miercuri, 31 august 2016

Exemplul Leoreanu a fost urmat! „Viața are prioritate” pentru aleșii locali ai PNL, din Zona Roman și Neamț!

Exemplul Leoreanu a fost urmat! „Viața are prioritate” pentru aleșii locali ai PNL, din Zona Roman și Neamț!

poza stire donare de sange pnl 1Stimulați de inițiativa primarului Laurențiu Leoreanu și a echipei sale de consilieri locali liberali, care cu câteva zile în urmă au mers să doneze sânge, iată că marți, 30 august, altă echipă de consilieri și primari PNL s-au prezentat la Centrul de Donare Roman și au participat la acțiunea de salvare de vieți.
In viată, cu adevărat important e doar sa fii sănătos. Astăzi, împreuna cu colegii mei, Pelepco Lucian, Gabriel Lucaci si Dumitru Titi Acatrinei, consilieri județeni ai PNL Neamț, primarul din comuna Cordun, primarul din comuna Boghicea, primarul din comuna Gherăești, viceprimarul de la comuna Tămășeni și viceprimarul de la comuna Bahna am donat sânge. Mergeți sa donați sânge! VIATA ARE PRIORITATE”, scrie pe pagina socială Mihaela Elena Isciuc, consilier județean PNL.poza stire donare de sange pnl 2
Sănătatea este un domeniu prioritar pentru PNL. De aceea mai mulți membri ai echipei liberale Neamț au răspuns apelului făcut de medici și au donat sânge în cursul dimineții de 30 august, la Centrul de Colectare a Spitalului Municipal Roman.
Printre cei care au decis să acorde câteva minute din timpul lor pentru a salva o viață se numără consilierii județeni ai PNL Mihaela Isciuc, Lucian Pelepco, Gabriel Lucaci, Dumitru Acatrinei, dar și primarul comunei Cordun Adrian Ciobanu, primarul comunei Gherăiești Pavel Bereșoaie, primarul comunei Boghicea Mihai Cazamir, viceprimarul comunei Cordun Antonica Ștefan, viceprimarul comunei Gherăiești Petru Andrieș, viceprimarul comunei Bahna Sergiu Ciobanu și domnul Petru Damoc.
Acțiuni similare vor fi organizate în viitorul apropiat și de Organizația Femeilor Liberale Neamț și Organizația Tineretului Liberal Neamț. Toți nemțenii care se află într-o stare de sănătate bună pot dona sânge. În plus, pe lângă satisfacția de a ajuta pe cineva în nevoie, fiecare donator primește șapte tichete de masă și o zi liberă de la serviciu.
Totul despre campania de donare de sânge, găsiți aici: http://primariaroman.ro/Anunturi/2016-07-18%20Campanie%20Romascanii%20salveaza%20vieti.pdf
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu