miercuri, 31 august 2016

Ce flori de toamna sa daruiesti, in functie de zodie

Desi asociem toamna cu uscarea frunzelor si cu o intrare a naturii in stare de hibernare, aceasta nu inseamna ca nu mai exista flori de care sa ne bucuram in acest anotimp. Nu numai ca avem la dispozitie o multime de flori de toamna splendide, dar putem sa cream si niste buchete unice, decorate cu tot felul de ramurele sau frunze uscate. 
Daca nu stii ce flori de toamna sa alegi pentru a face cuiva drag o fericire, iata cum sa le alegi in functie de zodia persoanei care le va primi!

Flori de toamna in functie de zodie

Berbec: nativa acestei zodii este amatoare de flori in nuante vibrante, culoarea ei favorita fiind, desigur, rosul intens, ca sangele. Floarea de toamna care ii surade cel mai mult este gerbera, pentru ca se potriveste de minune cu tonusul nativei din zodia Berbec. Alege gerbere rosii ca sa fii sigura ca ii faci acesteia o placere cat mai mare! 
   
 
Taur: pentru ca adora sa isi rasfete simturile, nativa acestei zodii iubeste enorm florile in general, indiferent de specie. Firea modesta o face sa prefere simplitatea, chiar si in cazul buchetelor de flori. Asadar, ii vei face o surpriza placuta daca ii oferi un buchet generos de garoafe roz, cat mai bogate si mai mari, care sa scoata la suprafata romantismul Taurului. 
   
 
Gemeni: unei femei din aceasta zodie ii vei face o bucurie indiferent de florile pe care i le oferi, insa tine minte ca cel mai mult ii plac freziile, datorita faptului ca au un miros incredibil si parfumeaza intreaga casa. Nativele din aceasta zodie adora sa isi decoreze locuintele si cu flori si plante exotice, cu care sa isi clateasca privirile atunci cand vin acasa dupa o zi grea la munca. 
   
 
Rac: fiind cea mai romantica zodie din horoscop, Racul va fi intotdeauna cucerit iremediabil de trandafiri, indiferent de culoarea lor. Si pentru ca acestea sunt printre cele mai frumoase flori de toamna, de ce sa nu ii oferi femeii Rac un buchet de trandafiri, prin care sa ii arati cat de mult tii la ea? Daca mai sunt si parfumati, cu atat mai bine!
   
 
Leu: pentru femeia excentrica si puternica nascuta in aceasta zodie, nu exista floare care sa i se potriveasca mai bine decat orhideea. Aceasta este suficient de sofisticata pentru a satisface pretentiile Leoaicei si, cu siguranta, se transforma intr-o decoratiune rafinata pentru casa acesteia, fiind un simbol al opulentei, dar si al raritatii. 
   
 
Fecioara: ca orice zodie de pamant, Fecioara este absolut indragostita de flori si plante in general. O poti surprinde placut cu un buchet de crizanteme, unele dintre cele mai frumoase flori de toamna. Ele sunt delicate si, in acelasi timp, impunatoare, fiind si un simbol al intelepciunii, calitate la care orice Fecioara aspira. 
   
 
Balanta:  pentru a-i face nativei o surpriza placuta, va trebui sa alegi niste flori de toamna cat mai elegante, care sa sara in ochi atunci cand fac parte din decorul unei incaperi. Poti sa dai lovitura cu un buchet de gladiole roz, un simbol al prieteniei pe care sociabila nativa a acestei zodii il va putea aprecia pe deplin. Fiind o fire sensibila si iubitoare de frumos, se va bucura nespus sa primeasca flori. 
 
 
Scorpion: femeia nascuta in aceasta zodie este o adevarata enigma pentru cei din jur si cu greu iti poti da seama daca i-ai oferit florile potrivite, pentru ca nu isi dezvaluie sentimentele. Te ajutam noi in acest sens si iti spunem ca iubeste irisul, datorita faptului ca are un aspect impunator, dar si o culoare care ii merge direct la suflet nativei. 
   
 
Sagetator: femeia nascuta in aceasta zodie se va bucura de un buchet de flori primit spontan, fara vreo ocazie anume. Alege sa ii oferi anemone, niste flori de toamna despre care se spune ca ajuta la calmare si la relaxare, mai ales ca se stie ca Sagetatoarea ar mai avea nevoie sa ia cate o pauza, avand in vedere faptul ca este pe drumuri mai mereu. 
   
 
Capricorn: dintre toate florile de toamna, nativa acestei zodii se va bucura cel mai mult de simplitatea si frumusetea unui buchet de floarea soarelui, o floare care simbolizeaza belsugul, inteligenta si respectul. Se spune ca aceste flori sunt potrivite pentru persoanele ambitioase, care aspira la pozitii de conducere. Si spune sincer: cunosti persoana mai ambitioasa decat un Capricorn?
 
 
Varsator: despre dalii se spune ca sunt un simbol al participarii si al implicarii, ele fiind potrivite pentru nativele din zodia Varsator, despre care se stie ca participa activ la tot felul de proiecte si este interesata de noi activitati. In plus, aceste flori sunt boeme, dar in acelasi timp maiestuoase, fiind un decor potrivit pentru o femeie Varsator.  
   
 
Pesti:  nativele din aceasta zodie sunt niste persoane care viseaza mereu cu ochii deschisi. Ele adora albastrelele, pentru ca sunt niste flori foarte delicate, iar culoarea lor le calmeaza pe femeile nascute in aceasta zodie. Un buchetel delicat de albastrele, decorat cu cateva flori uscate de camp si legat cu o funda din sfoara reprezinta cadoul perfect de toamna pentru femeile din zodia Pesti. 
   
Nu mai sta pe ganduri si ofera unei persoane dragi un buchet dragalas de flori de toamna, chiar si fara vreo ocazie speciala!
Sursa foto: pinterest.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu