sâmbătă, 27 august 2016

Leo de la Strehaia, dezvăluiri din așternuturi! Până la sfârșitul anului va expune într-o carte toate divele care i-au trecut prin pat





Din liga bairamurilor cu lăutari, Leo de la Strehaia intră în rândul romancierilor iar vedetele feminine care au ajuns prin patul lui se gândesc deja la scuze serioase!  
2Pe numele său Ioan Stelică, mondenul colecționar de relații intime cu vedete cunoscut drept ”Prințul țiganilor” vrea să-și lanseze până la sfârșitul anului propria biografie, în care are de gând să-şi depene saga sa în lumea mondenă autohtonă, cu picante amănunte despre relaţiile sale amoroase ştiute şi neştiute cu vedetele ţării. Roman în care nu va pune accent pe pregătirea și afacerile sale ci momentele petrecute cu cele mai cunoscute personaje feminine pe care Leo le-a fidelizat cu multe cadouri în vremurile când generozitatea sa se măsura în limuzine.
Ajuns la 40 de ani, vârstă în care a contorizat multe țepe dar și reușite la capitolul cuceriri, Leo consideră că e momentul potrivit să-și facă debutul literar. ”Nu sunt scriitor, se  ocupă deja  cineva de proiect. Ideea este mai veche, are câțiva ani, însă n-am avut timp să o duc la bun sfârșit. Dacă voi dovedi discreție? De la caz la caz și nu fantezii ci adevăruri”, dă din casă mondenul personaj care calcă pe urmele lui Cătălin Botezatu ori Dan Chișu cu a sa ”Singur sub duș”.
În lista lăudată sigur se vor regăsi nume știute precum: Loredana Chivu, Daniela Crudu, Bianca Drăguşanu, Jasmine, cu care s-a tot certat prin presă.
citeste și:
Leo de la Strehaia și-a dezbrăcat ”soacra” pe plajă în Indonezia. ”Vreau să-i fac un copil!
 



Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro
Din aceeasi categorie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu