marți, 30 august 2016

Mărturia medicinistei din Iași, hărțuită de profesorul de Anatomie, Dumitru Păduraru

Maria, studenta care a avut curajul să-l denunţe pe profesorul Păduraru
Cazul profesorului Dumitru Păduraru, de la UMF Iași, care i-a cerut favoruri sexuale unei studente pentru a-i da note de trecere la examene, nu a fost o surpriză, obiceiurile lui fiind cunoscute şi dezbătute pe la colțuri. Până într-o zi, când, la cursuri, a pus ochii pe o tânără care a avut curajul să-l pună la punct.

Maria este studentă în anul III la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Gr. T. Popa (UMF) din Iași. Având în vedere gravitatea faptelor și urmările pe care le-ar putea avea un astfel de material în spațiul public, reporterii EVZ au ales să-i protezeje identitatea fetei, iar imaginile să fie blurate. Pentru a-l trimite în spatele gratiilor pe unul dintre cei mai renumiți profesori din cadrul acestei instituții de învățământ superior, Maria a acceptat să poveastă absolut tot procurorilor de la Direcția Națională Anticorupție Iași (DNA). Ancheta îl viza pe Dumitru Păduraru, șeful Institutului de Anatomie din Iași și șeful disciplinei Anatomie. De altfel, CV-ul lui Dumitru Păduraru este unul impresionant, însă studenții îl considerau un obsedat sexual.


Continuarea pe premium.evz.ro
Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu