miercuri, 15 martie 2017

Romanul trebuie să fie condus de alți oameni!


leoreanu
În curând la Roman vor fi alegeri locale deoarece Leoreanu care jura ședere veșnică la primărie s-a gândit totuși să o șteargă la București să facă acolo nimic pentru romașcani.
La ora actuală situația se prezintă destul de tragic pentru romașcani. PSD-ul nu are desemnat un lider care să poată concura pentru primărie și nici dacă l-ar avea nu se vede de unde ar reuși să adune o echipă social democrată care să-i fie în spate. Liberalii, de asemenea, nu au nicio treabă la Roman, aici conducând prin interpuși Leoreanu, iar restul partidelor de abia respiră.
Un oraș profund corupt, Romanul ar avea mare nevoie de o schimbare a echipei care îl conduce pentru că altfel lucrurile vor continua exact ca în ultimii ani, adica din ce în ce mai greu și mai rău de la an la an. Șmecheri cu terenuri, șmecheri cu transportul, șmecheri cu banii de investiții, șmecheri peste tot. Numai dacă ne uităm la insolvența de la UMARO ne dăm seama că la Roman este buricul corupției din România. Dacă mai aruncăm o privire și la lăudata afacere TRV și vedem că la ultima raportare scrie la rubrica datorii 99.169.331 lei și la profit MINUS 8.151.438 deja vedem cum merge în realitate și treaba cu economia la Roman.
Ar cam fi timpul ca romașcanii să se trezească și să pună capăt dinastiei leoreaniene că altfel se vor trezi în epoca de piatră și când spunem dinastia leoreaniană nu ne referim doar la PNL sau la noul primar interimar, ci și la toți ceilalți aleși locali din celelalte partide care au fost puși sau prinși de nas și au jurat credință aceleiași grupări care se crede atât de bună și cu oameni atât de deștepți încât nu vor să se dea la o parte să vină alții de parcă nu ar mai exista oameni mai deștepți și mai buni în Roman.
Iosub Robert

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu