vineri, 31 martie 2017

Share your box cu Wu Xing!

Trăim în era lui SHARE. Oamenii dau SHARE, și în online, și în offline, fotografii, vacanțe, zâmbete, drumuri cu mașina, cărți, muzică de tot felul, filme, oferte promoționale, informații despre cum să-ți educi copiii, sandwich-uri, clătite și cafea. Share-ul e un stil de viață, este modul actual de a te conecta la urban.
Înca de copil probabil ca traiam in epoca lui SHARE. Poate ca nu ne dadeam seama ca se poate spune SHARE la faptul ca împarteam cu totii bucuria aniversarilor in familie, ca imparteam cu totii bucuria unui eveniment sau a unei realizari. Poate ca nu ne dadeam seama ca se poate spune SHARE la faptul ca, intre copii, împarteam jucariile si bucuria jocurilor organizate impreuna cu toata comunitatea de copii dintr-o clasa, dintr-un bloc, dintr-un cartier. Poate ca nu ne dadeam seama ca se poate spune SHARE la faptul ca împarteam cu totii bucuria vizionarii unui film intr-o sala de cinema sau a vizionarii unui spectacol de teatrru sau opera, a unui concert sau a unui meci de fotbal. Era si aceasta o forma de socializare.
SHARE poate insemna si luarea meselor impreuna. Nu numai in familiie ci si impreuna cu prietenii sau colegii de scoala sau de serviciu. Si ce oportunitate mai buna este sa iei masa impreuna cu prietenii cand ai aproape de tine un furnizor de nadejde a unor feluri delicioase de hrana.
Concomitent acestui stil de viață urban și foarte cool, trăiește de mii de ani tradiția asiatică a mâncatului împreună. Chinezii mănâncă de dragul bucatelor și al luării mesei în comun. La asiatici, toate felurile de mâncare sunt așezate în mijlocul mesei rotunde, pe o tavă rotativă ce poartă numele de Lazy Mary sau Lazy Susan. Toți cei prezenți la masă consumă din tot și din toate. SHARE-ul e tradiție, cultură.
SHARE YOUR BOX, noua poziționare a brand-ului WU XING, este inspirată din aceste două realități. WU XING este un brand echilibrat, dar și foarte creativ. Și înrădăcinat în tradițiile chinezești, și foarte deschis către experimente urbane împreună cu prietenii și colegii de serviciu.
Wu Xing înseamnă mâncare chinezească apetisantă la cutie. Combinațiile chinezești de carne, legume, fructe, noodles și sosuri, toate amestecate la cutie, reprezintă o invitație unică de a experimenta. Când comanzi de la Wu Xing, trăiești și experiența celorlalți, nu numai pe a porției tale. Guști și de la colegul glumeț din dreapta și de la colega cu ochelari din stânga, ei gustă pe rând de la tine și toată lumea gustă de la toată lumea. E un schimb continuu de gusturi, impresii, întrebări și ”MMM… Ce buuuun!” Un share cu toți și de toate, care te inspiră, te binedispune, te încarcă cu energie.
Pofta brand-ului WU XING de a împărtăși experiențe cu întregul oraș e inepuizabilă. Cu noua aplicație Wu Xing, lansată în luna martie a acestui an, și tu, și prietenii tăi, și colegii prietenilor tăi puteți să SHARE YOUR BOX mult mai simplu. Descărcați aplicația (pe IOS sau Android), comandați cu 15% discount și share-uiți cât vreți, cu cine vreți delicioasele mixuri chinezești la cutie.
Brandul nu are nevoie de mai multa prezentare decat si-o face el insusi:
Am deschis WU XING – primul restaurant chinezesc cu livrare mâncare exclusiv acasă sau la birou  – în august 1999.  După mai puţin de un an de la debut, timp în care piaţa bucureşteană se „aglomerase”, WU XING s-a detaşat în poziţia de lider, datorită calităţii preparatelor chinezeşti, serviciilor şi nu în ultimul rând a numărului mare de comenzi de mancare la domiciliu/birou, pe care le avem zilnic.
Wu Xing (五行) înseamnă Cele Cinci Elemente şi reprezintă o schemă conceptuală cu cinci paşi folosită de filozofia tradiţională chineză pentru a explica o gamă largă de fenomene, de la ciclurile cosmice la interacţiunea dintre organele interne. "Cele cinci elemente" sunt Lemn (木), Foc (火), Pământ (土 tǔ), Metal (金) şi Apă (水). Această ordine de prezentare este cunoscută sub numele de "succesiunea de generare reciprocă". Mai multe detalii: http://en.wikipedia.org/wiki/Wu_Xing

Wu Xing – brandul Nr. 1 de mancare chinezeasca in Bucuresti

În anul 2013 conform studiului Daedalus, cu peste 10 milioane de porţii vândute, WU XING este “Alegerea Nr. 1 a bucureştenilor de mâncare chinezească”.
După modelul occidental, intenţia noastră este să le oferim clienţilor posibilitatea ca printr-un simplu telefon sau un click pe mouse, cineva să le livreze la domiciliu sau la birou mâncarea chinezească comandată.
Clienţii reprezintă principala noastră preocupare. Astfel, ne-am conturat o strategie proprie de dezvoltare şi de diversificare a gamei de preparate chinezeşti care să se potrivească cât mai bine aşteptărilor clienţilor. Deoarece foarte puţini oameni mai au timp să stea în bucătărie să gătească, iar în acelaşi timp îşi doresc o alimentaţie sănătoasă, noi le oferim posibilitatea să îşi folosească timpul pentru alte activităţi. Cu alte cuvinte, livrăm nu doar mancare delicioasa, ci si momente pretioase!
WU XING urmează pe parcursul întregii sale activităţi cele 5 elemente chinezeşti ale lucrului bine-făcut: calitate, promptitudine, încredere, constanţă şi onestitate. 
MISIUNE
Construirea unei afaceri sustenabile pe termen lung printr-un grad ridicat de mulţumire a clienţilor, angajaţilor şi partenerilor.
VIZIUNE
Să fim un simbol al armoniei pentru oameni şi prin oameni, un exemplu al excelenţei şi pasiunii, transparenţi şi deschişi pentru oricine ne calcă pragul.
VALORI

Oamenii : Fie că sunt clienţii noştri, angajaţi sau parteneri, ei sunt Steaua Polară care ne ghidează drumul
Calitatea: Clienţii noştrii merită tot ce e mai bun
Excelenţa: Punem suflet în tot ceea ce facem.
Transparenţa: Porţile noastre sunt deschise pentru oricine, oricând, oriunde.
Flexibilitatea: Suntem deschişi către oameni cu idei noi şi de valoare.
Echilibru: Căutăm permanent starea de armonie prin echilibrul elementelor primordiale în reţetele noastre
Sustenabilitatea mediului social şi a businessului pe termen lung ne determină fiecare decizie de zi cu zi!
Succesul nostru se bazează pe pasiunea angajaţilor noştri prompţi, amabili şi buni profesionişti. La momentul debutului societatea noastră avea un număr de 8 angajaţi, ajungând în prezent la peste 130 de persoane. De la o singură maşină am ajuns la un parc auto de peste 30 de autovehicule cu care se efectuează în mod rapid livrarea mâncării acasă sau la birou a preparatelor comandate în tot Bucureştiul şi în zonele limitrofe acestuia.
În prezent avem clienţi angajaţi ai băncilor, ambasadelor, televiziunilor ori de la diferite publicaţii şi radiouri, precum şi din diverse societăţi comerciale, pentru care maşinile noastre se grăbesc de dimineaţa până seara târziu să livreze felurile calde de mâncare chinezească, pregătite chiar în momentul comenzii.

Livrare rapida la domiciliu sau la birou, in timpul promis

Pentru eficientizarea timpului de livrare la domiciliu sau la birou, WU XING foloseşte un soft special ce calculează atât timpul de producţie a preparatelor chinezeşti, cât şi timpul de livrare de la cel mai apropiat punct de lucru la client.
Încercăm să respectăm preferinţele clienţilor: dacă vă place un anumit fel de mâncare chinezească, însă vi se pare prea picant, prea sărat sau îl doriţi mai acrişor, bucătarii noştri vă vor oferi preparatele după gustul dumneavoastră.
Punctele noastre de lucru sunt organizate în conformitate cu normele europene în vigoare, iar ingredientele specifice sunt aduse direct din China.
Să aveţi poftă!

Pentru mine, SHARE YOUR BOX inseamna modalitatea perfecta de a lua masa impreuna cu prieteni intr-un cadru intim. Nu e cazul sa ne formalizam de o servire cu tot dichisul, mancarea se poate servi din cutie. Nu e nevoie nici de tacamuri foarte luxoase; daca tot e mancare chinezeasca, de ce sa nu o mmancam folosindu-ne de betisoarele traditionale? Si daca mai ajung si degetele in mancarea asta delicioasa, e cea mai buna ocazie sa culegem si ultimele picaturi de mancare de pe degete direct cu gura si limba.
Putem sta confortabil pe canapea sau tolaniti in fotolii, glumind, cantand si luand putina mancare si de la vecinul de alaturi. Parca a lui e mai gustoasa, cine poate sti? Si oricum, daca gusturile se amesteca, savoarea felurilor diferite de mancare ne va exploda in gura ca un curcubeu de arome si o simfonie de gusturi greu de descris in cuvinte. Si timpul trece mai repede depanand amintiri si glume.
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017

Programul cultural LiterNet 31.03.2017 - 06.04.2017

Vizualizati mesajul in browser |Adaugati programcultural@email.liternet.ro in lista de adrese Instructiuni aici

LiterNet.ro
EdituraAgendaAtelierDestinatiiGaleria
Program cultural LiterNet

>> Festivalul BIEFF (28 martie - 2 aprilie 2017)
Detalii - AICI - si program - AICI.

>> Top Nostalgic la LiterNet
Descoperiti, ascultati, votati in Topul Nostalgic LiterNet - AICI.

>> Privirea in amintiri (http://www.liternet.ro/din-arhiva.html)
In cei 15 ani de LiterNet am strins o arhiva enorma de texte valoroase, care sint si astazi la fel de placute la citit ca in momentul aparitiei. Asa ca, pentru a va ajuta sa le gasiti, in fiecare zi stringem intr-o pagina speciala articolele care apareau pe LiterNet cu exact un an, doi ani, trei ani si tot asa pina la doisprezece ani in urma. E o placere a redescoperirii pe care merita sa o incercati. (Re)descoperim texte, (re)descoperim autori, (re)descoperim povesti si preocupari ale unui trecut pasionant.
Un deliciu oferit de LiterNet la http://www.liternet.ro/din-arhiva.html. In fiecare zi.

>> Va invitam sa fiti alaturi de noi si pe Facebook
Sintem multi, dar credem ca putem fi si mai multi. Va asteptam cu povesti, anunturi, rezumate, recomandari la www.facebook.com/LiterNet.ro. In acest moment daca grupul de Facebook al prietenilor LiterNet-ului ar fi un oras, ar avea mai multi locuitori decit Sighisoara, Curtea de Arges, Dragasani, Bailesti, Salonta, Cernavoda, Urziceni, Breaza, Petrila, Turnu Magurele, Alexandria sau Mangalia. Din cele 319 orase din Romania, depasim deja ca numar populatia a 275.
Descarca programul saptamanii
Carte electronica
S-a furat mireasa!
Radu Popescu

S-a furat mireasa! a castigat prima editie a Concursului de Dramaturgie Yorick, organizat in 2013. Simpla, bine condusa din punct de vedere dramaturgic, povestea lui Radu Popescu a indeplinit la acel moment criteriile juriului, principala ei calitate fiind reprezentabilitatea. Un subiect...
AGENDA LITERNET

Film

Curiozitatea e mai mare decat frica - Life
Cristina Zaharia

Provocarea, mereu, este ca noul film, povestea de fata, sa aduca ceva original. Si asta e greu dupa mai bine de o suta de ani de istorie de cinema, de titluri si incercari, de fixarea modelelor si cliseelor.   Filmul de acum, Life, al regizorului Daniel Espinosa (autor al...
Marile trofee pentru scurtmetraj de la Cannes, Venetia si Locarno, in premiera la BIEFF, 2017
Comunicat de presa

Conectat la pulsul marilor evenimente europene de film, BIEFF 2017 prezinta un program de exceptie, dedicat scurtmetrajelor premiate in 2016 cu Palme d'Or la Cannes, Premiul Orizzonti la Venetia sau Pardino d'Oro la Locarno, printre altele. Filmele din programul Golden Shorts: Best Films in...
Cel mai nou film al lui Aki Kaurismaki, in premiera in Romania la FFE, 2017
Comunicat de presa

In premiera in Romania, Cealalta parte a sperantei in regia lui Aki Kaurismaki deschide Festivalul Filmului European 2017. De asemenea, in toate orasele in care Festivalul se desfasoara anul acesta, deschiderea va avea loc cu acelasi film. Cealalta parte a sperantei va fi proiectat...



Transilvania Pitch Stop se extinde: Eurimages ofera un premiu de 20.000 de euro - TIFF, 2017Programul BIEFF, 2017In cinematografe, descoperim identitatea Fetei necunoscute, cel mai recent film al fratilor DardenneLa tranta cu Frica - Ana, mon amourIncepe cea de-a sasea editie a caravanei Zilele Filmului Romanesc, 2017Sinopsisurile filmelor Festivalului BIEFF, 2016Ramificatiile cordonului ombilical - BIEFF, 2017

Teatru

Mesaj pentru Ziua Mondiala a Teatrului, 2017
Isabelle Huppert , traducere de Alice Georgescu

Iata ca au trecut 55 de ani de cand, in fiecare primavara, are loc o Zi Mondiala a Teatrului. O zi, adica 24 de ore, care incep in zona teatrului No si Bunraku, trec prin opera in stil Beijing si prin Kathakali, fac popas intre Grecia si Scandinavia, intre Eschil si Ibsen, intre...
Ganduri despre plasticitate - Plastic
Raluca Blaga

O bucata de plastic poate ramane la simplul stadiu de amestec sintetic. O bucata de plastic poate fi, insa, deformata. O bucata de plastic poate face trimitere la sculptura sau pictura. Material, actiune sau arta? Sau arta care, prin actiune, se materializeaza? Cert este ca...
News from Polska - performance polonez la CNDB
Comunicat de presa

Miscarea, dansul si experimentul vor fi vedetele celei de-a treia editii a festivalului de arte performative News from Polska. In perioada 31 martie - 9 aprilie 2017, pe scena Centrului National al Dansului din Bucuresti (CNDB) vor urca cei mai interesanti creatori polonezi ai tinerei...



Barbatul, animal periculos intr-un nou habitat - VulpoiulZapada alba topindu-se in Marea Neagra - Punctul orb

Muzica

O doamna intr-o scrisoare mi-a dat pentru Dvs. aceasta trasura - Cateva randuri de la Traviata citire
Marius Constantinescu

De fiecare data cand vad Traviata, mi-aduc aminte de incurcatura de limba survenita in actul al II-lea unui corist emotionat, care avea de dat aceasta unica replica, cea din titlul acestui articol. Mi-a povestit-o tata si nici macar nu mai stiu daca e reala sau face parte din...
Seratele muzicale OPERA FANtastica la Muzeul Colectiilor de Arta. Luminita Arvunescu in dialog cu Laura Tatulescu
Comunicat de presa

Vineri, 31 martie 2017, de la ora 18:00, iubitorii si cunoscatorii in devenire ai muzicii clasice sunt asteptati la Muzeul Colectiilor de Arta pentru o noua editie a seratelor muzicale OPERA FANtastica, initiate si moderate de Luminita Arvunescu in colaborare cu Asociatia pentru...
Trio Huillet la Suflet in Culori, 2017 - Concert caritabil in beneficiul copiilor cu autism
Comunicat de presa

Sambata, 1 aprilie 2017, incepand cu ora 19.00, pe scena Salii Radio din Bucuresti, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Asociatia Help Autism, cu sprijinul Kaufland Romania, in parteneriat cu Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Radio Romania,...



Marimbafonul, un univers sonor international
ATELIER LITERNET

Dialoguri

Interviuri: Pentru mine literatura are sound facut din cinci straturi
Mihaela Pascu, Un interviu cu Ioana Baldea Constantinescu

Fragmente de Sevilla, voce de radio si indemanare de scriitor. De sub fiecare pagina din carte se descrie si omul de radio, creatorul unor noi si noi povesti pe care le ascultam in fiecare zi, de luni pana vineri, la emisiunea Orasul Vorbeste, la Radio Romania Cultural. Ioana...



Muzica

Muzica in mp3: Ne asteapta / Svet
Nava Mama

Ascultati doua piese din repertoriul formatiei Nava Mama: "Ne asteapta" (13,6 Mb) "Svet" (11,9 Mb) (in perioada 1 ianuarie - 1 aprilie 2017, curatorul acestei rubrici este Robert Csongradi) Membrii: Eugen Males (voce, chitara), Iulian Matei (pian),...



Top nostalgic: Top nostalgic - ed. 5 - 28 martie - 3 aprilie 2017

Poezie

Poezia saptamanii: Complexul vinovatiei
Victor Rodriguez-Nunez, traducere de Ioana Ieronim

Afurisit sa fie cine zice ca asta-i un poem! (Jaime Sabines) Aseara mama s-a dus la culcare plangand Suspinele ei imi prefac visele in carbune un vis real Pe partea care-o doare in pozitie fetala Zenaida Nunez geme Fratele meu o intreaba daca e...



Legile Hazardului: Putoarea

Proza scurta

Ora de libertate: Muzeul Frederic Storck si Cecilia Cutescu-Storck
Ana Damian

Duminica trecuta ce mi-a venit mie? Sa le invit pe mama si pe matusa mea sa vizitam un muzeu, voiam un loc intim, superb, ceva mai mic decat Muzeul Zambaccian (pe care il ador dar il vazusem deja de multe ori), unul care sa fie mai mult o casa, aveam in minte o idee care s-ar fi...



autofictiuni: MiaCantece simple: Din conversatiile lipsite de importanta ale unor adolescenti cliseiciJurnal de maimute: Pentru aia miciPraful de pe toba: La pichet (VI)Miscellanea: Piki cea cu ochi de azur

Personale

Loc de citit: Draga Le Fou, si mie imi plac barbatii
Ioana Baldea Constantinescu

Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve. Asa-i ca nu va spune nimic numele asta? Stiu, nici mie nu-mi spunea pana relativ de curand. E doamna care a scris Frumoasa si Bestia. Prin secolul XVIII. Ma rog, mai degraba a compilat elemente de mitologie topite (va amintiti de Eros si...



Santier: Dans / Danse / DanzaVizor: ET sunt eu

Fragmente si cronici ale cartilor pe hirtie

Fragmentarium: De la SSI la SIE. O istorie a spionajului romanesc in timpul regimului comunist
Florian Banu

Florian Banu De la SSI la SIE. O istorie a spionajului romanesc in timpul regimului comunist (1948-1989) Editura Corint, 2017 Ilustratie coperta: Eugen Luchian (in stanga) la o intalnire de lucru cu sefii Directiei Informatii Externe: Nicolae Doicaru (in centru)...



Cronici de atelier: Povestea spionajului romanesc intre mit si realitateSemnal editorial: Jurnalul unui taran de la Dunare

Eseu

4SPACE: Patrimoniu?
Augustin Ioan

O reintalnire cu mostenirea lui Jean Francois Zevaco, arhitectul francez nascut la Casablanca in 1916 si care, ramas in Maroc, a contribuit decisiv la modernizarea, in cel mai precis sens al termenului, tarii sale de adoptie. An de an, scoala de arhitectura de la Universitatea...



Evul Media: I.O.C.

Calatorii

Jurnal de calatorie: Ghorepani Trek - Aria de Conservare Annapurna, Nepal (II)
Iuliana Marchian

A treia zi de trekking, urcam din Ghorepani (sus) pana in Pasul Deurali, apoi coboram in Ban Thanti. Continuam coborarea abrupt intr-un afluent al vaii Bhurungdi Khola, de unde urcam sustinut in Tadapani. Mergem pe un fel de curba de nivel pana...



Foileton

Rugul miresmelor: Rugul miresmelor (IV)
Dan Rechesan

Rezumatul capitolelor precedente: Filimon, baiatul unei precupete din Obor, e adoptat de Rada, o chivuta, dupa ce mama ii este omorata in bataie. Filimon e un copil ciudat, corpul lui nu are nici un miros si privirea sa e verzuie, nelinistitoare. Ingrijorata si crezind ca...


ALTE INFORMATII

Despre acest newsletter

Program cultural LiterNet
Acest program este realizat de Razvan Penescu

Newslettere LiterNet.ro

Carti LiterNet.ro Program cultural Revista LiterNet.ro

Alte linkuri LiterNet.ro

Cititi-ne pe Facebook Urmati-ne pe Twitter Feed RSS gratuit
© 2017 Asociatia LiterNet®. Toate drepturile rezervate.