duminică, 28 august 2016

Cele mai mincinoase zodii versus cele mai sincere zodii

Fiecare zodie are anumite trasaturi de caracter specifice. Astfel, unele semne astrologice sunt mai predispuse la a masca adevarul, in vreme ce altele au tendinta de a spune mereu lucrurilor pe nume.
Afla care sunt cele mai mincinoase si cele mai sincere zodii, ca sa stii cu cine trebuie sa fii mai atenta pe viitor!


Cele mai mincinoase zodii

Toti oamenii mint, iar acest lucru nu trebuie condamnat din start. In vreme ce exista putine cazuri de intentii cu adevarat meschine, zodiacul are cateva semne care de multe ori aleg sa modifice sau sa ascunda adevarul, fie pentru a obtine avantaje, adesea emotionale, fie pentru a-i proteja pe cei din jur (sau chiar pe ei insisi).

Scorpion

Din intregul zodiac, semnul Scorpion este cel mai predispus la a manipula si cand spunem ca face parte din categoria zodiilor mincinoase, nu ne referim neaparat la minciunile sfruntate aruncate fara a clipi in stanga si in dreapta. Un Scorpion este extrem de secretos si nu devaluie mai nimic despre el, pentru a inclina balanta puterii in favoarea sa. In plus, nativul acestui semn intotdeauna va pune propriul interes pe primul loc, astfel ca daca se vede nevoit sa modifice adevarul, o va face, atata timp cat are de castigat. Din fericire, la capitolul inselarii, Scorpionii nu calca stramb daca li se arata mereu cat de iubiti si apreciati sunt si nu li se dau motive de razbunare.

Gemeni

Niciodata nu poti sa stii exact ce se petrece in capul unui nativ al zodiei Gemeni. Aceasta zodie poate afisa ceva, iar in spatele cortinei, sa aiba cu totul alte sentimente. Dualitatea Gemenilor ii claseaza pe primele locuri printre cele mai mincinoase zodii. In general, insa, minciuna nu este dublata de dorinta de a face rau, ci pur si simplu are la baza nevoia de apreciere si porneste si de la starea de plictiseala care se instaleaza rapid in cazul acestei zodii. Pentru ca sunt fermecatori si isi indulcesc vorbele indata ce este nevoie, Gemenii sunt cel mai adesea iertati pentru acest defect.

Leu

Multe dintre povestile pe care le auzi de la Leu nu sunt adevarate, iar principalul scop al minciunii este de a impresiona auditoriul si de a atrage admiratia celor din jur. In special atunci cand viata nativului nu este destul de palpitanta incat sa il plaseze in lumina reflectoarelor, el va inventa o poveste pentru a starni surprinderea persoanelor care il asculta. Din fericire, de cele mai multe ori, respectul de sine al Leilor ii impiedica sa minta atunci cand este vorba despre ceva important.

Balanta

Balantele stiu sa vrajeasca persoanele din jur cu vorbe care nu sunt intotdeauna adevarate. Tendinta lor de a flirta, nesiguranta de sine si dorinta de a-si face prieteni sunt atat de puternice uneori, incat ii indeamna pe nativi sa le spuna celor din jur exact ce vor sa auda. In acelasi timp, Balantele nu au intentii rele si pot deveni destul de transparente, astfel ca iti poti da seama ca ceea ce rostesc sunt vorbe goale sau nu.

Pesti

Integritatea Pestilor depinde de nivelul stimei de sine, ceea ce inseamna ca atata vreme cat nu aluneca pe o panta autodistructiva, nativii nu vor avea tendinta sa minta. Totodata, din cauza sensibilitatii lor specifice, ei nu vor rosti adevarul asa cum este el, ci il vor ambala cat mai frumos, din dorinta de a se proteja pe ei insisi sau de a-i feri pe cei apropiati de suferinte. Mai sunt si cazuri in care Pestii vor minti fara sa isi dea seama, deoarece au momente cand le este foarte greu sa faca distinctie intre lumea reala si cea imaginara in care au obiceiul sa se retraga.

Rac

Exact ca si in cazul celorlalte zodii de apa, Racii pot ajunge sa minta fie avand la baza intentia de a-i proteja pe ceilalti, fie din frustrare sau chiar si razbunare (in special in relatii). Daca insa sunt apreciati, iubiti si tratati cu grija, nativii isi vor dezvolta calitatile cele mai de pret: loialitatea si stabilitatea.

Cele mai sincere zodii

Cele mai sincere zodii sunt acelea ale caror nativi sunt persoane pragmatice, cu stima de sine destul de mare si carora nu le place sa isi complice viata foarte mult. Chiar daca spun de cele mai multe ori adevarul, ceea ce lipseste adesea la aceste zodii este tactul, ceea ce inseamna ca nu intotdeauna sunt apreciate pentru sinceritate.

Sagetator

Cel mai sincer semn al zodiacului este considerat a fi Sagetatorul. Nativul este ghidat in viata de moralitate si intotdeauna cauta adevarul din spatele oricarei situatii. Drept urmare, pentru ca nu suporta ascunzisurile, el va spune adevarul verde in fata, indiferent cat de dureros este. Adesea afiseaza o lipsa de tact emblematica si nu se poate spune ca atrage mereu simpatia celor din jur. Ceea ce il salveaza pe Sagetator sunt firea deschisa, optimismul si simtul umorului.

Capricorn

Capricornul se respecta pe sine destul de mult incat sa nu recurga la manipulare sau minciuna. Ca zodie de pamant, acesta este stabil si ferm si stie exact ce vrea. Pentru Capricorn, minciuna nu isi are rostul, deoarece i se pare triviala. Persoanele care mint in jurul nativului vor fi rapid excluse din viata lui, pentru ca nu se ridica la standardele inalte pe care le are din punct de vedere social.

Taur

Taurul are o gandire traditionalista si alege siguranta in detrimentul senzatiilor tari. Pentru ca nu se simte bine pe un teren nesigur, al minciunilor, sinceritatea este una din calitatile acestei zodii, considerata a fi cea mai stabila si mai loiala. Intr-o relatie, singura situatie in care poate ajunge Taurul sa insele este daca este sigur ca a fost inselat la randul lui.

Berbec

Berbecul are adesea impresia ca le stie pe toate si ca ceilalti ar trebui sa ii urmeze intocmai sfaturile. Din acest motiv, el nu considera ca are nevoie sa minta. Dimpotriva, ca si in cazul Sagetatorului, el poate fi chiar brutal in exprimarea adevarului. Pentru ca este orientat catre pragmatism, Berbecul nu are multe fatete pe care sa le descoperi, ceea ce il face un prieten si un partener foarte bun.

Varsator

Varsatorii sunt oameni deschisi la minte, care se accepta asa cum sunt si nu au nevoie de aparente. Tot ceea ce doresc este sa fie ei insisi si, de aceea, intotdeauna spun adevarul. Cine ii accepta, este binevenit in viata lor, iar cine nu, poate sa plece fara ca Varsatorul sa ii poarte pica sau sa se simta ranit. Nativul nu isi doreste sa se conformeze normelor sociale, deci nu va face sau zice altceva decat simte.

Fecioara

Fecioara este recunoscuta ca fiind printre cele mai sincere zodii, iar franchetea cu care spune lucrurilor pe nume a devenit emblematica. Cu un simt critic foarte dezvoltat si destula incredere in sine incat sa nu se ascunda dupa deget, ea va pune totul pe masa fara ezitare. Sigur, de multe ori, poate fi atat de directa, incat cei din jur nu se simt confortabil in prezenta acestei zodii. Totusi, pragmatismul si sinceritatea sunt doua calitati care fac din Fecioara o prietena excelenta si o partenera de nadejde.
Acum ca ai aflat care sunt cele mai mincinoase si cele mai sincere zodii, este cazul sa te pui in garda, insa intotdeauna trebuie sa iti bazezi suspiciunile si pe mici gesturi care tradeaza lipsa sinceritatii. Invata de aici cum sa iti dai cand cineva te minte, prin limbajul corporal!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu