vineri, 31 martie 2017

Share your box cu Wu Xing!

Trăim în era lui SHARE. Oamenii dau SHARE, și în online, și în offline, fotografii, vacanțe, zâmbete, drumuri cu mașina, cărți, muzică de tot felul, filme, oferte promoționale, informații despre cum să-ți educi copiii, sandwich-uri, clătite și cafea. Share-ul e un stil de viață, este modul actual de a te conecta la urban.
Înca de copil probabil ca traiam in epoca lui SHARE. Poate ca nu ne dadeam seama ca se poate spune SHARE la faptul ca împarteam cu totii bucuria aniversarilor in familie, ca imparteam cu totii bucuria unui eveniment sau a unei realizari. Poate ca nu ne dadeam seama ca se poate spune SHARE la faptul ca, intre copii, împarteam jucariile si bucuria jocurilor organizate impreuna cu toata comunitatea de copii dintr-o clasa, dintr-un bloc, dintr-un cartier. Poate ca nu ne dadeam seama ca se poate spune SHARE la faptul ca împarteam cu totii bucuria vizionarii unui film intr-o sala de cinema sau a vizionarii unui spectacol de teatrru sau opera, a unui concert sau a unui meci de fotbal. Era si aceasta o forma de socializare.
SHARE poate insemna si luarea meselor impreuna. Nu numai in familiie ci si impreuna cu prietenii sau colegii de scoala sau de serviciu. Si ce oportunitate mai buna este sa iei masa impreuna cu prietenii cand ai aproape de tine un furnizor de nadejde a unor feluri delicioase de hrana.
Concomitent acestui stil de viață urban și foarte cool, trăiește de mii de ani tradiția asiatică a mâncatului împreună. Chinezii mănâncă de dragul bucatelor și al luării mesei în comun. La asiatici, toate felurile de mâncare sunt așezate în mijlocul mesei rotunde, pe o tavă rotativă ce poartă numele de Lazy Mary sau Lazy Susan. Toți cei prezenți la masă consumă din tot și din toate. SHARE-ul e tradiție, cultură.
SHARE YOUR BOX, noua poziționare a brand-ului WU XING, este inspirată din aceste două realități. WU XING este un brand echilibrat, dar și foarte creativ. Și înrădăcinat în tradițiile chinezești, și foarte deschis către experimente urbane împreună cu prietenii și colegii de serviciu.
Wu Xing înseamnă mâncare chinezească apetisantă la cutie. Combinațiile chinezești de carne, legume, fructe, noodles și sosuri, toate amestecate la cutie, reprezintă o invitație unică de a experimenta. Când comanzi de la Wu Xing, trăiești și experiența celorlalți, nu numai pe a porției tale. Guști și de la colegul glumeț din dreapta și de la colega cu ochelari din stânga, ei gustă pe rând de la tine și toată lumea gustă de la toată lumea. E un schimb continuu de gusturi, impresii, întrebări și ”MMM… Ce buuuun!” Un share cu toți și de toate, care te inspiră, te binedispune, te încarcă cu energie.
Pofta brand-ului WU XING de a împărtăși experiențe cu întregul oraș e inepuizabilă. Cu noua aplicație Wu Xing, lansată în luna martie a acestui an, și tu, și prietenii tăi, și colegii prietenilor tăi puteți să SHARE YOUR BOX mult mai simplu. Descărcați aplicația (pe IOS sau Android), comandați cu 15% discount și share-uiți cât vreți, cu cine vreți delicioasele mixuri chinezești la cutie.
Brandul nu are nevoie de mai multa prezentare decat si-o face el insusi:
Am deschis WU XING – primul restaurant chinezesc cu livrare mâncare exclusiv acasă sau la birou  – în august 1999.  După mai puţin de un an de la debut, timp în care piaţa bucureşteană se „aglomerase”, WU XING s-a detaşat în poziţia de lider, datorită calităţii preparatelor chinezeşti, serviciilor şi nu în ultimul rând a numărului mare de comenzi de mancare la domiciliu/birou, pe care le avem zilnic.
Wu Xing (五行) înseamnă Cele Cinci Elemente şi reprezintă o schemă conceptuală cu cinci paşi folosită de filozofia tradiţională chineză pentru a explica o gamă largă de fenomene, de la ciclurile cosmice la interacţiunea dintre organele interne. "Cele cinci elemente" sunt Lemn (木), Foc (火), Pământ (土 tǔ), Metal (金) şi Apă (水). Această ordine de prezentare este cunoscută sub numele de "succesiunea de generare reciprocă". Mai multe detalii: http://en.wikipedia.org/wiki/Wu_Xing

Wu Xing – brandul Nr. 1 de mancare chinezeasca in Bucuresti

În anul 2013 conform studiului Daedalus, cu peste 10 milioane de porţii vândute, WU XING este “Alegerea Nr. 1 a bucureştenilor de mâncare chinezească”.
După modelul occidental, intenţia noastră este să le oferim clienţilor posibilitatea ca printr-un simplu telefon sau un click pe mouse, cineva să le livreze la domiciliu sau la birou mâncarea chinezească comandată.
Clienţii reprezintă principala noastră preocupare. Astfel, ne-am conturat o strategie proprie de dezvoltare şi de diversificare a gamei de preparate chinezeşti care să se potrivească cât mai bine aşteptărilor clienţilor. Deoarece foarte puţini oameni mai au timp să stea în bucătărie să gătească, iar în acelaşi timp îşi doresc o alimentaţie sănătoasă, noi le oferim posibilitatea să îşi folosească timpul pentru alte activităţi. Cu alte cuvinte, livrăm nu doar mancare delicioasa, ci si momente pretioase!
WU XING urmează pe parcursul întregii sale activităţi cele 5 elemente chinezeşti ale lucrului bine-făcut: calitate, promptitudine, încredere, constanţă şi onestitate. 
MISIUNE
Construirea unei afaceri sustenabile pe termen lung printr-un grad ridicat de mulţumire a clienţilor, angajaţilor şi partenerilor.
VIZIUNE
Să fim un simbol al armoniei pentru oameni şi prin oameni, un exemplu al excelenţei şi pasiunii, transparenţi şi deschişi pentru oricine ne calcă pragul.
VALORI

Oamenii : Fie că sunt clienţii noştri, angajaţi sau parteneri, ei sunt Steaua Polară care ne ghidează drumul
Calitatea: Clienţii noştrii merită tot ce e mai bun
Excelenţa: Punem suflet în tot ceea ce facem.
Transparenţa: Porţile noastre sunt deschise pentru oricine, oricând, oriunde.
Flexibilitatea: Suntem deschişi către oameni cu idei noi şi de valoare.
Echilibru: Căutăm permanent starea de armonie prin echilibrul elementelor primordiale în reţetele noastre
Sustenabilitatea mediului social şi a businessului pe termen lung ne determină fiecare decizie de zi cu zi!
Succesul nostru se bazează pe pasiunea angajaţilor noştri prompţi, amabili şi buni profesionişti. La momentul debutului societatea noastră avea un număr de 8 angajaţi, ajungând în prezent la peste 130 de persoane. De la o singură maşină am ajuns la un parc auto de peste 30 de autovehicule cu care se efectuează în mod rapid livrarea mâncării acasă sau la birou a preparatelor comandate în tot Bucureştiul şi în zonele limitrofe acestuia.
În prezent avem clienţi angajaţi ai băncilor, ambasadelor, televiziunilor ori de la diferite publicaţii şi radiouri, precum şi din diverse societăţi comerciale, pentru care maşinile noastre se grăbesc de dimineaţa până seara târziu să livreze felurile calde de mâncare chinezească, pregătite chiar în momentul comenzii.

Livrare rapida la domiciliu sau la birou, in timpul promis

Pentru eficientizarea timpului de livrare la domiciliu sau la birou, WU XING foloseşte un soft special ce calculează atât timpul de producţie a preparatelor chinezeşti, cât şi timpul de livrare de la cel mai apropiat punct de lucru la client.
Încercăm să respectăm preferinţele clienţilor: dacă vă place un anumit fel de mâncare chinezească, însă vi se pare prea picant, prea sărat sau îl doriţi mai acrişor, bucătarii noştri vă vor oferi preparatele după gustul dumneavoastră.
Punctele noastre de lucru sunt organizate în conformitate cu normele europene în vigoare, iar ingredientele specifice sunt aduse direct din China.
Să aveţi poftă!

Pentru mine, SHARE YOUR BOX inseamna modalitatea perfecta de a lua masa impreuna cu prieteni intr-un cadru intim. Nu e cazul sa ne formalizam de o servire cu tot dichisul, mancarea se poate servi din cutie. Nu e nevoie nici de tacamuri foarte luxoase; daca tot e mancare chinezeasca, de ce sa nu o mmancam folosindu-ne de betisoarele traditionale? Si daca mai ajung si degetele in mancarea asta delicioasa, e cea mai buna ocazie sa culegem si ultimele picaturi de mancare de pe degete direct cu gura si limba.
Putem sta confortabil pe canapea sau tolaniti in fotolii, glumind, cantand si luand putina mancare si de la vecinul de alaturi. Parca a lui e mai gustoasa, cine poate sti? Si oricum, daca gusturile se amesteca, savoarea felurilor diferite de mancare ne va exploda in gura ca un curcubeu de arome si o simfonie de gusturi greu de descris in cuvinte. Si timpul trece mai repede depanand amintiri si glume.
Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu