marți, 30 august 2016

Mărturia CUTREMURĂTOARE a studentei din Iași ce a fost HĂRŢUITĂ de proful de Anatomie (II). "M-a întrebat ce culoare au chiloții mei și dacă am tehnică de înregistrare”

Mărturia CUTREMURĂTOARE a studentei din Iași ce a fost HĂRŢUITĂ de proful de Anatomie (II). "M-a întrebat ce culoare au chiloții mei și dacă am tehnică de înregistrare”

Autor: Valentina Adam | marţi, 30 august 2016 | 14 Comentarii | 8900 Vizualizari
Dumitru Paduraru
În ediția de ieri a Evenimentul zilei a apărut o primă parte a mărturiei făcute de Maria, o studentă de la Universitatea de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa din Iași, care susține că profesorul de Anatomie i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale cu el în schimbul obținerii unei note de trecere la disciplina menționată.

Au fost prezentate detalii din prima zi în care s-a dus de bună voie în biroul profesorului, pentru a-i cere acestuia să dea examenul pe care îl picase nu nota 2,5, cu o altă grupă. În prezent, profesorul Dumitru Păduraru este deja condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru folosirea funcției în scopul obținerii de favoruri sexuale. A fost achitat pentru șantaj și pentru tentativă de viol.


Maria, studenta agresată

„I-am spus că m-am răzgândit”
În ediția de astăzi continuăm povestea, prezentând ceea ce s-a întâmplat pe 23 și 26 ianuarie 2015. Pe data de 23 ianuarie, restanța la Anatomie era programată pentru ora 14.00. În schimb, la ora 9.30, tânăra s-a dus pentru a doua oară în biroul profesorului la Institutul de Anatomie, la etajul I. Păduraru nu se aștepta să o vadă pe Maria acolo. Cel mai probabil o aștepta după ce o mai pica o dată la examen. „Când am intrat în biroul său, Dumitru Păduraru s-a arătat mirat de prezența mea, în sensul în care acesta a crezut că m-am răzgândit în ceea ce privește acordarea acelor favoruri sexuale pe care urmărea să le obțină de la mine, dar cu care eu nu fusesem de acord. I-am spus că «m-am răzgândit», însă acesta mi-a spus că oferta sa a fost valabilă la momentul când am avut acea discuție, respectiv la data de 15 ianuarie 2015. Cu toate că i-am spus că nu m-am prezentat corespunzător pentru acest examen, aspect nereal, el mi-a spus să merg să susțin examenul, iar după să-l caut la birou, lăsândumă să înțeleg că situația promovării examenului s-ar putea rezolva într-un mod anume, cu condiția de a-i satisface cererile sale de ordin sexual. În timpul discuțiilor, la un moment dat, Dumitru Păduraru mi-a spus să nu-l mai caut imediat după examen, ci să mă prezint la el în cursul zilei de luni, adică pe 26 ianuarie 2015”, a povestit Maria. La examen, un test grilă, studenta a constatat că nu știe mai nimic. Ea susține că întrebările nu erau din cursul predat la școală: „Am avut astfel confirmarea că domnul profesor practică acest mod de operare pentru a obține foloase materiale sau favoruri sexuale”.

A căutat-o de microfoane
La acest examen a primit nota 4,02. Cel mai probabil, nota este una corectă, pentru că aceste teste grilă sunt rezolvate și notate de un calculator. După ce a aflat nota, studenta s-a prezentat pentru a treia oară în biroul profesorului de Anatomie. Discuția din birou a fost una foarte scurtă, pentru că profesorul a invitat- o într-un alt loc, într-un amfiteatru. „Nu mi-a spus motivul pentru care trebuie să-l urmez în amfiteatru”, a spus Maria. „După ce am intrat în amfiteatrul gol, profesorul s-a așezat în fața mea, în picioare, și mi-a spus că sunt frumoasă. Tot atunci, profesorul m-a întrebat dacă am prieten, iar eu i-am spus că da. Apoi m-a întrebat ce culoare au chiloții mei, dacă mi-am început viața sexuală, iar eu i-am spus că da, în sensul în care întreținusem relații sexuale prima oară cu o lună de zile în urmă. În timpul acestei discuții, profesorul m-a întrebat de mai multe ori dacă am asupra mea tehnică de înregistrare, iar eu am negat acest lucru, dar pentru a se convinge m-a pipăit pe haine, însă nu a găsit nimic asupra mea”, a completat aceasta.

„Mi-a propus ca în semestrul doi să ne întâlnim săptămânal”
Păduraru era destul de hotărât să-și ducă treaba până la capăt, chiar în amfiteatrul universității. Totul era foarte clar: studenta accepta să-i îndeplinească fanteziile sexuale, iar el îi acorda o notă de trecere. „În timpul acestor discuții l-am întrebat cum voi proceda pentru a promova examenul, iar acesta mi-a spus că pe lângă faptul că în cursul aceleiași zile îmi va cere să-i satisfac dorințele sexuale, în semestrul doi va trebui să mă întâlnesc săptămânal, chiar și de mai multe ori pe săptămână, la același cabinet, în același scop, în sensul de a-i acorda favoruri sexuale, lăsându- mi de înțeles că voi promova examenul în sesiunea de vară”, a mai spus studenta. După această scenă din amfiteatru a invitat-o din nou în biroul său și a întrebat-o detalii despre cunoștințe comune. Vroia să se asigure că fata nu are cui să povestească cele ce s-au întâmplat acolo. În timp ce vorbea cu ea și îi spunea să se facă comodă, trăgea jaluzelele. În tot acest timp, până la închiderea jaluzelelor, ofițerii de la DNA urmăreau scenele chiar din fața biroului profesorului: „Mi-am dat seama că acesta îmi va solicita să-i satisfac cererile sale de ordin sexual. Nu știu dacă a închis ușa biroului. Apoi a venit la mine și m-a sărutat, mi-a pipăit sânii, iar apoi și-a deschis șlițul pantalonilor, cerându- mi să-i fac sex oral”.
Toate discuțiile fi erbinți au fost înregistrate
În momentul în care a văzut că treaba nu merge, profesorul a încercat tot felul de abordări: „I-am repetat lui Păduraru Dumitru că nu eram pregătită pentru a întreține relații sexuale, iar acesta mi-a dat termen zece secunde pentru a mă răzgândi. Având aceeași poziție, de refuz a propunerilor sale, acesta și-a închis șlițul pantalonilor, s-a deplasat la ferestre și a deschis jaluzelele însă mi-a spus că dorește să se întâlnească cu mine în aceeași zi, la orele 16.00, în același cabinet, pentru a întreține relații sexuale. Totodată, Păduraru Dumitru mi-a spus să vin la fel de frumos îmbrăcată, spunându- mi că arăt foarte bine. Pentru a scăpa pe moment din situația respectivă, am fost de acord să revin la biroul său, la orele 16.00”, a precizat Maria. Trebuie menționat că după prima întâlnire, care a avut loc pe data de 15 ianuarie 2015, studenta a mers la DNA și de atunci toate aceste scene au fost înregistrate cu microfoane puse, cel mai probabil, în cercei. La ora 16.00, studenta s-a dus din nou în biroul profesorului și atunci lucrurile au scăpat cu totul de sub control. În ediția de mâine vom prezenta ultima parte a dezvăluirilor făcute de studenta abuzată de profesorul de Anatomie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu