vineri, 25 august 2017

Cheloo a cedat în fața unui concurent de la ”iUmor”





Cheloo a cedat în fața unui concurent de la ”iUmor”. La filmările pentru cel de-al patrulea sezon , show care va începe din această toamnă la Antena 1, bilanțul nu este neapărat unul pozitiv pentru nervii juraților Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.
Oricât s-au străduit concurenții înscriși în cel de-al patrulea sezon să uluiască jurații, efectul nu a fost mereu cel scontat. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au asistat, după cum vor vedea și telespectatorii Antena 1, la numere surprinzătoare, atipice, uneori amuzante sau de-a dreptul dramatice pentru ei. Jurații au trecut prin toată gama de emoții, de la bucurie la enervare sau apatie, însă niciun concurent nu s-ar fi gândit probabil ca ar putea să îl facă tocmai pe Cheloo să capituleze.
Cheloo a cedat în fața unui concurent de la ”iUmor”

Cheloo a cedatla masa juriului de la iUmor

Pentru prima dată în istoria „iUmor”, juratul a cedat în fața unui concurent care spunea o poveste pe scenă. Astfel, Cheloo a pus capul pe masa juriului, epuizat și în imposibilitatea de a mai asculta. „Am avut un deficit temporar de atenție autoindus„, va spune Cheloo, în timp ce Delia și Mihai au rezistat eroic până la final.
Citește și

FOTO | Drama unei femei bolnave de elefantiazis. Piciorul ei a ajuns să cântărească 60 de kilograme


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu