ei de viață, nu să doarmă sau să se uite la TV noapte de noapte și apoi să se plângă de diverse lucruri.
-      Un concert în aer liber la care să fie prezenți artiști naționali și de ce nu și internaționali (după buget). O discotecă în aer liber. Spații interactive pentru orice categorie de vârstă. Un concurs cu premii (nu neapărat în bani) ci în produse și servicii utile. Probe de concurs cât mai inventive specifice verii. Acces gratuit la bazine pentru toată lumea ori toată ziua ori în intervale orare. Asigurarea de sticle cu apă si o zonă cu climatizare oricui din ștrand. Un mini picnic fiecare să vină cu păturica de acasă sau să i se dea de acolo. Jocuri ale copilăriei dar să fie jucate atât de copiii, părinți și bunici. Radio-ul local Roman FM să poată transmită în direct de acolo. Un concurs de limbo. Organizarea unui concurs de miss și de mister. Plus altele!
-      Un campionat de volei in apa, ar fi super. Echipe de maxim 5 persoane. Primele 3 echipe sa primeasca tickete gratuite pentru intrarea in complex. Sigur o sa fie distractie la maxim.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu