vineri, 31 martie 2017

Conferința municipală PNL Roman: Laurențiu Leoreanu a fost reales președinte al Organizației PNL Roman

Conferința municipală PNL Roman: Laurențiu Leoreanu a fost reales președinte al Organizației PNL Roman

conferinta pnl 2Joi, 30 martie, în sala de festivități a Primăriei Roman a avut loc Conferința Municipală de alegeri a Organizației PNL Roman. Conferința s-a desfășurat ca o încheiere a întâlnirilor de alegeri desfășurate pe parcursul mai multor zile, la organizațiile comunale și va continua cu întâlnirea de la Piatra Neamț, moment în care vor avea loc alegeri pentru Organizația PNL Neamț.
Au fost prezenți în sală 180 de delegați PNL. Pentru conducerea Organizației PNL Roman s-a înscris numai deputatul Laurențiu Leoreanu care a și fost reconfirmat în funcție, în urma voturilor exprimate.
Vicepreședinți ai PNL Roman au fost confirmați Leonard Achiriloaei, Lucian Pascariu, Bogdan Andrieș, Maricel Benchea, Constantin Ghica, George Bălan, Petru Farcași și Mircea Beloiu, primarul Lucian Micu și viceprimarul Roxana Iorga. Membri în Biroul Politic sunt președinții organizațiilor de tineret, de femei, de pensionari și a oamenilor de afaceri - Dragoș Moroșanu, Dana Păiuș, Dumitru Ouatu, respectiv Petrică Căpraru. Secretar trezorier este Eusebiu Lupu
Alături de Laurențiu Leoreanu, la tribună au stat deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, senatorul Eugen Țapu, primarul Lucian Micu și, nu în ultimul rând, Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț.conferinta pnl 1
Suntem la ședința de alegeri a Organizației PNL Roman. Se va alege un birou, pentru patru ani de zile. Putem vorbi de o organizație mult mai puternică decât a fost înainte și spun acest lucru pentru că organizația are un deputat din Roman, are primar, din Roman și cred că în 20120 va fi și mai puternică decât în momentul de față”, a spus deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.
Vin cu plăcere la dumneavoastră în oraș pentru că este un municipiu frumos în plină dezvoltare, mai ales din 2008 de când în fruntea primăriei a fost deputatul Laurențiu Leoreanu.
Laurențiu Leoreanu a făcut istorie la Roman și chiar dacă s-a dus pe o poziție mai înaltă, nu a uitat de orașul din care a plecat, este implicat în comunitate și de acolo din Parlament știu că ajută foarte mult orașul Roman”, a spus și Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț, președintele PNL Piatra Neamț.
Ne aflăm într-un moment important de alegere a structurii organizației PNL Roman, o bază de unde pornesc idei constructive și se cuceresc prin muncă inimile alegătorilor.
Am promis că echipa Laurențiu Leoreanu – Lucian Micu va rezista iar astăzi, după cum vedeți, distanța dintre Roman și București nu este o piedică pentru cei care vor să facă ceva pentru comunitate. Mă bucur că am alături pe domnul deputat Leoreanu, conducerea PNL de la Neamț, consilieri locali și constituim o forță în promovarea proiectelor de dezvoltare și sunt convins că în situația alegerilor locale vom duce mai departe Proiectul „Roman 2020”, programul ales de 78% dintre romașcani, anul trecut”, a precizat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
conferinta pnl 3Au fost rezultatele unei munci susținute, și pentru această muncă vreau să vă mulțumesc în nume personal, în numele conducerii organizației PNL Neamț și vreau să vă spun că v-am simțit, dincolo de camarazi în tranșee, prieteni, oameni cu suflet, oameni care au înțeles mesajul, oameni care nu s-au îndoit de buna noastră credință, oameni care având ca argument realizările din municipiul Roman din ultimii nouă ani au mers pe această linie pe care noi am trasat-o, în care Romanul s-a axat pe politici de dreapta de dezvoltare, de europenizare și de modernizare.
Am dovedit că, umăr lângă umăr, crezând împreună într-un ideal comun, putem învinge și am făcut-o. Am învins și în trecut, vom învinge și pe mai departe. Împreună vom fi puternici și împreună vrem ca aici la Roman să facem istorie, aici în Neamț, aici în centrul Moldovei, în această regiune de est uitată de mai toți guvernanții, regiune căreia acest Guvern nu i-a dat nici măcar un ministru.
Acesta este respectul pe care PSD îl are pentru Moldova. Dar, poate unii ne aud, se vor inspira din vorbele noastre și vor găsi o soluție și pentru Moldova. Dacă nu, până atunci, trebuie să fim pregătiți noi și ne pregătim de astăzi ca să avem într-o zi și guvernanți din Moldova”, a spus de la tribună deputatul Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman.
Romanul Financiar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu